Kvalitní dětský e-bazárek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kvalitni detsky e- bazarek
Ahoj holky jelikoz se mi nechce kupovat vsechny oblecky na 3mesicni dvojcata nove a nevyhazovat timto zpusobem zbytecne penize tak se chci zeptat jestli nektere mate odzkousene nejake kvalitni internetove detske bazarky? je jicj hrozne moc a kdyz to ma clovek vsechno prochazet tak to je na dlouho a hlavne sem zatim na zadny poradne e bazarek nenarazila.diky moc lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já od narození syna nakupuju na Mimibazaru, je tam spoustu nabídek, je třeba trošku hledat, ale zatím jsem vždycky vybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brumla.cz tam jsem byla s kvalitou oblečku vždycky spokojena. Ja teda nejraději nakupuju přímo od maminek, na facebooku jsou bazárky přímo pro dvojčata (Po dvojčatech pro dvojčata, Bazárek pro dvojčata, Bazárek pro párečková dvojčata atd.), - tam se dobře dají poptat stejné věci, pokud chceš mít děti stejně oblečené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MariSun: mimibazar je fajn tak z nej neco mame, jsem z mensiho mesta a make tady jeden dobry bazarek ale vetsinou co m tam padne do oka je bud mape nebovelke a s dvojcaty nemam cas jezdit do vetsiho mesta a behat po bazarech tak proto chci nakupovat pres internet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popokatepetla: neznas prosim nazev toho bazarku dvojcat na faceboku? dik lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky moc ucite se na ty bazarky mrknu ale jestli se mi podari najit nejaky bazar pro. dvojcata tak to bude ideal(Mame holku a kluka)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leenuska na holku a kluka máš nejlepší ten „bazárek pro párečková dvojčata“. Jo a Modrý koník má taky svoji bazarovou sekci speciálně pro dvojčata, zadaš si tam velikost, že chceš holka - kluk a vyplivne ti to nabídku. Krásně přehledné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
dovolím si doporučit místní bazar přímo se sekcí pro dvojčátka.
Inzerce je zdarma.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit