Bytelné golfky pro velké dítě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.12.10 15:35

Bytelné golfky pro velké dítě

Moc bych prosila o radu při výběru golfek pro mého syna. Je větších rozměrů :-)
Ráda bych nějaké bytelnější, odpružené, které zvládnou i procházku mírným terénem. Zaujali mě:
Hoco scout a Iglesina Zippy free - nemá někdo zkušenost?? Předem mooooc děkujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
30.12.10 15:57

My máme Peg perego pliko P3 a jsou supr, veliké…A vzadu májí zabudované stupátko pro staršího sourozence, což taky ještě využijeme…

Takhle v nich chrněl na dovče v září i tři hoďky přes poledne a to už měl víc jak 90 cm..(Golfky jsou dlouhé 90cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.10 16:12

Tak ty jsem zatím nezkoumala, děkuji za typ, hned na ně jdu juknout..vlastně jsem si uvědomila, že je má určo naše sousedka a myslím že je taky chválila, ale v té době jsem to ještě neřešila..a zvládnou třebas i polní cestu? Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
30.12.10 18:08

Tak já mam inglesinna zippy a nemůžu si je vynachválit. ted v nich jezdí druhý syn už od 6m a je v nich spokojený. V hlubokém měl hysteráky :-? . jsou pohodlné, polohovací a první syn v nich jezdil do 2,5 let, pak měl ještě místo ale už jezdit nechtěl. A jezdíme s golfkama i ted v zimě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
30.12.10 19:01

Inglesina - maximální spokojenost

Ahoj,
my máme Inglesinu Zippy model 2011. Jsem moc spokojená, jsou super. :potlesk: Nemají na cestě žádný problém, jezdím s nimi jak po obchodech, tak i ve sněhu. Ovládají se báječně. Můžu je řídit i jednou rukou. (Je teda fakt, že ve sněhu řídím oběma rukama, ale i tak v pohodě.) :palec: Do auta jsou senzačně skladné. Zbožňuju je. :pankac: A na víc se mi šíleně líbí. :potlesk: A náš miláček, i když není žádný drobeček s tam v pohodě vejde i s huňatým beránkovským fusakem. :dance: A co ještě velmi oceňuju, dají se jdednoduše složit jedním pohybem ruky a složené samy stojí, nikde nezabírají místo. :potlesk: Pokud bych tu měla vypsat, co všechno se mi na Inglesině Zippy líbí, vydalo by to na dóóst dlouhý článek… :wink:
Mimochodem, zhlédla jsem se taky v Zippy Free… Líbí se mi v té samé barvě co mám. Jiné nechci. :srdce: Ale abych si mohla Zippy Free koupit, musím nejdříve ty svoje prodat. Jsou kupované v listopadu, takže mají celou záruku před sebou.. Kdyby měl někdo zájem může se ozvat. :-) A dohodnem se na ceně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.10 20:10

Fakt i teď v zimě? Ty jooo tak to je můj sen, mít jeden kočárek celý rok..to by nám mohl vydržet opravdu dlouho, syn má 11měs., 82cm a skoro 12kilo..mě tenhle kočárek strašně zaujal. A není to takový ten rozhrkaný golfák, že ne..vypadá kvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.10 20:12

m311

Moc děkuji..tak to už mám asi vybráno..tyhle osobní zkušenosti jsou neeej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpisek11
30.12.10 20:37

opravdu se dají Zippy ovládat jen jednou rukou i přes nespojené rukojeti? Jako třeba jednou rukou řídit kočár a druhou držet další dítko za ruku??

• Citovat
  • Upravit
878
31.12.10 12:28

inglesina Zippy

Holky,
svou milovanou Ingesinu ovladam jednou a Hyneček vedle mě ťapká. :-) Ale ovladat jednou rukou ve sněhu jsem ještě pořádně nezkoušela, myslím, že to už nepůjde tak snadno. :think: Každoádně před domem máme kostky a Inglesina je zvládá lépe než-li můj starý sporťák s nafukovacími koly. Takže si tyhle nemohu vynachválit. :potlesk: Dokonce jsem už kočárek trojkombinaci prodala, původně jsem si myslela, že si trojkombinaci nechám na potencionální druhé dítko, ale Inglesině se moje trojkombinace nemůže zdaleka vyrovnat. Takže na druhé koupíme Inglesinu hlubokou korbu a autosedačku a bude vystaráno. Inglesina (podle mého názoru)senzačně odpružená, takže nerovnosti u nás na vsi zvládá s přehledem a na víc je krásná. :dance: Zatím jsem nepřišla na žádná negativa. Mám zateplený nánožník, který když se připne nahoru, tak na dítko vítr vůbec nemůže, ještě se dá předklopit proti větru či sluníčku boudička, takže super. Pláštěnka je schovaná v malém pytlíčku, takže ji můžu v pohodě vozit v košíku všude sebou, nezabere žádné místo a na golfky se dá dát snadno a rychle. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz. Ptejte se.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.1.11 00:49

M311,také uvažuji nad nějakými golfkami a tyhle se jeví dost dobře,jen by mě zajímalo,jestli se do nich vejde univerzální fusak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
12.1.11 14:11

Univerzální fusak

Ahoj, no já mám starší fusak, který jsem měla ještě jako dítě já a můj bratr. Je to fusak s beránkem (takže celkem huňatý) a vejde se v myslím v pohodě, u maminky manžela si půjčuju od švagrové fusak s ještě huňatějším beránkem a vejdeme se. :-)
Nevím jak hodně "huňatý je univerzální fusak, takže nemám srovnání.
Zatím jsem nenašla na Inglesině Zippy nic co by se mi nelíbilo, naopak pro mě je lepší nežli sproťák v trokombinaci, který jsme měli a už prodali. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.7.11 07:43

M311 prosímtě a co ste měli za trojkombinaci? já momentálně váhám mezi inglesinou a peg peregem. Váhám jestli stupínek z PP nebo za In. odpružení koleček, mám totiž děti blízko u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí