Kurz - personalistika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, já studuji personalistiku na ČVUT, jestli bys měla zájem, můžu ti poslat vyčerpávající info
O uplatnění reálné uvažovat je, ale určitě lepší pokud budeš mít VŠ a nejen nějaký kurz. Ale tak jako všude jinde, je i v tomhle oboru těžké najít práci, dokud v ní nemáš praxi, ale nereálné to není. Velkou výhodou je dobrá znalost AJ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc ti dík. O škole jsem taky uvažovala ale nevím nevím - práce, rodina, nevím jak to všechno sladit. Za bližší info bych byla ráda - mail: ***@email.cz (pozor ty dvě písmena nejsou 11 ale LL). Dík a pěkný den.
- Citovat
- Upravit
@bisonka Ahoj, mohla bych Tě požádat o bližší info ke studiu personalistiky na ČVUT? Klidně třeba so SZ. Dívala jsem se na jejich stránky a nějak jsem tam nic nenašla…díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trumbeli Ahoj, ráda ti napíšu víc, jen teď mám hrozně málo času, ale jakmile budu mít chvilku (třeba na nějaké přednášce
) tak se ozvu
Na stránkách toho moc není, jedině tohle http://www.muvs.cvut.cz/…a-management a pod Personálním managementem v průmyslových podnicích je časový plán studia, tak tam jsou vypsané předměty. To jen pro jistotu, kdybys to tam předtím náhodou přehlédla
kdyžtak napiš, co by tě zajímalo, zkusím napsat nějaké obecné info, ale kdybys měla nějaké konkrétní dotazy, tak ráda na všechno odpovím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
personalistika -studium
Ahoj,
zjistila jsem na těchto stránkách, že studuješ personalistiku. Můžeš mi prosím dát info? Uvažuji, že bych začala personalistiku studovat, ale nemám přehled o tom, jaké tam jsou předměty, jak moc je to náročné studium a zda je nějaká výška v tomto oboru v moravskoslezském kraji. Budu moc vděčná za zkušenosti.
dík Petra B.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen k oziveni ze zvedavosti, nasla jsi nejaky zajimavy kurz? Me taky bavi veci ohledne personalistiky, ale na takove dlouhe studium uz nemam ani cas ani odhodlani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nasla ve frydku mistku pobocku prazske vysoke skoly, ale ted si to nemohu financne dovolit, ale jestli najdes nejaky kurz v moravskoslezskem kraji, tak dej info. Dik
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
uvažuji o tom stát se personalistou. Můžete mi prosím někdo poradit zda existuje nějaká škola nebo kurz pokud možno v Praze nebo Středočeském kraji a zda je reálné o tomto uplatnění uvažovat?
Mám SŠ vzdělání - gympl a uplatnění v dnešní době bohužel velmi špatné. Dík a pěkný den Lenka