Žádost o prodloužení zkouškového

Anonymní
13.1.26 23:16

Žádost o prodloužení zkouškového

Ahoj,
Teď v lednu jsem měla mít státnice, ale nejsem dostatečně připravená. Zvažuji, že si zkoušky posunu na červen. Žádost o prodloužení zkouškového měla být podává nejpozději v pátek minulého týdne. Mám obavy, zda mi žádost teď uznají. Studuju při práci, ale pracovní důvody tam uvést asi nemohu. Byl jste někdo v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20924
14.1.26 05:45

Ale prodloužení zkouškového podle mě neznamená prodloužení do zkouškového do zkouškového v dalším semestru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
14.1.26 05:55

Prosím tě, zajdi na studijní a zeptej se na možnost pozdějšího termínu státnic. Nemyslím si, že se jedná v tvém případě o prodloužení zkouškového, to je nesmysl. Za mě, kdo nešel ke státnicím na jaře, mohl jít sice na podzim, ale v tom mezidobí už neměl status studenta. Navíc každá škola má své vlastní podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 06:27

Ja nešla na jaře a zapsala si prostě další semestr a statnice me čekají teď.
Jeste zvaz, jestli by jsi ro přece jen nezkusila za cenu, ze z něčeho rupnes a na jaro by sis pak měla jen ten jeden předmět. Pokud to u vás jde.

A jak SZZ jsi už přihlášena?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.26 06:28

Na SZZ jsi uz přihlášena?

• Citovat
  • Upravit
5751
14.1.26 07:14

Nikdo se nikdy necítí být dostatečně připraven :lol:. Jdi to zkusit, uděláš minimálně obhajobu diplomky a nějaký předmět určitě taky. Zbyde ti pak míň. A kdo ví, třeba budeš mít štěstí a dáš to celé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8897
14.1.26 08:55

Pleteš vsechno dohromady. Prodloužení zkouškového nema nic společného s jiným termínem statnic. K SZZ se musíš přihlásit, pokud to neděláš, nejdeš tam. Můžeš se tam přihlásit az na to jaro, pokud nejsi uz přihlášena ted. Ten semestr mezi tim bud můžeš prodlužovat, ale to bys musela mit nějak předměty, splnit kredity, ted bys musela mit splněnou podmínku pro postup do dalsiho semestru… anebo přerušit, to je jednodušší. Přerušení do termínu statnic se to jmenuje. Ale asi to ma každá skola jinak. Řeš to na svém studijnim oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
14.1.26 09:49

Prodloužení zkouškového se ale netýká státnic. Navíc na státnice se musíš přihlásit, pokud to neuděláš, nejdeš tam a musíš v jiný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 11:29
@Midaku píše: Více

Tak nějak jsem to chtěla napsat, ale v rychlosti na mobilu ráno se mi nechtělo :)

Ale nevím, jak to která univerzita a fakulta má. Nevíme, co studuje. Já mám pedagogiku, takže dělám DP + 3 zkoušky (2 předměty + ped psy). Já věděla, že nezvládám napsat ani DP, tak jsem se k SZZ nepřihlašovala a do dalšího semestru jsem si napsala jen DP.

Teď tam jdu s tím, že když už bych rupla, tak ať je to jen z jednoho předmětu. Ale bojím se šíleně.

• Citovat
  • Upravit
8897
14.1.26 13:57
@Anonymní píše: Více

Taky dělám pajdak a my mame DP a jen jednu zkoušku, ale tak nějak ze vseho dohromady :mrgreen: taky bych to brala zvlast, to se pak da dobře rozložit, pripadne kdyz clovek něco neudělá, tak si pak dodela jen tu jednu vec. To máte lepsi. Ale jako asi všude se ke státnicím prihlasujeme, takze pokud se clovek nepřihlási, nejde tam. Žádné prodloužení ničeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze