Kvalitní a dostupná dovolená

714
3.4.10 18:14

Kvalitní a dostupná dovolená

Ahojky holky!

Vím, že je tu hodně diskusí na dovču tady v Čechách, ale vesměs se tam opakují ta samá zařízení. Chtěla jsem se zeptat, nebyla jste některá v zahraničí s dětmi? Potřebovala bych nějakou kvalitní CK nebo zařízení, které nabízí cenově dostupnou dovču pro rodiče s dětmi. Hlavně v zahraničí, ale jestli víte o něčem kromě Sedmihorky, Kudyznudy tady v Čechách a písnete mi to budu taky ráda. Plánujeme dovču. Terezce budou v létě skoro dva, tak už si troufáme i do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21598
3.4.10 22:11

já bych doporučovala Turecko, nějaký hotel 4* a all inclusive. je to výborný poměr kvalita/cena. ale opravdu spíš záleží, kolik do dovolené chcete investovat a jak si to představujete. Jinak my jsme byli s Klárkou u moře, když jí ještě nebyl ani rok a pohodička. to jsme byli na Krétě. v jejích dvou letech jsme byli v Turecku a loni Tunis. pokaždé pohoda, jen je v těch „exotičtějších“ lokalitách potřeba vybírat vyšší kategorie hotelů. pokud jde o cestovky, tak určitě ty větší a zavedené (např. čedok, Firo nebo neckermann). pokud malé budou dva, snažte se vyjet před jejíma narozeninama. pak za dítě neplatíte nic kromě pojištění. po završení dvou let se to už zase prodraží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí