Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj děvčata,
uvažuju nad koupí těchto džínů
Máte je někdo? Žádné téma jsem tu nenašla, jaké jsou, jak vám sedí, a jestli se dobře nosí?
Ja nosím a uplne je miluju! V podstatě jsem všechny ostatni vyhazela a nosím uz jen Freddy. Jsou mi daleko příjemnější, maji uplne bezvadnou vsitou gumu v pase, takze kdyz jde clovek na bobek, krasne drží a nestane se, ze vzadu odstavaji nebo ze by Koukal zadek
dělaji postavu mnohem štíhlejší no a ten zadek, to je pecka!
takze za me obrovská spokojenost!
Přiznám se, že se mi ani trochu nelíbí…připadala bych si v nich jako ku..a. Za mě jsou děsné - nemám potřebu vypadat prvoplánově sexy.
Taky se mi moc libi a dlouho nad nima premyslim, jen vzdycky prijde neco, co je financne dulezitejsi
takze pokud mas navic, jdi urco do nich
@malinika píše:?? v kalhotech se da vypadat jako zinenka na sex, jo? To sou mi novinky teda
Přiznám se, že se mi ani trochu nelíbí…připadala bych si v nich jako ku..a. Za mě jsou děsné - nemám potřebu vypadat prvoplánově sexy.
To je super a jakou máš barvu? ![]()
@malinika píše:
Cože? To je trochu mimo ne?
CO ti na nich připadá kurvoidní?
Jsou to normální kalhoty bože ![]()
@malinika píše:
líbit se ti nemusí, ale mě teda nepřijde že by kalhoty byly jak na ku*vu
![]()
Já našla jen stránku pushupjeans.cz, taky bych preferovala kamennou prodejnu..Ale zase jdou vrátit, pokud ti nebudou sedět..vyměnit, nebo vrátit peníze ![]()
@lukresia ja mam jedny z Říma a jinak, tady v Praze je otevřeny první obchod s Freddy v OC Harfa ![]()
@Terez001 teď se dívám, jedna je snad v Brně, zamilovala jsem se do těch šedých
![]()
@Šťopík já jsem na druhém konci, tak asi budu muset objednávat