Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ten pocit ve mě vyvolává jejich střih, hlavně v oblasti zadku - nemůžu si pomoct. Ale tak kazdy nemůže mít stejný vkus - osobne mám problém i s běžnými slim modely. Prostě je to něco, co bych si nekoupila.
Kde prosim v Brne jsi nasla?
Holky a jak je to s delkou kalhot?
Mam 176 cm, budu je mit asi kratke, co?
@lukresia píše:
@Terez001 teď se dívám, jedna je snad v Brně, zamilovala jsem se do těch šedých![]()
Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omylu
hrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju
@Šťopík Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omylu
hrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju
Dostala jsem na Vánoce od přítele freddy jeans -seprané, a nemůžu si stěžovat
jsou hodně pružné, ale zároveň takové pevné, dělají krásně pevný zadek a tvarují stehna
určitě to nejsou moje poslední, příští měsíc si chci objednat ještě šedé ![]()
@Sussane22 píše:
@Šťopík Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omyluhrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju
ráda tě vyvedu z omylu
materiál je sice pružný ale není to žádná teplákovina ![]()
@niki V píše:
@Kufajs a hlavně ty prd*le v tech kalhotech…děs
Právě zadek vypadá hezky, pevně a kulatě ![]()
@juliettee píše:
Právě zadek vypadá hezky, pevně a kulatě
Hm, mě se teda také nelíbí. Jako zadek vypadá pevně a kulatě, ale pro mě je vyšpulený zadek (byť pevný a vytvarovaný) na ulici už za hranicí vkusu. Stejně jako třeba sexy lakovaná minisukně - byť by mi dělala sebedokonalejší postavu, je to něco, co bych si vzala maximálně do postele.
@juliettee asi jak na kom, dle meho do tech kalhot musis mit fakt postavu jak lusk aby vypadaly dobře. Jinak ta dupa vypadá fakt hodne vyšpuleně.
@Agneth píše:
Hm, mě se teda také nelíbí. Jako zadek vypadá pevně a kulatě, ale pro mě je vyšpulený zadek (byť pevný a vytvarovaný) na ulici už za hranicí vkusu. Stejně jako třeba sexy lakovaná minisukně - byť by mi dělala sebedokonalejší postavu, je to něco, co bych si vzala maximálně do postele.
Lakovaná minisukně nemusí vypadat lacině, když to člověk umí nosit ![]()
@juliettee píše:
Lakovaná minisukně nemusí vypadat lacině, když to člověk umí nosit
Teda nevím, jsou kousky, které dle mého vypadají lacine vždy. ![]()
@Agneth píše:
Teda nevím, jsou kousky, které dle mého vypadají lacine vždy.
Tak záleží co si k té sukni oblékneš
ale sto lidí, sto chutí
asi mám trochu odvážnější styl ![]()
@Agneth píše:
@Šťopík píše:
Ja nosím a uplne je miluju! V podstatě jsem všechny ostatni vyhazela a nosím uz jen Freddy. Jsou mi daleko příjemnější, maji uplne bezvadnou vsitou gumu v pase, takze kdyz jde clovek na bobek, krasne drží a nestane se, ze vzadu odstavaji nebo ze by Koukal zadekdělaji postavu mnohem štíhlejší no a ten zadek, to je pecka!
takze za me obrovská spokojenost!
Taky je chci, kde je kupuješ?