Kurzy podnikání pro maminky

1
12.10.11 09:09

Kurzy podnikání pro maminky

Chci se podělit o zajímavou informaci. Zjistila jsem, že existují kurzy pro maminky, které mají podpořit jejich návrat do práce po mateřské, třeba kurzy základů podnikání. Tyto kurzy bývají zdarma, protože jsou financované Evropskou unií a často jsou i s hlídáním dětí. Více najdete na www.esfcr.cz (Evropský sociální fond) v sekci Realizované projekty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
12.10.11 10:18

Já věřím tomu, že když je něco financováno EU, tak to klidně může být klidně zadarmo a žádný háček v tom být nemusí. No uznej, když má EU na výplaty lidí, kteří se za nemalé peníze zabývají tím, jak mají být zakřivené banány a od kolika let smí děti frkat na frkačky, tak proč by také jednou nemohla vrazit peníze do něčeho užitečného, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.10.11 10:36

Mě to zaujalo, odkaz prostuduju.

Jo a zažila jsem v práci větší blbosti financované EU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.10.11 10:44

Já sama jsem se jednou účastnila podobného projektu a fakt to bylo zadarmo a moc jsem si to užila. Jmenovalo se to Aktivní máma, teď už jim asi došly granty, tak se za to už platí :-( ale tohle by mohlo být podobné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.10.11 11:44

Tyto kurzy jsou pro účastnice zdarma. Musí jít ale o osoby znevýhodněné na trhu práce, tj. po RD apod. EU takto poskytuje prostředky na podporu zaměstnanosti ve vybraných členských zemí. ČR je bude čerpat do r. 2013. Sama jsem jeden kurz financovaný tímto způsobem absolvovala a byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze