Kus jehly v těle

Silky123
22.7.16 02:00

Kus jehly v těle

Zdravím.

Jdu si sem tak trochu pro radu. Včera jsem byla po šestinedělí na kontrole u gynekologa. Jsem u něj přes 25 let - od puberty, takže jsme k sobě dost familiární… Po dotazu, jak se nám vede, mu odpovídám, že mám takový nepříjemný pocit dole v pochvě. Vyloženě to nebolí, ale je to dost nepříjemné. Doktor zažertoval a jal se mě prohlížet. Jakmile došel k inkriminovanému místu, zasykla jsem bolestí, on trochu ztuhnul. Znovu zkontroloval a má stejná reakce.

Ptám se, oč jde. Doktor se mě ptá na průběh porodu, odpovídám, že byl hodně dlouhý a pak nesmírně překotný, ptž jsem málem porodila na zem. Doktor nestíhal doběhnout, takže jsem byla dost potrhaná… A prý jak probíhalo šití, odpovídám, že v jedné chvíli tam dost „prdeloval“ nahlas. Proč se ptá, gynekolog zaváhal, a pak mi odpověděl, že to vypadá, že doktorovi při mém šítí praskla jehla a kus mi ji tam zůstala, že ji může nahmatat. Byla jsem v šoku, co tedy bude následovat.

Zítra, tedy dnes, musim na rentgen a pokud tam ta jehla je, tak operace v anestezii. Ptám se, že mám sedmitýdenní miminko a čerstvě pětiletou… Chce se mi brečet. Volám manželovi, který mi po chvilce váhání sděluje, že teď už chápe v porodnici lékařův vztek, ptž ho manžel slyšel, jak říká sestře, že potřebuje další tampony a že nic nevidí a proč to pořád teče…

Nechci jít do nemocnice pod kudlu při anestezii, ale budu muset, jenže v žádném případě nechci nechat malé miminko doma! Problém je, že nekojím, dcerka má podezření na určité žaludeční problémy a je na Neocate mléku. Protože ošetřující lékař u porodu řádně nekontroloval místo a nechal mi tam kus jehly, tak chci, aby mi umožnili mít miminko a manžela u sebe, myslíte že to je reálný požadavek?

Svůj stav jsem si nezavinila, tak chci, aby mi to nemocnice tímto způsobem „odčinila“.

Díky za názory a Info.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
22.7.16 03:10

Narok na hospitalizaci s kojencem mate, ale zalezi na kapacite zdravotnickeho zarizeni.

Kazdopadne si vyzadejte lekarskou dokumentaci, jsem si temer naprosto jista, ze se jedna o pochybeni ze strany lekare a mate narok na financni kompenzaci. Jestli chcete, napiste mi SZ a mohu Vam predat kontakt na pravni zastupce zabyvajici se medicinskym pravem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
22.7.16 04:49

Ahoj, moc me mrzi tve trable a preji co nejrychlejsi doreseni. v porodnici by se meli pos*at a udelat vse co si budes prat. na hospitalizaci mas narok-nadstandart+miminko a manzela ( maminku nebo tchyni). alespon u nas na gyn jsme tak maminky v sestinedeli prijimali…fakt ze nekojis z duvodu zdrav problemu male by z hlediska jejich pochybeni nemeli resit. snad se bude jednat jen o maly zakrok a ulevi se ti. dokrora nekomentuju…proste kdyz si vsiml, ze se mu zalomila jehla tak te mel
poslat na rtg hned nebo druhy den a ne to tutlat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.7.16 05:48

Nárok máte nejen na nadstandardní péči, ale podle mne i finanční odškodnění. Přeji brzké uzdravení a držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
22.7.16 06:00

Můžu tu psát, jak je to strašné a že je mi tě líto, ale to ti nepomůže, jen budeš brečet a bát se ještě víc. Tak ti řeknu něco jiného: Přestaň šílet, možná bude jen operace lokální a půjdeš pak hned domů, pokud tam nějaká jehla vůbec je. Pokud máš mimčo doma, tak ho tam taky nech, lapáním infekce po špitálech mu neprospěješ. Mimčo ještě nemá dobrou imunitu, teprv si ji tvoří a ve špitále jsou superodolné bacily. Buď racionální a nedělej z toho tyátr s publikem. :mrgreen:

Jo, chápu, že tě to nepotěšilo, ale není to žádná hrůza, nemáš nádor, neloučíš se se životem a neuříznou ti nohu, když to nahmatal doktor spodem, tak to tamtudy nejspíš i vyndají a nerozříznou ti břicho.

Ber to tak, že doktor něco očividně podělal. Chápu, že mu tam něco mohlo rupnout a v louži krve mohl ztratit přehled, ale že vytáhl jehlu a kus mu ji chybělo, toho si měl všimnout a měla to registrovat i sálová sestra, která kontroluje nástroje.

Řekni jim, že to dáš k soudu a oni ti sami nabídnou vyrovnání. Pokud bude malé, trvej na soudu, oni se též budou snažit se s tebou domluvit mimo soud, jak to jen půjde. Jsou na tyto případy pojištěni, oni se z toho nezhroutí, neboj.

Za ty prachy pak můžeš odletět na dovolenou snů i s rodinou a léčit si pipi v moři a budeš z toho mít podstatně větší prospěch, než z nějakého tyátru, kdy si budeš na operačním odd. vynucovat mimino a tchýni k tomu a stejně pak budeš naštvaná a vynervovaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85698
22.7.16 08:14

Nejdriv pockej na ten rentgen, kdo vi, co tam tvuj doktor nahmatal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439
22.7.16 08:21
@blumen píše:

Tak to mě taky napadlo :nevim:.
Jinak souhlasím s @destin, pokud by to bylo tak, jak si myslí gynekolog a jehlu přímo nahmatal, tak by to neměl být extra složitý zákrok s dlouhou hospitalizací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.7.16 08:25

@Silky123
No jestli je to skutečně tak, tak je to síla teda… Ale i doktor je jen člověk, ne stroj.
Já bych asi miminko do nemocnice nebrala, kor když nekojíš, nech ho v klidu doma s mužem, alespoň budeš mít klid, podle mě stejně půjdeš druhý den domů, jen lokalizují přesné místo, říznou, vyndají a zašijí ne? Trochu to zní jako by ses bála, že jdeš na velkou břišní operaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85698
22.7.16 08:37

No a jehla je ostra, ne? Tu by sis tam nahmatala sama, ne :think: treba je to jen nevstrebany steh. Fakt bych pockala na vysledek toho rentgenu. A ten zakrok by byl rychlovka, pokud jde fakt nahmatat, jak nekdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
23.7.16 03:04

Milé ženy, děkuji Vám!

Rentgen nic neukázal, což je super, nicméně tam „něco“ je divné, takže musím být sledována co a jak. Hlavně že nemusím pod kudlu! Ještě jednou díky!!!

• Citovat
  • Upravit
43039
23.7.16 08:26
@blumen píše:

presne

a pak proc v CA? Pri porodu ti to taky nesili v CA. Nech si to udelat v lokale a jdi na revers domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85698
23.7.16 08:57
@Silky123 píše:
Milé ženy, děkuji Vám!Rentgen nic neukázal, což je super, nicméně tam „něco“ je divné, takže musím být sledována co a jak. Hlavně že nemusím pod kudlu! Ještě jednou díky!!!

Tak to je super zprava. Vidis, zbytecne se predem nestresovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí