Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky,
prosím o radu ve výběru golfek, diskuzí jsem prošla hodně…
mám v merku golfky od PP pliko switch completo, zajímalo by mě jaké jsou kolečka, vím že plastová ale jaký je to plast, nejsou hned ojetá a nedělají rachot? Pamatuju takové ty obyč co se po dlouhém ježdění až projedou a dostanou se do nich třeba kamínky atd..
Jak se s ním jezdí? Uvítám i postřehy maminek co mají klasické pliko.
Děkuji ![]()
Pliko je luxusní kočárek, kolečka má taková pěnová guma, určitě ti vydrží, to nemusíš mít strach.
Kočárek je to strašně prostorný, i když pliko switch je o dost těžší něž normální pliko, zase si dáš mimi čelem k sobě. Jako těžší golfky jsou super.
Pliko je luxusní kočárek, kolečka má taková pěnová guma, určitě ti vydrží, to nemusíš mít strach.
Kočárek je to strašně prostorný, i když pliko switch je o dost těžší něž normální pliko, zase si dáš mimi čelem k sobě. Jako těžší golfky jsou super.
Já kupovala hodně jeté pliko, ani maminka co mi ho prodávala ho neměla nové a odvozila v něm 2 děti… a kolečka jsou stále naprosto v pohodě, stejně jako celý podvozek. Už je trochu odrbaný potah, ale to je celkem pochopitelné ![]()
já se rozhoduju mezi tímto a casualplay vintage 3, ale ten je úzký, syn měl v necelém půl roce 10kg..jinak mám ještě austina coletto ale mi ten sporták vadí, polohování je naklápěcí a nejde do lehu..tak zatím vozím v korbičce a na jaro chci golfáč ale kvalitní. Ještě se mi líbí quinny zapp xtra ale ten nemá nánožník a madlo-vím dá se dokoupit ma mmb- ale to naklápění tam je taky..
s těma kolečkama jste mě potěšily, já mám v paměti právě ty hnus plastáky co fakt byli ee ![]()
Kacko, dívám se že jsi z Ovy..já taky, nemáš přehled kde se tady dají koupit PP? Kam vlezu tam mají jen poláky…v mimistyl v delvitě pouze na objednávku, nevím jak centrum, tam moc nejezdím.
Ahoj, my máme Pliko classico a jediná vada, kterou jsem našla je, že má moc u sebe kolečka a při chůzi do nich člověk kope
Myslela jsem, že to vnímaj jen velcí rodiče, ale nadávala i kámoška, co vozila a ta má 170 cm. Možná u switche to bude jinak, ale prozkoumej to předem. Jinak potvrzuju, že to jsou luxusní golfky pro malé obříky (Syn má teď 90cm a 14 kg a furt se tam vejde i v zimní bundě). Jezdit s nima na sněhu je masakr, ale museli jsme, když jsme chtěli pak kočár dostat do autobusu.
Ještě bacha na ten nánožník, já četla v recenzích, že je moc krátký, tudíž jsem nešla do kompleta, ale koupila pak nánožník univerzální.
aha, no já ho chci spíš na léto, na zimu mám trojkolku…ale možná bych ji prodala, malý bude mít v zimě rok a půl..a mám dobrý fusak, přinejhorším bych s nechala ušít delší…
s rozpětím koleček jsem už postřehy četla, já měřím cca 160cm, ono asi záleží i na tom jak je vysoká rukojet ne?
Rukojeť jde do dvou poloh - vysunout a zasunout, mám to vysunuté, ale aby se mi pohodlně chodilo, musela by být snad o půl metru delší. No ale zvykla jsem si na tu chůzi, dělám menší kroky, zas tak prostorné golfky bych jiné nesehnala. Ty s tím možná mít problém nebudeš.
Jj fusak se dá koupit, kamarádka má jakýsi že se dá nastavit délka, myslím že emitex nebo aesthetic, teď nevím.
Jako na zimu do sněhu jako je teď to fakt není, normálně taky jezdím trojkolkou, ale ta je dlouhá a težká, zas se blbě přepravuje busem.
mám aesthetic takový 2 v 1 nastavitelný s kapuckou, je super ![]()
nejvíc mě ale štve že ho budu muset objednat bez vyzkoušení, myslíte že cena kolem 7500kč je šedý trh nebo jen zimní sleva? Nebo kolkece 2010, už je na trhu 2011 ale tam se mi nelíbí barvy
a prostorné jsou hodně, 35cm šířka je super…můj syn je takový buřtík, měl 4350g když se narodil a je kus chlapa..
Jojo, to kopání do koleček potvrzuju, mám 173 a okopávám je i při vysunuté rukojeti.
Taky jsem kopala do koleček, ale 173cm. To lépe se mi jezdilo s PP sí, ta jsou kola dále od sebe.
já měřím 164cm a do koleček jsem kopala taky. Docela mě to štvalo, hlavně v létě v letních botách jsem měla omlácené palce. Pak jsem koupila Síčko a tam je to naprosto bez problémů ![]()
nj, ale to zas nemá otočnou sedačku…proč nevymyslí kočár co by měl vše co potřebuju
![]()