Gofky pro 2leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
4.1.11 08:21

Gofky pro 2leté dítě

Chtěla bych se poradit,zda má smysl mít pro 2leté dítě a výš ještě golfky.Dcera bude mít v létě 2,5roku,a myslím,že bysme na dovolené ještě golfky snesli.Ted máme Callisto,ale chtěla bych ho prodat,a koupit jen nějaké lehké „skočky“. Ale nevím,zda to není zbytečné… :nevim:

Pak my zajímaly dobré typy na lehké golfky,nemusí mít madlo,ale měly by jít polohovat v zádech.
Uvažovala jsem o „jetém“ Jané Energy či něčem levném od Cybexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
4.1.11 08:23
befana píše:
Chtěla bych se poradit,zda má smysl mít pro 2leté dítě a výš ještě golfky.Dcera bude mít v létě 2,5roku,a myslím,že bysme na dovolené ještě golfky snesli.Ted máme Callisto,ale chtěla bych ho prodat,a koupit jen nějaké lehké „skočky“. Ale nevím,zda to není zbytečné… :nevim:Pak my zajímaly dobré typy na lehké golfky,nemusí mít madlo,ale měly by jít polohovat v zádech.
Uvažovala jsem o „jetém“ Jané Energy či něčem levném od Cybexu.

ZAlezi jak moc pouzivate kocar ted.U nas uz skoor vubec.Takze za me.Pokud ted mas tak bych nad dalsim nepremyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
4.1.11 09:29

Bef - na dovolenou bych si asi golfky vzala a když už ne na dítě tak na těch věcí co si chtějí brát s sebou :mrgreen: A nebo případně když by usnula.
My teď kočárek vůbec nepoužíváme, je ji 2,5 roku. Ale na podzim jsme ho na dovolenou brali.
Máme Jane Energy a chválím - lehký, polohovatelný i když ne tak úplně skladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.1.11 11:04

maly uz kocarek nechce od 2 let a tak ich mam doma odlozene..

ale bola som s nimi maximalne spokojna, su lahucke, dostatocne vysoke aj pre vacsie dieta, polohovatelne a maju striesku co v lete ocenis - MClarren techno. Ak si z Prahy, mozem ti ich predat, nove su dost drahe na tak kratku dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.1.11 12:52

Ahoj Befano, budu resit uplne to same, klukovi budou 2roky na zac.kvetna, a taky chci dat Callisto uz z domu. Ja uvazovala o Cybex Ruby (jestli se nepletu), Natasa je chvalila … :think: Jo ale ty nejsou polohovatelny asi vid … tak to promin, neporadila jsem :-) Ale urcite napis, jak ses rozhodla a jak jsi spokojena ! Treba Te okopiruju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
4.1.11 12:57

Mám dvouletou dceru - listopadová, taky si dělám na jaře zálusk na Cybex Ruby. A náš sporťák Dema Step Easy už asi dám pryč. Golfky mám jen obyčejné, ale není pod nimi žádný úložný prostor. Ty cybex prý mají větší nákupní košík.

Dcerka je jinak schopná chodit sama, ale někdy musíme stihnout velkou dálku v určitém čase, navíc s sebou v létě taháme různé věci - hračky na písek, svačinu, takže my golfky ještě užijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.1.11 21:18

Možná to polohování už pro větší dítě není důležitý :nevim: Je fakt,že ty děti jsou tam při spaní takový zkroucený,co jsem viděla,a asi jim to nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.1.11 21:27

Inglesina
by taky nebyla špatná :think:

Uvidím,co řekne Nataša :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.1.11 12:18
befana píše:
Inglesina
by taky nebyla špatná :think:Uvidím,co řekne Nataša :wink:

OT - nema uz Natasa miminko ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.1.11 08:45

OT- jj, Martínek se konečně rozhoupal a je na světě.. :)

Ruby jsem měla dokonce od 2.5 let Vojty a nemůžu si ho vynachválit. předtím jsem používala zappa.. na mě je ale nízko, hrbila jsem se.. ruby se mi skvěle skládá, sice není tak malý, ale je to jednodušší…

polohování má, ale je to jen kosmetické.. jsou to dvě polohy, jedna jako že na sezení a jedna „úlevová“. já je ani nepřehazovala.. zádovka je ale jen tenká látka, není vyztužená, takže se opravdu hodí na lítačku pro děti tak od 18m/24m, když si potřebují dáchnout.. a jako nákupní vozík :) díky tomu prověsení se aspoň nikam nesunou, nehroutí, což třeba v zappkách ano, a některým dětem to vadí (Vojta byl vzornej, spal v zappovi v pohodě..)

jsou dost lehké, jen 5.5kg, což je taky oproti zappovi třeba výhoda..pro mě..

měli jsme je na dovolené, muž sice protestoval, na co že kočár, že je velkej,ale já si naštěstí nechala poradit od zkušených cestovatelek.. byly mu skoro 3 a krásně se v něm vyspal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí