Vytahané bodyčka kolem krku

6160
23.9.14 12:57

vytahané bodyčka kolem krku

Už jsem se poučila a budu kupovat jenom ty co se dají zapnout u krku.

Ale mám doma ještě dost těch, co se vytahávají, když se děcko plazí tak má výstřih skoro až někde u pupíku :zed:

Tak jsem přemýšlela co s tím, nechce se mi na každý bodyčko přišívat cvočky. Tak mě napadlo jestli nevíte o nějakém udělátku, kterým přicvaknu ten výstřih k sobě, na každém ramínku jeden. Něco podobného jako mají podvazky na přicvaknutí k punčochám.
Aby to dobře drželo a nebylo riziko, že to děcko sundá a spolkne.

Nevíte o něčem co by se dalo koupit?
Ptám se tu, nechci aby na mě prodavačka v galanterii čuměla jak na blbce :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1248
23.9.14 13:01

Já si v galanterce koupila cvočky (jako jsou na overalcích, dupačkách), je tam takové udělátku, do toho se cvoček dá a zatluče se to kladívkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.9.14 13:02

Přesně :pankac: dělají to hlavně bodýčka z Tesca :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.9.14 13:04

@zvědavá borůvka
Asi jedině ty cvočky nebo knoflík a očko… Co by nedrželo na pevno, ti stejně děcko sundá.
Sušíš v sušičce? Mě se vytahovali akorát právě v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
23.9.14 13:08

Nabouchala bych tam baby patentky. Takhle jsem upravovala jedno pyzamko, ktere melo kolem krku diru tak, ze maly by tim prolezl. Bodycka kupuju jedine s patentkem u krku, nebo osvedcene lodickove, maly ma uzka raminka, stihly krk a malou hlavicku, takze to na nem pak planda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
23.9.14 13:12

@zvědavá borůvka našila jsem patentky.. Za jeden film večer máš našito na všechny bodýčka a vyřešeno.. (teda nepředpokládám, že jich máš 20) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
23.9.14 13:25

Mám taky ty s lodičkou u krku ale nevytahávají se  ;)

• Citovat
  • Upravit
738
23.9.14 15:34

Nejrychlejší je přišít knoflík skrz oba díly látky. Knoflík schová stehy. Otvor pro hlavu se zmenší, je to méně pracné než přišívat cvočky nebo dělat dírku pro knoflík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.9.14 22:21

Holky děkuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie