Nuna Pepp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
21.3.15 07:25

@Marťulililinka Podle mě v létě v pohodě i mladší mimi. Tím, že jde do úplného lehu, tak bych se nebála. My Filípka vozili v Nuně od 4 měsíců. Nechtělo se mi tahat velký kočár autem, takže všechny obchody, návštěvy a výlety jezdil v Nuně.

@zuzan Tak to teda netuším :nevim: Zkus vyfotit, tohle jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
1.7.16 14:04

Prosím NUNAndy o radu :)
Mám golfky, ale ty mi vůbec nevyhovují. Sporťák ( od trojkombinace) je velkej, že mi zabere celý kkufr od auta. Tak jsem hledala jinej kočár a narazila na NUNU. Takže bych potřebovala poradit:
Vyplatí se mi kupovat pro 20 měsíční dítě? (koupila bych na bazaru). Vejde se mi tam ještě nějaký čas (má 85cm a 11,5kg)?
Chtěla bych je jako cestovní kočár na dovolenou, na nákupy, do ZOO… Město je mi jasný, že zvládnou, ale co třeba Pražskou Zoo?
A co polohování nožiček, vadí když nebude: Vyspí se v nich i tak?
Děkuji za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
1.7.16 14:55

@jary1 Vyplatí :lol: Měla jsem pro dceru, taky jsem koupila pozdě. Navíc dcera byla na svůj věk hodně vysoká, takže už v době koupení jí hlavička z půlky přesahovala zádovou opěrku. Ale ty golfky milovala, strašně ráda se v nich vozila, sporťák úplně nesnášela. Měla jsem ho na Prahu, do MHD a ZOO a tak. Prodávala jsem před třetíma narozeninama, než šla do školky, v tu dobu měřila tak 105 cm. Mám pocit, že polohování nožiček tam ale bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
1.7.16 15:11

@Jenye děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
10.7.16 12:31

Jak dlouhá je Nuna v úplném lehu (mám na mysli Nunu Pepp Luxx Plus) a co ty kolečka? Nerachotí moc? Měla jsem na staršího syna golfky Cybex a kolečka byla tichá (pozn. teď s nima jezdí moje kamarádka :D ) A jak je to se stabilitou v lehu? Někde jsem četla (tuším zde na eMiminu), že se převrací… je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí