Přerušení studia na VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Napsala bych:
Dobrý den,
ráda bych Vás tímto požádala o přerušení studia od… do… z vážných osobních důvodů /přesný důvod bych neuváděla/.
Předem mnohokrát děkuji za kladné vyřízení žádosti.
S pozdravem,
Anonymní
- Citovat
- Upravit
U nás na škole na to byl přímo formulář Žádost, který se musel odevzdat na studijním. Přerušovala jsem 2×, vždy stačilo jen napsat: „Žádám o přerušení studia z důvodu…“ Žádné děkuji ani nashledanou se nekonalo. Ve tvém případě bych jako důvod uvedla studium na jiné škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No každá škola to má jinak, já jsem musela na studijní osobně a stačilo napsat, že žádám o přerušení studia od-do. Důvod nebyl potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč to studium na té soukromé škole prostě neukončíš když se ti tam nelíbí a jdeš na jinou školu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačta píše:
A proč to studium na té soukromé škole prostě neukončíš když se ti tam nelíbí a jdeš na jinou školu?
Protože rodiče chtějí abych jen přerušila, kdyby mi to na nové škole nevyšlo a mohla jsem pokračovat zas od druháku.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Protože rodiče chtějí abych jen přerušila, kdyby mi to na nové škole nevyšlo a mohla jsem pokračovat zas od druháku.
Aha, tak to je pak jasný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přerušovala jsem a psala jsem. Žádám o přerušení studia z rodinných důvodů od 1.9. 2012 po dobu jednoho roku.
Víš o tom, že když už si někde studovala, tak máš kratší dobu studia, která je zdarma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se vtírnout do diskuze? Je možné přerušit na rok studium, když jsem ho ještě nezačala? Nemám žádný zápočet ani zkoušku? PRostě jakoby začít o rok déle?
- Citovat
- Upravit
Jsem přesvědčená, že ne.
@Anonymní píše:
Můžu se vtírnout do diskuze? Je možné přerušit na rok studium, když jsem ho ještě nezačala? Nemám žádný zápočet ani zkoušku? PRostě jakoby začít o rok déle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, poraďte, prosím…žádám o přerušení studia, uvedla jsem do toho jejich formuláře zdravotní důvody. Ale chtějí pod tím ještě delší odůvodnění a já nevím, co tam napsat. Pravý důvod je, že jsem těhotná a bohužel jsem na rizikovém, takže jsem dostudovala. Jen nevím, jestli to tam mám takhle napsat nebo jestli jim to může být fuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda do takovýchto žádostí na VŠ psala všechno:) že jsem těhotná, pak že se narodil, teď jsem teprv přerušovala a napsala jsem na férovku, že jsem na 4letém rodičáku, nemám školné z čeho platit a nadto nemám hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé jsem jako důvod udávala těhotenství a přikládala kopii těhotenské průkazky. Pak jsem s rodným listem žádala o individuální studijní plán a pak jsem znovu žádala o přerušení studia z důvodu narození druhého dítěte. Kupodivu jsem i dostudovala
Předcházela tomu tedy žádost o dodatečné zapsání tématu bakalářské práce a následná žádost o prominutí poplatku za překročení doby studia, ale to je zas na jinou diskusi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon Tak to jsi měla taky veselé. A já myslela, že jsem exot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, potřebovala bych od vás poradit.
Chodila jsem do prváku na VŠ kde se mi ovšem nelíbilo a tak jsem si podala přihlášku na jinou vysokou. Tam mě přijali, takže já teď potřebuji to první studium přerušit a teď si tak trochu nevím rady.
Ze studijního mi napsali, že stačí poslat e-mail kde požádám o přerušení studia od… a do…
Já jen nějak nevím jak to zformulovat. Začala jsem tím, že bych chtěla požádat o přerušení studia od 1.10.2012 do 30.6.2013.
Dále bych asi měla uvést důvod přerušení a to je právě ten problém. Mám tam například napsat z finančních důvodů (ta první vš je soukromá a platí se školné)? Bojím se aby mi vůbec tento důvod uznali. A dále bych potřebovala poradit jak tuto žádost ukončit? Mám pouze napsat z jakého důvodu, poděkovat a rozloučit se, nebo mám psát předem děkuji za odpověď nebo co mám vlastně nakonec napsat? Omlouvám se za vcelku hloupé dotazy, ale vážně si nevím rady