Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo vyzkoušený kočárek Britax B-mobile? Moc se mi líbí, vyzkoušela jsem si ho i na prodejně. Jen mi připadal hodně široký, tak nevím, jestli by s tím nebyl problém třeba v obchodech a tak. Doma mám klasický sporťák, který je široký asi 66 cm. Dle tabulek by Britax byl užší jen o 4 cm, vyplatí se to? Se sporťákem (X-lander XA a HOCO Big Foot)mám taky problém se vejít do všehc dveří, ale šlo jen o zvyk.
A taky jsem někde četla, že má malou sedací část. Mám roční droboučkou holčičku, tak zatím to neřeším, ale co za rok?
A nevíte jaký nánožník by na kočárek pasoval?
Dobrý den,
taky se mi moc líbí Britax B-mobile, ale ta šířka mě překvapila. Já mám sporťák asi stejně široký. Na prodejně jsem ho neviděla, chtěla bych si ho objednat na internetu. Tak teď nevím
Podle rozměrů 62 cm, to je dost..
Ahoj, já jsem se také rozhodovala mezi B-mobilem a Cybex Callisto. Sedák se mi u BM zdál opravdu malý a stříška taky. Rozhodla jsem se pro Cybex Callisto - mám sporťák a potřebovala jsem ještě něco menšího, skladného. Cybex Callisto má na šířku asi 40 cm, všude se s ním vejdu. I boudičku má pěkně velkou se sluneční clonou - bohužel nemá okénko, ale na to se dá zvyknout.
Já si zrovna dneska Britax B-mobile objednala. Mě se prostě líbil nejvíce. Snad budu spokojená. Chtěla jsem golfky do 4tis. Ale jestli je ten Cybex jen 40 cm široký, tak to je opravdu velký rozdíl. A kolečka u Britaxu se mi líbily více a píšou, že by měly být odolné proti proražení.
A taky jsem na Britaxy četla jen dobré recenze, žádné reklamace, kvalitní…A i váha mě přesvědčila, měl by mít jen 6,4 kg. Ale Cybex je taky kvalitní, to nepochybuju.
Napíšu, až mi přijde, jak jsem spokojená ![]()
Díky
Teď na Cybex koukám a píšou šírka 53 cm. Ale i tak by to bylo 10cm!
Jo jo, máš pravdu, zadní kolečka jsou totiž trochu odsazená. Já měřila konstrukci. Ale rozdíl oproti sporťákům je velký, hlavně v obchodech je to znát. B-M určitě bude taky fajn
.
Chtela jsem se zeptat jestli uz jste je nekdo odzkousel? My jsme si objednali sedacku Britax a kdyz jsem si prohlizela katalog, ktery nam spolecne s ni prisel, uplne jsem se do nich zamilovala. Bohuzel nemam moznost se na nej nekde podivat.
Potrebovala bych aby byl dostatecne siroky, pac mame celkem cvalika a zaroven, aby kolecka neco vydrzela.