Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
sháním se po nějakém kočárku, který by byl praktický na cestování letadlem a pobyt u moře. Mám tříkolku Peg Perego GT3, ale je to dost těžké na tahání, tak přemýšlím, jestli nepořídit nějaké lehké golfky. Malá bude mít v té době, kdy pojedeme cca 5-6 měsíců, takže určitě nějaký kočár, kde bude moct ležet.
Díky za rady ![]()
A co golfáče peg perego pliko? Ty se daj položit až do lehu, bouda jde překlopit až dopředu, a je to vaše značka ![]()
Tak tak PP pliko je super a jsi věrná značce…
nebo pliko switch…jde otočit směrěm k tobě ![]()
Petra Z píše:
Tak tak PP pliko je super a jsi věrná značce…
nebo pliko switch…jde otočit směrěm k tobě
Ten SWITCH vypadá SUPER
jdu mrknout za kolik se dá pořídít, díky ![]()
No ten Switch je docela tezkej koukam (ale libi se mi, ze lze uplne polozit)…a taky drazsi nez bych cekala
Mozna na tu dovolenou bude stacit klasicky pliko P3, tady budu stejne pouzivat prevatne tu GT3jku
Chjo, tohleto rozhodovani ![]()
Pliko jde do lehu,takže to je fajn…tam se ti prdolka krásně vyspí.....
A nový je celkem drahej,proto jsem brala použitej…
No máš co řešit ![]()
Jinak hlavní kočár mám aky GT3,ale my už teda moc nekočárkujeme
Pliko jde taky položit úplně, je lehčí, levnější, akorát nejde otočit sedák, ale to je myslím zbytečné.
Pliko je skvělej (máme hend dva, druhý taky na dovolenou), ale 180 stupňů (rovina) to teda není
Tak 165 možná 170, pokud to nazvete úplný leh ok, ale 180 stupňů ne.
Ahoj, my jsme loni na dovolenou k mori kupovali golfky Chicco Multiway. Jde do uplneho lehu, maji velke kolecka, tak se s nima dobre jezdilo na plazi v pisku. Byla jsem moc spokojena. Jinak mam taky trojkolku.
multiway není do úplného lehu, je to standardní golfkový leh, jako pliko, jen pro upřesnění. pro malé dítě 5-6m na dovolenou rozhodně lepší Pliko. je pohodlnější. (mult. je hrozně tvrdý..) a pokud máte PP i autosedačku, můžete zkombinovat, na pliko jde nasadit.. zůstala bych věrná značce ![]()