Maclaren XT v zimě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
24.11.10 12:00

Maclaren XT v zime?

Ahoj holky,

prosim o radu, nemate niekto skusenost s golfkami Maclaren XT v zimnom obdobi? jazda po odhnutom, zasnezenom chodniku a tak? chystame sa na 3-4tyzdne na slovensko a golfky mame 2 tyzdne, tak neviem…Inac sme s nimi mimoriadne spokojny…

Dakujem za radu a skusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Macleren Techno XT?

Přidejte zkušenost s Macleren Techno XT
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
27.8.13 08:33

Ahoj,
oživuji diskuzi a mám stejný dotaz jako původní zakladatelka. Dají se XT používat v zimě? Jde mi o to, jestli mám vůbec pořizovat fusak nebo jestli mám na zimu oprášit velkou Teutonii.
Nemám na mysli žádné extrémní podmínky. Ale třeba pár centimetrů sněhu. Bydlíme v Praze, takže chodníky jsou většinou upravené. Ale znáte to - sníh je sice shrnutý, ale ke kraji chodníku, takže když chcete přejít silnici, musíte se přebrodit. :)
Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.8.13 08:57

V zimě jsem s Maclarenem běžně jezdila a v pohodě. Samozřejmě prorazit tu hromadu sněhu na kraji chodníku je těžší než s Mutsy Urbanriderem, který jsem používala do extrémnícgh podmínek a do lesa, ale zase Maclaren je výrazně lehčí a dá se přes nějaké extrémní hromady sněhu přenést. Já nakonec pořídila fu¨sak spešl do golfek, neb byl opruz přehazovat z golfek do kočárku a zpět - používala jsem 1. zimu oba kočárky, 2. už jen golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
27.8.13 09:03

Já jsem na zimu (dítě rok a půl) vytáhla znova sporťák (Gesslein). Ani ne tak kvůli terénu, ale přijde mi tam to dítě líp chráněný než v golfkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.8.13 09:27

Ahojky, my mame i MacLarena i MaxiCosi sportak a na zimu berem sportaka, ma tlustejsi nafukovaci pneumatiky a lip se s nim ridi… Ale letos to asi uz „risknu“ jenom s Maclarenem, protoze malej asi nebude moc chtit sedet a preci jen Maclaren je mnohem lehci… jestli mas oboji, tak si to proste vyzkousis a uvidis, co ti bude vic vyhovovat. My treba kdyz jedem na hory nebo nekam do „terenu“, tak bereme Chariot vozik, protoze se s nim taky docela dobre manipuluje a da se krasne slozit…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.9.13 17:13

nanoznik

Nemate tip na padnouci nanoznik na XT, XLR ho ma v zakladni vybave, k XT se dokoupit neda a do pozdimniho pocasi by se hodil. Diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
17.9.13 17:27

@78_Maja Chariot vozik jezdi ve snehu dobře?? Pouzivam ho zatím od brezna, tak se zimou nemam zkušenost, ale pevne verim, ze to bude super! Diky za info.

• Citovat
  • Upravit
653
17.9.13 20:26

@Petulinaxx Hledala jsem a nenašla. Tak jsem dokoupila originál fusak. V Babyparku ho prodávají zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.9.13 20:54

@Gobca fusak mam, ten si nechavam na zimu, spis bych chtela nanoznik a zajimalo me, jaky univerzalni pasuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.9.13 21:00

@Petulinaxx Jojo, pochopila jsem. Ale fakt jsem na žádný nenarazila. Proto jsem šla rovnou do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.9.13 08:22

S nánožníkem neporadím, já to považuji za zhola zbytečnou věc. Ale na velkej kočárek, co mám, si holky nechávaly šít nánožník na míru od nějakých dam na mimibazaru a byly spokojené. Zkus si nějakou najít, kde se ti nánožníky obecně líbí, a vyptej se jí, co potřebuje znát za rozměry a určitě ti to ušije. NAvíc myslím, že si za to berou jen relativně málo peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.10.13 14:08
@MV313 píše:
@78_Maja Chariot vozik jezdi ve snehu dobře?? Pouzivam ho zatím od brezna, tak se zimou nemam zkušenost, ale pevne verim, ze to bude super! Diky za info.

Ahojky, ano :) Snih, blato - zvladame s nim cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.9.14 16:01

Holky dotaz,
neviem ci kupovat fusak od Maclaren, alebo si vystacims Lodger Bunker alebo Elodie Details..stvrty fusak(mam este bugaboo) by muz asi nerozdychal..skusat sa mi to nechce, fusaky su niekde v krabici zavaukovane.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
13.9.14 16:31

@miisenka emitex mi tam v pohode fungoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.9.14 16:44
@Krčka píše: