Zrušení bakalářek, více informací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jeziš to by mi bodlo
ale toho se asi nedočkáme… U nás žádné takové info nepřišlo, naopak přišly termíny, kdy si budeme zapisovat bakalařku. O zrušení bakalarek jsem pred časem jen slyšela jako o možnosti, ale myslela jsem, že je to hudba budoucnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liška32 píše: Více
Aha, nám to včera na zkoušce právě říkal docent, že se přihlašovat ke státnicím budeme klasicky, ale tentokrát bez tématu bakalářky, protože bylo rozhodnuto, že už díky AI nejsou relevantní.
Kde prosím studuješ?
Já se přiznám, že jsem team bakalářek, vybrat si své téma a být v klidu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Bakalarky byly zrusene protoze teoretickou cast byvaly velmi casto psane pres AI /nepriznane, cele texty/.
Akademici s tim nebyli spokojeni a to same se deje u diplomek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně bude záležet na oboru. U humanitních, kde má bakalářka třeba jen formu kompilace, to chápu.
U nás (přírodovědné a technické obory) se zase uvažuje o zrušení státnic, probíhala by rozšířená rozprava nad diplomkou.
Prosím ponechat anonym z důvodu zmínky o zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
U dcery na jedné katedře píšou, na druhé ne. U nás sestry píšou, těm bych to zrušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše: Více
Já se ale neptám proč, píšu to i dál, že je to kvůli AI. Mě zajímá kde to tak mají taky a co mají jako výstup u státnic.
Ale dík, připsala jsem to tam, myslela jsem, že je to jasný ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Navazujici magisterske…vystup diplomka a rozprava k tomu, bez statnicovych okruhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše: Více
Magisterské mají závěrky prý stejné a proto je to pro nadcházející bakaláře nevýhodné bakalářku nepsat - dle docenta.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
je tu někdo, kdo je v druhém ročníku na VS? Ted nám přišlo info, že se příští rok nepíší bakalářky, ale bude KAZUISTIKA a nebo PORTFOLIO. A že nám dají do května vědět. Ale já mám ráda jasno a tak by mě zajímalo jestli někde jinde už dostali studenti více informací…
Studuji pedagogiku a zajímalo by mě, zda někdo máte více informací? Jde mi o to, co budete mít jako výstup u státnic.
Moc děkuji.,
Příspěvek upraven 11.01.26 v 15:27