Freddy jeans - push up jeans

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
12.9.16 16:49

Ten pocit ve mě vyvolává jejich střih, hlavně v oblasti zadku - nemůžu si pomoct. Ale tak kazdy nemůže mít stejný vkus - osobne mám problém i s běžnými slim modely. Prostě je to něco, co bych si nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.9.16 22:34

Kde prosim v Brne jsi nasla?

Holky a jak je to s delkou kalhot?
Mam 176 cm, budu je mit asi kratke, co?

@lukresia píše:
@Terez001 teď se dívám, jedna je snad v Brně, zamilovala jsem se do těch šedých :srdce: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.17 18:08

Zuzana

Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omylu :D hrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.2.17 18:09

@Šťopík Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omylu :D hrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 10:20

Dostala jsem na Vánoce od přítele freddy jeans -seprané, a nemůžu si stěžovat :dance: :srdce: jsou hodně pružné, ale zároveň takové pevné, dělají krásně pevný zadek a tvarují stehna :srdce: určitě to nejsou moje poslední, příští měsíc si chci objednat ještě šedé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 10:31
@Sussane22 píše:
@Šťopík Ahoj, přemýšlím o šedém melíru 7/8 a četla jsem, že je to takový nekvalitní materiál, tenká teplákovina..vyveď mě prosím z omylu :D hrozně bych je chtěla, ale toto mě trochu děsí. Děkuju

ráda tě vyvedu z omylu :D materiál je sice pružný ale není to žádná teplákovina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
22.6.17 20:06

@Kufajs a hlavně ty prd*le v tech kalhotech…děs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
23.6.17 11:15
@niki V píše:
@Kufajs a hlavně ty prd*le v tech kalhotech…děs 8o

Právě zadek vypadá hezky, pevně a kulatě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
23.6.17 12:10
@juliettee píše:
Právě zadek vypadá hezky, pevně a kulatě :)

Hm, mě se teda také nelíbí. Jako zadek vypadá pevně a kulatě, ale pro mě je vyšpulený zadek (byť pevný a vytvarovaný) na ulici už za hranicí vkusu. Stejně jako třeba sexy lakovaná minisukně - byť by mi dělala sebedokonalejší postavu, je to něco, co bych si vzala maximálně do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
23.6.17 15:22

@juliettee asi jak na kom, dle meho do tech kalhot musis mit fakt postavu jak lusk aby vypadaly dobře. Jinak ta dupa vypadá fakt hodne vyšpuleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
23.6.17 15:59
@Agneth píše:
Hm, mě se teda také nelíbí. Jako zadek vypadá pevně a kulatě, ale pro mě je vyšpulený zadek (byť pevný a vytvarovaný) na ulici už za hranicí vkusu. Stejně jako třeba sexy lakovaná minisukně - byť by mi dělala sebedokonalejší postavu, je to něco, co bych si vzala maximálně do postele.

Lakovaná minisukně nemusí vypadat lacině, když to člověk umí nosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
23.6.17 16:25
@juliettee píše:
Lakovaná minisukně nemusí vypadat lacině, když to člověk umí nosit :)

Teda nevím, jsou kousky, které dle mého vypadají lacine vždy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
23.6.17 17:51
@Agneth píše:
Teda nevím, jsou kousky, které dle mého vypadají lacine vždy. ;)

Tak záleží co si k té sukni oblékneš :) ale sto lidí, sto chutí :) asi mám trochu odvážnější styl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.6.17 18:17
@Agneth píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.8.17 10:17
@Šťopík píše:
Ja nosím a uplne je miluju! V podstatě jsem všechny ostatni vyhazela a nosím uz jen Freddy. Jsou mi daleko příjemnější, maji uplne bezvadnou vsitou gumu v pase, takze kdyz jde clovek na bobek, krasne drží a nestane se, ze vzadu odstavaji nebo ze by Koukal zadek :) dělaji postavu mnohem štíhlejší no a ten zadek, to je pecka! :palec: takze za me obrovská spokojenost!

Taky je chci, kde je kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková