Vytahané bodyčka kolem krku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vytahané bodyčka kolem krku
Už jsem se poučila a budu kupovat jenom ty co se dají zapnout u krku.
Ale mám doma ještě dost těch, co se vytahávají, když se děcko plazí tak má výstřih skoro až někde u pupíku ![]()
Tak jsem přemýšlela co s tím, nechce se mi na každý bodyčko přišívat cvočky. Tak mě napadlo jestli nevíte o nějakém udělátku, kterým přicvaknu ten výstřih k sobě, na každém ramínku jeden. Něco podobného jako mají podvazky na přicvaknutí k punčochám.
Aby to dobře drželo a nebylo riziko, že to děcko sundá a spolkne.
Nevíte o něčem co by se dalo koupit?
Ptám se tu, nechci aby na mě prodavačka v galanterii čuměla jak na blbce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si v galanterce koupila cvočky (jako jsou na overalcích, dupačkách), je tam takové udělátku, do toho se cvoček dá a zatluče se to kladívkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka
Asi jedině ty cvočky nebo knoflík a očko… Co by nedrželo na pevno, ti stejně děcko sundá.
Sušíš v sušičce? Mě se vytahovali akorát právě v ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabouchala bych tam baby patentky. Takhle jsem upravovala jedno pyzamko, ktere melo kolem krku diru tak, ze maly by tim prolezl. Bodycka kupuju jedine s patentkem u krku, nebo osvedcene lodickove, maly ma uzka raminka, stihly krk a malou hlavicku, takze to na nem pak planda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka našila jsem patentky.. Za jeden film večer máš našito na všechny bodýčka a vyřešeno.. (teda nepředpokládám, že jich máš 20) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejrychlejší je přišít knoflík skrz oba díly látky. Knoflík schová stehy. Otvor pro hlavu se zmenší, je to méně pracné než přišívat cvočky nebo dělat dírku pro knoflík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit