Kvalitní a elegantní kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.4.14 15:18

Kvalitní a elegantní kočárek

Ahoj maminky!!Mooc Vás prosím o radu. Potřebuji sehnat nějaký elegantní a kvalitní kočárek!!Poradíte mi prosím nějakou českou, nebo zahraniční značku(kromě polských),která Vás zaujala? Doma neprojdou polské kočárky!! :?!Proběhla jsem kde co a vždy, když jsem se do nějakého kočárku zamilivala, byl polský!!:-(Uvítám jakékoliv zprávy a odkazy!!:-)Líbí se mi typ kočárků jako je Camarelo, nebo Dada Paradiso group. Hezký svátek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
21.4.14 15:27

Ahojky u nas taky neprosel polsky kocik, koupili jsme Hartan. :) a golfky mame britax.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
21.4.14 15:27

Brio go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.4.14 15:34

Maxi Cosi Mura 4 Plus je naprosto úžasný kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.14 15:38

@jenny-wolker Jaké kočárky se ti líbily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 15:42

Chtělo by to ještě nějaký požadavky, počet kol, váha, otočná sedačka, otočná kola, kde budeš jezdit, jak často budeš skládat… ;) takhle je to jako bys přišla do prodejny aut a řekla že chceš červený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
21.4.14 15:46

@jenny-wolker Osobně si myslím, že nejlepší je Bugaboo Cameleon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 15:49

Jasně, chápu:-)..líbí se mi čtyřkolka, otočná přední kolečka, elegantnější korba.ˇUplně nejraději bych byla za trojkombinaci -i se sedačkou, lehce odpružený, polohovatelný, prostě klasické poždavky:-).Bude to holčička, raději preferuji elegantnější typ korbiček -jako má Camarelo Granada, Dada Paradiso group, Roan Rialto… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 15:49

Jasně, chápu:-)..líbí se mi čtyřkolka, otočná přední kolečka, elegantnější korba.ˇUplně nejraději bych byla za trojkombinaci -i se sedačkou, lehce odpružený, polohovatelný, prostě klasické poždavky:-).Bude to holčička, raději preferuji elegantnější typ korbiček -jako má Camarelo Granada, Dada Paradiso group, Roan Rialto… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.4.14 15:53

Mrkni na maxi cosi muru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.14 15:53

Takže čtyřkolka, nafukvací kola, přední otočná a otočnou sportovní sedačku. Jukni na Mutsy, Maxi Cosi, Oyster, Hartan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.14 15:58

Roan je celkem slušná polská značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
21.4.14 15:59

Mám bugaboo cameleon, myslím, že splnuje funkci jak kvalitního, tak elegantního kočárku, ale je to spíš městský kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.14 16:00

A jestli chceš český, podívej se na http://www.patron.eu/…arky/sestavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.4.14 16:02

Mě se poslední dobou moc líbí peg perego book, vadou na kráse je menší korba. Pokud neřešíš váhu tak již zmíněná MC mura4, ta má korbu obr, zase váhově je někde jinde. No a pokud jde o eleganci tak cam dinamico :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí