Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojka,
ta já za sebe mohu doporučit Jane Carrera Aniversario - není to flusátko, je to pevný kočárek, má spojenou rukojeť, kolečka, která ti přejedou cokoliv, a hlavně složíš to lehce a je prostorný.
Zrovna dnes mi přišly a už jsme je začli protáčet
, lituju, že jsem si je nepořídila dříve!
Našla jsem je na MMB nové za velmi nízkou cenu, a jsou se zárukou a fakt krásné a funkční.
Ahoj, já teda nevím, jestli můj tip bude splňovat všechny tvoje kritéria, ale co Quinny Zapp? Nemám vlastní zkušenost, ale máme Speediho a je to fakt kvalitní kočárek, tak myslím, že Zapp bude taky. A je hodně lehký.
Zapp jelehky ale ty kolecka nejsou az tak velka, myslim ze mezi kostky na vinohradech by asi zapadaly. Hlavne „zadny chrastitko“ … ? to s se slovem golfky trochu vylucuje ![]()
Ahojte, diky moc za tipy!
Na tu carreru se kouknu! Zapp se mi libi, ale nema myslim polohovaci nohy. Jinak flusatkem jsem myslela takovy ty golfky, co jsou vylozene na prejizdeni a vazi cca tech 6kg. To Perego Si se mi libilo- skvela dlouha pohodlny operka i nohy, oboji polohovatelny, ale cetla jsem na ne dobre, ale i hodne spatne komentare.
velchi píše:
Ahojka,ta já za sebe mohu doporučit Jane Carrera Aniversario - není to flusátko, je to pevný kočárek, má spojenou rukojeť, kolečka, která ti přejedou cokoliv, a hlavně složíš to lehce a je prostorný.
Zrovna dnes mi přišly a už jsme je začli protáčet, lituju, že jsem si je nepořídila dříve!
Našla jsem je na MMB nové za velmi nízkou cenu, a jsou se zárukou a fakt krásné a funkční.
Ahoj, prosim te jde u techto golfek dat luzko do uplneho lehu? Diky ![]()
Majdula83 píše:velchi píše:Ahoj, prosim te jde u techto golfek dat luzko do uplneho lehu? Diky
Ahojka,ta já za sebe mohu doporučit Jane Carrera Aniversario - není to flusátko, je to pevný kočárek, má spojenou rukojeť, kolečka, která ti přejedou cokoliv, a hlavně složíš to lehce a je prostorný.
Zrovna dnes mi přišly a už jsme je začli protáčet, lituju, že jsem si je nepořídila dříve!
Ahojka, nejde dát do úplného lehu - to většina golfek nejde, ale myslím si, že je to komfortní i pro půlroční dítko, dozhodně je to leh, ne polosed - jako třeba u Speediho ![]()
A je hodně dobře polstrovaný, záleží na tom, jak velké miminko by do toho člověk chtěl dát?
novorozence bych tedy nedoporučovala
jako obyčejně, golfky jsou spíše pro děti od 6ti měsíců nahoru a tam už není nutné, aby dítko leželo na vodorovné ploše neustále ![]()
Ahoj holky,
prosla jsem milion internet obchodu, byla se podivat do Malvika a Babystar, ale nenasla jsem to, co jsem hledala. Chci opravdu kvalitni a lehke golfky. Zadny flusatko, ale neco, s cim se bude dobre jezdit po narocnych chodnicich na prazskych Vinohradech, v cem bude diteti pohodlne. Mela jsem Chicco Multiway, ale uz je nechci. Jsou sice opravdu pevne, ovsem kola nejsou odpruzena a manipulace je docela tezka. Mam asi moc pozadavku, ale mozna, ze se neco najde- vaha max do 8,5kg (opravdova vaha celeho kocarku, casto je uvadena jen vaha podvozku atd.), taham kocar do metra atd, pokud nejedeme autem, vevnitr polstrovani i na bocich u hlavy ditete, maly pri slozeni, dobry nakup.kosik, dobra bouda, odpruzena kola, madlo, nanoznik, nejlepe spojena rukojet. Libilo se mi Peg Perego Si, ale slysela jsem stiznosti na kosik a kola nejsou odpruzena, a Pliko, ale tam jsem kopala do kolecek, kdyz jsem se s nim projela… Diky moc za pripadne rady.