Nuna Pepp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
7.1.11 13:58

nuna pepp

Ahojky, máte někdo zkušenosti s golfkami nuna pepp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
7.1.11 14:07

ahoj, mam je doma a super.. ale my mame golfky skor na nakupy a rychly presun.. co konkretne by si chcela vediet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.1.11 15:25

My ho máme taky jen jako druhý kočárek-je lehký, skladný, dobře ovladatelný. Zatím jsem s ním spokojená a malá je v něm ráda.
Je tady o něm celá diskuze, tak můžeš kouknout.
 https://www.emimino.cz/…buggy-42595/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.14 14:15

NUNA servis

Ahoj holky, nevíte náhodoiu někdo kde je nejaký servis na kočárky NUNA??Pokud možno Praha a okolí…Děkuji za odpověď Simča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.10.14 15:33

Ahooooj, ozivuji diskuzi - chystam se vymnenit kocarek Gesslein za golfky. dceri je 15 mesicu je absolutne od malicka nekocarkova, chodi krasne ale cloveka nenasleduje :mrgreen: povetsinu se nosi v manduce nebo na ruce :,( ja pak zbytecne taham tezky kocarek velky jak kr… uuuplne zbytecne :zed: nevim co si od zmeny kocarku slibuju, ale doufam ze se ji treba v jinem bude libit vic. ztr chceme jet do kocarkarny ozkouset ;) moc se mne libi golfky Nuna - mate k nim nejakou vytku? golfky mam do mesta, tudiz co se tyce velikosti kolecek snad ok :think: budu rada za vase nazory a dekuju predem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
1.10.14 16:29

@superandrysek Ahoj :kytka: náš prcek byl taky nekočárkové dítě, ale s Nunou se to změnilo :palec: Podle mě nej golfky. Akorát madlo mi tam chybělo, tak jsem si ho dokoupila na lilinka.com. Možná ještě jedna mini výtka a to nasazování pláštěnky. Kočárek s pláštěnkou vypadá super, ale je to celkem oříšek rychle nainstalovat když prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.10.14 18:12

Taky máme a super :) Je maličky, skladný a docela velký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.10.14 18:12

Teda jako bráno na golfky a místo pro dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.10.14 18:42

@Lennia nad tím madlem jsem se také pozastavila…urcite ho koupim. A ani nevis jak jsi me tvou zprávou potěšila Jaký jste měli před tím kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
1.10.14 21:14

@superandrysek Před tím jsem měla klasický velký kočár Tako. Už jako miminko mi pořád plakal, takže jsem vozila po parku prázdný kočár a nosila ho:) Pak ve sporťáku taky bída a až v Nuně je to pohoda. Dokonce mi v golfkách i spával :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.10.14 21:16

@Lennia ty jo, to zni fakt nadejne - jinak u nas je to stejny pribeh ;) juchuuu uz aby jsme ho mela doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
1.10.14 21:19

Budu držet pěsti ať se jí tam líbí :kytka: Do naší Nuny se cpou i děti kamarádek, takže na tom kočárku asi fakt něco bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
2.10.14 07:01

@Lennia :lol: supeeeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.10.14 10:45

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdo máte kočárek nuna pepp. Troufli jste si dát do pračky celou stříšku? Nelze totiž rozebrat a v ruce už je nevyčistitelná. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
3.10.14 14:46

@Miodrag ahoj, netroufla jsem si. Vždycky vydrbu kartáčkem ve vaně. Jestli to zkusíš, tak pak prosím napiš jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí