Freddy jeans - push up jeans

1364
12.9.16 13:12

Freddy jeans - push up jeans

Ahoj děvčata,

uvažuju nad koupí těchto džínů :) Máte je někdo? Žádné téma jsem tu nenašla, jaké jsou, jak vám sedí, a jestli se dobře nosí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1295
12.9.16 13:17

Ja nosím a uplne je miluju! V podstatě jsem všechny ostatni vyhazela a nosím uz jen Freddy. Jsou mi daleko příjemnější, maji uplne bezvadnou vsitou gumu v pase, takze kdyz jde clovek na bobek, krasne drží a nestane se, ze vzadu odstavaji nebo ze by Koukal zadek :) dělaji postavu mnohem štíhlejší no a ten zadek, to je pecka! :palec: takze za me obrovská spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.9.16 13:19

Taky o nich přemýšlím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
12.9.16 13:26

Přiznám se, že se mi ani trochu nelíbí…připadala bych si v nich jako ku..a. Za mě jsou děsné - nemám potřebu vypadat prvoplánově sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.9.16 13:27

Taky se mi moc libi a dlouho nad nima premyslim, jen vzdycky prijde neco, co je financne dulezitejsi :lol: takze pokud mas navic, jdi urco do nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.9.16 13:28
@malinika píše:
Přiznám se, že se mi ani trochu nelíbí…připadala bych si v nich jako ku..a. Za mě jsou děsné - nemám potřebu vypadat prvoplánově sexy.
?? v kalhotech se da vypadat jako zinenka na sex, jo? To sou mi novinky teda :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.9.16 13:39

@Šťopík

To je super a jakou máš barvu? :D

@malinika píše:
Přiznám se, že se mi ani trochu nelíbí…připadala bych si v nich jako ku..a. Za mě jsou děsné - nemám potřebu vypadat prvoplánově sexy.

Cože? To je trochu mimo ne? :D CO ti na nich připadá kurvoidní? 8o Jsou to normální kalhoty bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.9.16 13:40
@Lindii píše: ?? v kalhotech se da vypadat jako zinenka na sex, jo? To sou mi novinky teda :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.9.16 13:44
@malinika píše:

líbit se ti nemusí, ale mě teda nepřijde že by kalhoty byly jak na ku*vu 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
12.9.16 13:50

@Terez001 mam dvoje klasické modré a jedny světle sede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.9.16 13:50

Holky a kde jste si je kupovaly? Je někde kamenná prodejna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.9.16 13:52

@lukresia

Já našla jen stránku pushupjeans.cz, taky bych preferovala kamennou prodejnu..Ale zase jdou vrátit, pokud ti nebudou sedět..vyměnit, nebo vrátit peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
12.9.16 13:58

@lukresia ja mam jedny z Říma a jinak, tady v Praze je otevřeny první obchod s Freddy v OC Harfa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.9.16 14:00

@Terez001 teď se dívám, jedna je snad v Brně, zamilovala jsem se do těch šedých :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.9.16 14:08

@Šťopík já jsem na druhém konci, tak asi budu muset objednávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie