Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Lennia ten kocarek je naaaproooosto genialni
miluju ho. jedine co mne tam teda schazi je to madlo (chtela jsem ho hned a verzi s nemeli skladem), jdu mrknout na ten tvuj odkaz - moc, moc dekuju
@Lennia dobry vecer, muzu se vas jeste zeptat jak je to pridavne madlo pevne? prece jen to drzi jen na suchacich… ![]()
@superandrysek Ty sucháče se musí dobře utáhnout. Nemám s tím problém. Uvnitř je taková pevná pěnová trubka, obal na ni se dá sundat a vyprat v pračce
Prcka připoutávám jen madlem a v pohodě.
@Lennia dekuju
mne mala nechce byt v ksirkach tak zatim poutam aspon tema spodnima ksandama pres nozky, ale furt mam nervy aby nevypadla…
zdravím, vybírám si nunu jako poslední kočár pro malou a vůbec nevím, kterou vzít, na polohování netrvám, pokud možno bych chtěla neplastová kolečka s aretací, má je některý typ? děkuji za reakce ![]()
@lukresia Nuna Pepp plus 2015 má aretovací kolečka. Je teď v akci s fusakem zdarma, ale jestli jsou ty kolečka lepší nevím..myslím že budou spíš stejné.
@lukresia jj, aretaci ma i 2014 ale myslim jen verze lux. ja sni jezdim uz tak pul roku a jsem spokojena. vyborny kocarek do mesta
Zdravím a jak je to prosím s kolečkama? Hrkají hodně na kostkách? Já mám ted golfky se zdvojenými koly a ty strašně hrkaj :/ Známá má jednoduchý kola a tolik nehrká…jak je to u Nuny??? Prosím
@Veronika2610 me neprijde ze hrkaj, ale pres kostky se muzou zadrhnout - do terenu to kocarek moc neni
My máme na městě ty malinký kostky ne ty větší a kfdyž jedu půlka města kouká co to jee za hrkačku
tak mi jde u nuny o ty zdvojený kola
Holky, od jakýho věku můžu prcka dát do NUNY??? Chtěli jsme v létě na dovolenou, ale malej bude mít 7 měs, tak si myslím, že je ještě na NUNU brzy?? ![]()
Zeptam se zkušených dnes mi přišel kočárek nuna a v te poloze v leže je mala hlavou zkopce je to normální nebo co mám špatně?