Kvalitní dámské legíny

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12165
30.9.16 09:35

Kvalitní dámské legíny

Zdravím holky,
prosím, potřebuju nutně poradit. Je pro mě velice těžké a složité sehnat kvalitní, pevné a hlavně neprůsvitné legíny. Vyzkoušela jsem spoousty obchodů, ale zatím jsem nenarazila na legíny, které by prostě splnily mé podmínky :lol: Už jsem zoufalá, že tu snad žádné takové nejsou.. Poradí mi nějaká? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
704
30.9.16 09:37

Ahoj, zkus Calzedonii, doufám, že to píšu správně. Mám od nich troje už asi dva roky, a jsou jako nové. Neprůhledné, stahující super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
30.9.16 09:47

Ja ted kupovala v H&M a jsou materialove moc prijemny a neprosvitaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.9.16 09:56

Ja koupila super leginy v tchibu :palec: super dlouhé, pevné, neprusvitné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
30.9.16 10:04

New yorker, ne ty tenoucky za 99,– ale maj super i se zipama, ruzny typy, nosim je do prace a peru je imrvere, rok porad drzej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
23.1.17 10:42

Holky, co zimni leginy? slysely jste o nich? mate s nima zkusenosti, jak moc teple jsou?

• Citovat
  • Upravit
2075
23.1.17 10:44

Calzedonia :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.5.17 20:46

Já rozhodně doporučuji legíny ze stránky www.nejleginy.cz. Mám doma 4 a pořád je kombinuji k oblečení. Nedám na ně dopustit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.6.17 22:17

legíny

Ahojte! Na stránce nejleginy.cz mají zase nový tovar! běžte se podívat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.6.17 10:07

Zdravím, taky jsem měla problém s tím, sehnat kvalitní legíny. Na Vánoce jsme s mamčou objednávali nějaké věci a dárky z Cellbesu a zkusili jsme přiobjednat i legíny. Za zkoušku přece nic nedáš…:) A musím říct, že jsme byli obě nadšené. Neprosvítají, úžasně obepnou postavu a jsou neuvěřitelně pohodlné. Cena taky skvělá. Balení 2 kusy vyšlo nějak kolem 6 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.17 16:50

Kupuju si roky v Decathlonu :palec:

• Citovat
  • Upravit
12165
14.8.17 16:53

@Jančakecalka Tam jsou nejlepsi :srdce: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.17 16:55
@Ketris píše:
@Jančakecalka Tam jsou nejlepsi :srdce: :srdce: :palec:
Že :palec: Dlouho mi trvalo, než jsem narazila na tyhle. Dlouho vydržej a nejsou průhledný, nejrači kupuju univerzál černý. Nosim i na doma, miluju je. :srdce: Ted už si je oblíbila i dcera, takže nosí taky a v zimě je nosí i pod kalhoty místo punčocháčů. :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12165
14.8.17 17:08

@Jančakecalka Naprosty souhlas, ja je nosim snad vsude. Sedi perfektne a cena je taky super, troufnu si rict, ze se jim snad nic nevyrovna :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.17 17:13

@Ketris Tak to si taky troufám říct ;) Kámoška je ted nosí i v době s bříškem a stále říká, že se do nich vejde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková