Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky poradte levne plenky se kterymi jste spokojene a stoji jedna kolem 3,5kc
@super mamča píše:
Maminky poradte levne plenky se kterymi jste spokojene a stoji jedna kolem 3,5kc
Já jsem spokojená s plenkami Basic z Alberta.
@super mamča já jsem malýmu nedávno koupila Kauflanďácký plenky a jsme s nima docela spokojení. Nosí je jenom přes den, na noc mu dávám lepší. Jedna vyšla na těch cca 3,50kč
.
S těch levnějších jsem spokojená se šmoulíma plenkama albert nebo Happy(fialový balík) cenově přesně nevím jak to vychází záleží jakou velikost kupujete. jinak u nás vedou zelené pampersky. ![]()
Ahoj, ono ani nejde o to s kterými plenkami jsme spokojené, jako o to, s kterými bude spokojené tvoje mimi.
Každé miminko totiž snáší plenky jinak. Některé se z těch levnějších oprudí, jiné ne. Nejlepší radu, kterou ti můžu jako bývala porodní asistentka dát je, vyzkoušej nejdříve ty levnější a pokud je opravdu snese, tak u nich zůstaň. Chce to opravdu vyzkoušet. Mám tři děti a každé snášelo stejnou značku jinak.
@super mamča Taky Albert, narozdíl třeba od Pampers v noci neprotekly. A teď jsme akutně koupila v Kauflandu a řekla bych, že jsou skoro stejné.
Ale oboje tak na větší, jsou takové papírovější. Na novorozence koupím buď DM nebo Albert šmoulí nebo Rossmanna, ještě nevím.
@Anonymní píše:špatně jsem to napsala s plenkami jsem byla spokojená já i syn
Ahoj, ono ani nejde o to s kterými plenkami jsme spokojené, jako o to, s kterými bude spokojené tvoje mimi.![]()
Každé miminko totiž snáší plenky jinak. Některé se z těch levnějších oprudí, jiné ne. Nejlepší radu, kterou ti můžu jako bývala porodní asistentka dát je, vyzkoušej nejdříve ty levnější a pokud je opravdu snese, tak u nich zůstaň. Chce to opravdu vyzkoušet. Mám tři děti a každé snášelo stejnou značku jinak.
Jasně, je to přesně, jak píše anonymní. Ale dost často tady čtu a je to zkušenost i s mojí starší dcerou, že se s Pampers oprudila a s těmi levnými ne.
@Aries6 Z DM jsem jela na malou do těď, od XS po Midi. Teď má konečně ty 4 kila, tak můžeme přesedlat na Alberta (teda pokud není zrovna v látce).
U nás tedy děti sice pampers snesly v pohodě, ale maminka ne. Děsně mi páchnou chemií. ![]()
Bella Baby Happy, když se koupí v akci, taky vychází cenově dobře. Považuju je za lepší plenky. Pampers moc nevyhovovaly ani jednomu mému dítěti. Dřív jsem měla ráda i Tesco pleny, ale teď v poslední době mi přijde, že jejich kvalita šla rapidně dolů. Po rozdělání celý balík smrděl umělinou, protékaly.
Dále ještě plenky z DM, ty klasické i ty „ekologické“
Albert AQ se šmoulíkama. V akci vycházejí cenově dobře a jsou srovnatelné s pampers active baby.
@Svistice Mě smrděly jak plenky, tak ubrousky. Není nad DM. Bez vůně a zápachu, že? ![]()
@Aries6 píše:
@Svistice Mě smrděly jak plenky, tak ubrousky. Není nad DM. Bez vůně a zápachu, že?