Freddy jeans - push up jeans

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
1.9.17 16:11

ruku na srdce

Děvčata a jsou to opravdu jeans, nebo jsou to zkrátka zase jenom debilní elasťáky (nebo lépe řečeno „džegíny“ - to slovo se mi fakt ekluje). S reklamací na některých obchodech je podle všeho opravdu potíž a podle toho, co jsem viděla a četla, tak to prostě kvalitativně neodpovídá tomu, jak to vypadá, ani té ceně. :D A aby mi to někdo poslal případně s viditelnou opravou, to je fakt hard core.
Jediný, co na nich stojí za pozornost, je asi akorát střih. O materiálu a šití mám dost pochybnosti, po tom, co jsem měla tu čest vidět.
Takže je to ve skutečnosti tkanina, nebo úplet? (Já viděla úplet ve spojení s větou „oblékejte si je jako silonky“ a dost mě ta představa za trojku děsí :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.9.17 10:52

Sice nevlastím, ale podle toho, že je vidím na každém druhém bazaru bych možná o kvalitě za 3tis pochybovala a podle fotek se mi to nezdá jako pevný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.10.17 15:00

Já je tedy mám a žádná sláva. Jako střih se mi líbí, pohodlný v pase, sedí hezky, ale nelíbí se mi jako celek. A rozhodně v nich nemám větší prdel, ani opticky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.2.20 21:20

Freddy

Zajimá mě jestli u dzinu Fredy je zadek zvětšený nebo zmenšený a zeštíhluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
10.2.20 21:25

Souhlasím s @Neire . Dělají hezkou postavu, ale tu musíte samozřejmě tak trochu mít, zadek nezvětšují. Já v nich šla jednou a poslala je k Segre, necítila jsem se v nich. Navíc jsem měla velikost S a v pase mi to pořád divně sjíždělo. Kalhoty určitě nezestihluji.

• Citovat
  • Upravit
5040
10.2.20 21:32
@Coklinka píše:
Zajimá mě jestli u dzinu Fredy je zadek zvětšený nebo zmenšený a zeštíhluje :lol:

Mám je a je to pořád stejný zadek, jako v jiných džínách. Myslím si, že ten wow efekt mají jen na dokonalým zadku. Tam hrají roli ty švy, ale jen opticky. Třeba já bych potřebovala trochu větší prdel, aby to vypadalo super. Ale jestli mě to někdy donutí dřepovat, to je ve hvězdách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
3.5.23 08:32

Obnovují diskuzi. Jaké máte zkušenosti.
Líbí se mi, ale nechci zas koupit něco, co pak nebudu nosit. Nesjíždějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková