Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, máte někdo zkušenosti s golfkami nuna pepp?
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppahoj, mam je doma a super.. ale my mame golfky skor na nakupy a rychly presun.. co konkretne by si chcela vediet?
My ho máme taky jen jako druhý kočárek-je lehký, skladný, dobře ovladatelný. Zatím jsem s ním spokojená a malá je v něm ráda.
Je tady o něm celá diskuze, tak můžeš kouknout.
https://www.emimino.cz/…buggy-42595/
Ahoj holky, nevíte náhodoiu někdo kde je nejaký servis na kočárky NUNA??Pokud možno Praha a okolí…Děkuji za odpověď Simča ![]()
Ahooooj, ozivuji diskuzi - chystam se vymnenit kocarek Gesslein za golfky. dceri je 15 mesicu je absolutne od malicka nekocarkova, chodi krasne ale cloveka nenasleduje
povetsinu se nosi v manduce nebo na ruce
ja pak zbytecne taham tezky kocarek velky jak kr… uuuplne zbytecne
nevim co si od zmeny kocarku slibuju, ale doufam ze se ji treba v jinem bude libit vic. ztr chceme jet do kocarkarny ozkouset
moc se mne libi golfky Nuna - mate k nim nejakou vytku? golfky mam do mesta, tudiz co se tyce velikosti kolecek snad ok
budu rada za vase nazory a dekuju predem ![]()
@superandrysek Ahoj
náš prcek byl taky nekočárkové dítě, ale s Nunou se to změnilo
Podle mě nej golfky. Akorát madlo mi tam chybělo, tak jsem si ho dokoupila na lilinka.com. Možná ještě jedna mini výtka a to nasazování pláštěnky. Kočárek s pláštěnkou vypadá super, ale je to celkem oříšek rychle nainstalovat když prší.
@Lennia nad tím madlem jsem se také pozastavila…urcite ho koupim. A ani nevis jak jsi me tvou zprávou potěšila Jaký jste měli před tím kočárek?
@superandrysek Před tím jsem měla klasický velký kočár Tako. Už jako miminko mi pořád plakal, takže jsem vozila po parku prázdný kočár a nosila ho:) Pak ve sporťáku taky bída a až v Nuně je to pohoda. Dokonce mi v golfkách i spával ![]()
@Lennia ty jo, to zni fakt nadejne - jinak u nas je to stejny pribeh
juchuuu uz aby jsme ho mela doma.
Budu držet pěsti ať se jí tam líbí
Do naší Nuny se cpou i děti kamarádek, takže na tom kočárku asi fakt něco bude ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdo máte kočárek nuna pepp. Troufli jste si dát do pračky celou stříšku? Nelze totiž rozebrat a v ruce už je nevyčistitelná. Díky za odpovědi
@Miodrag ahoj, netroufla jsem si. Vždycky vydrbu kartáčkem ve vaně. Jestli to zkusíš, tak pak prosím napiš jak to dopadlo.