Maclaren XT v zimě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Macleren Techno XT?

Přidejte zkušenost s Macleren Techno XT
Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
12.11.14 10:46

Ahoj holky,
nechci zakládat nové téma… chci se zeptat, jak řešíte fusak do golfek??? Mám právě XT, ale mám je trvale v autě jako jen do města a na nákupy a teď přichází zima a řeším, jestli koupit origoš zimní fusak nebo to řešit nějak jinak… kdo máte origoš fusak a jak jste s ním spokojení??? Asi se juknu někde po starším, už jsem prodělala majlant na těch věcech pro mrňouse a tím, že to využijeme jen párkrát, tak váhám, jestli ten fusak kupovat nebo ne. Spíš teda jo, ale nechce se mi dávat dva a půl tisíce za fusak, který použiji párkrát. Malýmu bude v lednu rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.11.14 12:04

No, já měla původně nánožník Emitex, ale vůbec tam neseděl. Tak jsem koupila bazarový originál fusak za 200 Kč. Zatím nevyzkoušen, ale vypadá dobře a službu určitě udělá. Spodek se dá celý odepnout, takže v teplejších dnech není potřeba složitě vyndavat celý fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.11.14 13:27

Děkuju. Kouknu po bazarovým origoš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.14 13:33
@Kačírek píše:
Děkuju. Kouknu po bazarovým origoš ;)

nikde nic neni..uz som tiez cumela..mam 3 fusaky, ale k XTcku ziadny.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.11.14 15:14

@miisenka Jsi hodná, děkuju :-)

Já taky koukala… našla jsem včera, ale paní to prodávala jako set a už to setjně prodala.. na MMB mají, ale ne na XTcka. Manžel teda říká, ať mu koupím nový, ale mně to přijde zbytečný. Do kočáru má nový, ale to používáme denně… ty golfky jsou fakt jen do města a na návštěvu atd, občas…
Budu sledovat tady a bazoš a MMB a třeba se někde něco objeví. V nejhorším koupíme nový. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.1.15 09:00

Ahoj devcata chci se zeptat na sedadlo u xt…ja ho mam pouze par dne, predtim jsem vozila v bgb bee plus..a ted mam posit ze sedadlo je nejake ouzke a krátke, uplne mi holka z toho vycuhuje kdyz zvednu nohy na horu, tak je ma rovne a v ty prohlubine..co se udela, prijde mi to hrozne nepohodlne..tak nevim nase dvouleta mi taky moc nerekne jestli je to v pohode? :D Je to jen muj pocit s tim sedadlem? dekuji moc za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.1.15 10:16

Já vozila dítě dva a půl roku - v zimě, byl oblečený + lehký dekový fusak. Nikdy si nestěžoval a vozil se rád. Vůbec mi nepřišlo, že by ten sedák byl nějak krátký a případně nepohodlný. Ani si nikdo, koho znám, na to nestěžoval… Není to spíš tím přechodem z Beečka na golfky? Ani nevím, jestli jsou nějaký golfky s větším sedákem, než má XT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.1.15 13:07
@Patule píše:
Já vozila dítě dva a půl roku - v zimě, byl oblečený + lehký dekový fusak. Nikdy si nestěžoval a vozil se rád. Vůbec mi nepřišlo, že by ten sedák byl nějak krátký a případně nepohodlný. Ani si nikdo, koho znám, na to nestěžoval… Není to spíš tím přechodem z Beečka na golfky? Ani nevím, jestli jsou nějaký golfky s větším sedákem, než má XT…

Díky ale asi jsem moc zhýčkaná:-D všechno je supr jen to sezení mne hrozne stve..ale asi to maji vsechny golfky..tak treba poslouzi nekomu jinemu u nas se dlouho neohralo..diky kazdopadne za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.1.15 13:21

@marus26 Dej mu ještě šanci :-). Třeba si zvykneš… Ono v létě to zase bude jiný, malá bude míň oblečená… Já ho teda miluju :oops: a budu teď do něj dávat roční dítě… Ale Beecko jsem nikdy nemela, tak ten přechod je možná o něčem jiným… Já přecházím z Gessleinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.1.15 13:25

No my mame dva roky, a kocar jednoznacne jeste potrebujeme, hlavne na vycházky do centra a vylety..treba to bude v lete jine..kdyz ty nohy nepolohuji tak ji nechce dat na ten,,schudek: mezi kolama a vysi tam jak za rozkrok mi prijde..tak nejak divne a to tam nemam fusak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.1.15 13:33

A nebude to o tom, že malá zatím „neví“, jak si tam sednout? Třeba si zvykne. Já bych ho zatím nezatracovala. Přeci jen je skladnej, vcelku lehkej, moc pěkně se řídí. Jen ten koš je na pár bábovek a šlus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.1.15 13:35

Asi ano ja jsem totiz asi maniak na kocarky..a jeste mam jeden vyhlídnuty co bych chtela skusit kym dokocarkujem..asi zbytecne vymyslim jak vzdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
28.1.15 13:37

@marus26 měla sis nechat Beečko :( máme teď novou trojku, syn měl před týdnem 3 roky a furt tam má místa jak v obýváku. Měla jsem taky Maclarena ale jsou to prostě golfky, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí