Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
prosim o radu, nemate niekto skusenost s golfkami Maclaren XT v zimnom obdobi? jazda po odhnutom, zasnezenom chodniku a tak? chystame sa na 3-4tyzdne na slovensko a golfky mame 2 tyzdne, tak neviem…Inac sme s nimi mimoriadne spokojny…
Dakujem za radu a skusenost.
Máte zkušenost s Macleren Techno XT?
Přidejte zkušenost s Macleren Techno XTAhoj,
oživuji diskuzi a mám stejný dotaz jako původní zakladatelka. Dají se XT používat v zimě? Jde mi o to, jestli mám vůbec pořizovat fusak nebo jestli mám na zimu oprášit velkou Teutonii.
Nemám na mysli žádné extrémní podmínky. Ale třeba pár centimetrů sněhu. Bydlíme v Praze, takže chodníky jsou většinou upravené. Ale znáte to - sníh je sice shrnutý, ale ke kraji chodníku, takže když chcete přejít silnici, musíte se přebrodit. ![]()
Předem díky.
V zimě jsem s Maclarenem běžně jezdila a v pohodě. Samozřejmě prorazit tu hromadu sněhu na kraji chodníku je těžší než s Mutsy Urbanriderem, který jsem používala do extrémnícgh podmínek a do lesa, ale zase Maclaren je výrazně lehčí a dá se přes nějaké extrémní hromady sněhu přenést. Já nakonec pořídila fu¨sak spešl do golfek, neb byl opruz přehazovat z golfek do kočárku a zpět - používala jsem 1. zimu oba kočárky, 2. už jen golfky.
Já jsem na zimu (dítě rok a půl) vytáhla znova sporťák (Gesslein). Ani ne tak kvůli terénu, ale přijde mi tam to dítě líp chráněný než v golfkách…
Ahojky, my mame i MacLarena i MaxiCosi sportak a na zimu berem sportaka, ma tlustejsi nafukovaci pneumatiky a lip se s nim ridi… Ale letos to asi uz „risknu“ jenom s Maclarenem, protoze malej asi nebude moc chtit sedet a preci jen Maclaren je mnohem lehci… jestli mas oboji, tak si to proste vyzkousis a uvidis, co ti bude vic vyhovovat. My treba kdyz jedem na hory nebo nekam do „terenu“, tak bereme Chariot vozik, protoze se s nim taky docela dobre manipuluje a da se krasne slozit…
Nemate tip na padnouci nanoznik na XT, XLR ho ma v zakladni vybave, k XT se dokoupit neda a do pozdimniho pocasi by se hodil. Diky za tipy
@78_Maja Chariot vozik jezdi ve snehu dobře?? Pouzivam ho zatím od brezna, tak se zimou nemam zkušenost, ale pevne verim, ze to bude super! Diky za info.
@Petulinaxx Hledala jsem a nenašla. Tak jsem dokoupila originál fusak. V Babyparku ho prodávají zvlášť.
@Gobca fusak mam, ten si nechavam na zimu, spis bych chtela nanoznik a zajimalo me, jaky univerzalni pasuje
@Petulinaxx Jojo, pochopila jsem. Ale fakt jsem na žádný nenarazila. Proto jsem šla rovnou do fusaku.
S nánožníkem neporadím, já to považuji za zhola zbytečnou věc. Ale na velkej kočárek, co mám, si holky nechávaly šít nánožník na míru od nějakých dam na mimibazaru a byly spokojené. Zkus si nějakou najít, kde se ti nánožníky obecně líbí, a vyptej se jí, co potřebuje znát za rozměry a určitě ti to ušije. NAvíc myslím, že si za to berou jen relativně málo peněz.
@MV313 píše:
@78_Maja Chariot vozik jezdi ve snehu dobře?? Pouzivam ho zatím od brezna, tak se zimou nemam zkušenost, ale pevne verim, ze to bude super! Diky za info.
Ahojky, ano
Snih, blato - zvladame s nim cokoliv ![]()
Holky dotaz,
neviem ci kupovat fusak od Maclaren, alebo si vystacims Lodger Bunker alebo Elodie Details..stvrty fusak(mam este bugaboo) by muz asi nerozdychal..skusat sa mi to nechce, fusaky su niekde v krabici zavaukovane.. ![]()
@Krčka píše:
@miisenka emitex mi tam v pohode fungoval
nechcem dalsi, a ked dalsi tak kupim origos.. ![]()