Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, máte tip na nějaké dětské filmy? A. je nemocná, má ležet, potřebuju ji občas na chvíli zabavit a aspon se dojít umejt a na záchod
Zatím máme doma Sněhurku, Pinocchia, Lady a Tramp, Bambi a 1001 dalmatinů (hraný). Máte tip na nějaké další filmy, které by zaujali 3,5letou holku? Je jedno jestli hrané nebo kreslené, bere obojí. Ostatní co máme doma (Lucie postrach ulice, Medvídek Pú, Kačenka a strašidla a ještě jeden co mi vypadl název) už nechce vidět, zná je zpaměti.
ahoj já občas stahuju na www.ulozto.cz
zadám nějakou pahádku, a najde spoustu dílů a tak podobně. ale musí s v tom člověk orientovat. My máme rády kačeří příběhy, rychlá rota a gumídky. Jinak moje dcerka má ráda celkem všechny kreslené pohádky a seriály.Je jí už 7 let.
co třeba Na Vlásku? Máme jí teď novou a baví, zpívá se tam.Syn 3 roky rád kouká na Nekonečný příběh.
Na ulozto chodím taky, jenže je problém, že nevím co hledat
nemůžu si vzpomenout na názvy atak ![]()
Na vlásku a Nekonečný příběh přidávám na seznam ![]()
ještě mě napadá co máme doma-Příběh hraček, Madagaskar, Shrek, Doba ledová, Jak vycvičit draka, Zvonilka, Lilo a Stitch, Lví Král…všechny kreslený
super
většinu znám, jen si vzpomenout že?
mi normálně na tv skoro nekoukáme, tak mi to v tý hlavě asi tak nezůstane ![]()
Super je Ošklivé kačátko ,Slepičí úlet,Shrek,animované,ale můžu to i já,jsou vtipný.. ![]()
Kromě všeho,co už bylo zmiňováno je dobrá ještě Mravenčí polepšovna,Život brouka,Pan včelka a pak taky ty Barbie filmy,ty u nás hodně frčí,hodně fakt doporučuji všechny tři díly Toy story,nemají chybu,na ty se zase a znova ráda kouknu i já ![]()