Britax B-Mobile – je široký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
20.11.10 23:11

britax b-mobile rozchod kol, nánožník

Ahoj,
nemáte někdo vyzkoušený kočárek Britax B-mobile? Moc se mi líbí, vyzkoušela jsem si ho i na prodejně. Jen mi připadal hodně široký, tak nevím, jestli by s tím nebyl problém třeba v obchodech a tak. Doma mám klasický sporťák, který je široký asi 66 cm. Dle tabulek by Britax byl užší jen o 4 cm, vyplatí se to? Se sporťákem (X-lander XA a HOCO Big Foot)mám taky problém se vejít do všehc dveří, ale šlo jen o zvyk.
A taky jsem někde četla, že má malou sedací část. Mám roční droboučkou holčičku, tak zatím to neřeším, ale co za rok?
A nevíte jaký nánožník by na kočárek pasoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
11.2.11 11:36

Dobrý den,

taky se mi moc líbí Britax B-mobile, ale ta šířka mě překvapila. Já mám sporťák asi stejně široký. Na prodejně jsem ho neviděla, chtěla bych si ho objednat na internetu. Tak teď nevím :-( Podle rozměrů 62 cm, to je dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.11 19:40

Ahoj, já jsem se také rozhodovala mezi B-mobilem a Cybex Callisto. Sedák se mi u BM zdál opravdu malý a stříška taky. Rozhodla jsem se pro Cybex Callisto - mám sporťák a potřebovala jsem ještě něco menšího, skladného. Cybex Callisto má na šířku asi 40 cm, všude se s ním vejdu. I boudičku má pěkně velkou se sluneční clonou - bohužel nemá okénko, ale na to se dá zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.2.11 20:19

Já si zrovna dneska Britax B-mobile objednala. Mě se prostě líbil nejvíce. Snad budu spokojená. Chtěla jsem golfky do 4tis. Ale jestli je ten Cybex jen 40 cm široký, tak to je opravdu velký rozdíl. A kolečka u Britaxu se mi líbily více a píšou, že by měly být odolné proti proražení.
A taky jsem na Britaxy četla jen dobré recenze, žádné reklamace, kvalitní…A i váha mě přesvědčila, měl by mít jen 6,4 kg. Ale Cybex je taky kvalitní, to nepochybuju.
Napíšu, až mi přijde, jak jsem spokojená :-)
 Díky

Teď na Cybex koukám a píšou šírka 53 cm. Ale i tak by to bylo 10cm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.11 20:51

Jo jo, máš pravdu, zadní kolečka jsou totiž trochu odsazená. Já měřila konstrukci. Ale rozdíl oproti sporťákům je velký, hlavně v obchodech je to znát. B-M určitě bude taky fajn :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
24.2.11 17:22

Chtela jsem se zeptat jestli uz jste je nekdo odzkousel? My jsme si objednali sedacku Britax a kdyz jsem si prohlizela katalog, ktery nam spolecne s ni prisel, uplne jsem se do nich zamilovala. Bohuzel nemam moznost se na nej nekde podivat. :( Potrebovala bych aby byl dostatecne siroky, pac mame celkem cvalika a zaroven, aby kolecka neco vydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí