Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím holky,
prosím, potřebuju nutně poradit. Je pro mě velice těžké a složité sehnat kvalitní, pevné a hlavně neprůsvitné legíny. Vyzkoušela jsem spoousty obchodů, ale zatím jsem nenarazila na legíny, které by prostě splnily mé podmínky
Už jsem zoufalá, že tu snad žádné takové nejsou.. Poradí mi nějaká? Děkuju ![]()
Ahoj, zkus Calzedonii, doufám, že to píšu správně. Mám od nich troje už asi dva roky, a jsou jako nové. Neprůhledné, stahující super!
Ja ted kupovala v H&M a jsou materialove moc prijemny a neprosvitaji ![]()
Ja koupila super leginy v tchibu
super dlouhé, pevné, neprusvitné
New yorker, ne ty tenoucky za 99,– ale maj super i se zipama, ruzny typy, nosim je do prace a peru je imrvere, rok porad drzej:)
Holky, co zimni leginy? slysely jste o nich? mate s nima zkusenosti, jak moc teple jsou?
Já rozhodně doporučuji legíny ze stránky www.nejleginy.cz. Mám doma 4 a pořád je kombinuji k oblečení. Nedám na ně dopustit! ![]()
Ahojte! Na stránce nejleginy.cz mají zase nový tovar! běžte se podívat! ![]()
Zdravím, taky jsem měla problém s tím, sehnat kvalitní legíny. Na Vánoce jsme s mamčou objednávali nějaké věci a dárky z Cellbesu a zkusili jsme přiobjednat i legíny. Za zkoušku přece nic nedáš…:) A musím říct, že jsme byli obě nadšené. Neprosvítají, úžasně obepnou postavu a jsou neuvěřitelně pohodlné. Cena taky skvělá. Balení 2 kusy vyšlo nějak kolem 6 stovek.
@Ketris píše:Že
@Jančakecalka Tam jsou nejlepsi![]()
![]()
@Jančakecalka Naprosty souhlas, ja je nosim snad vsude. Sedi perfektne a cena je taky super, troufnu si rict, ze se jim snad nic nevyrovna
![]()
@Ketris Tak to si taky troufám říct
Kámoška je ted nosí i v době s bříškem a stále říká, že se do nich vejde ![]()