Kvalitní levné plenky

104
15.6.15 20:53

kvalitni levne plenky

Maminky poradte levne plenky se kterymi jste spokojene a stoji jedna kolem 3,5kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
15.6.15 21:01
@super mamča píše:
Maminky poradte levne plenky se kterymi jste spokojene a stoji jedna kolem 3,5kc

Já jsem spokojená s plenkami Basic z Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
15.6.15 21:03

@super mamča já jsem malýmu nedávno koupila Kauflanďácký plenky a jsme s nima docela spokojení. Nosí je jenom přes den, na noc mu dávám lepší. Jedna vyšla na těch cca 3,50kč ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
15.6.15 21:05

S těch levnějších jsem spokojená se šmoulíma plenkama albert nebo Happy(fialový balík) cenově přesně nevím jak to vychází záleží jakou velikost kupujete. jinak u nás vedou zelené pampersky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.15 21:05

Ahoj, ono ani nejde o to s kterými plenkami jsme spokojené, jako o to, s kterými bude spokojené tvoje mimi. :D :lol: Každé miminko totiž snáší plenky jinak. Některé se z těch levnějších oprudí, jiné ne. Nejlepší radu, kterou ti můžu jako bývala porodní asistentka dát je, vyzkoušej nejdříve ty levnější a pokud je opravdu snese, tak u nich zůstaň. Chce to opravdu vyzkoušet. Mám tři děti a každé snášelo stejnou značku jinak.

• Citovat
  • Upravit
25191
15.6.15 21:07

@super mamča Taky Albert, narozdíl třeba od Pampers v noci neprotekly. A teď jsme akutně koupila v Kauflandu a řekla bych, že jsou skoro stejné.
Ale oboje tak na větší, jsou takové papírovější. Na novorozence koupím buď DM nebo Albert šmoulí nebo Rossmanna, ještě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
15.6.15 21:09
@Anonymní píše:
Ahoj, ono ani nejde o to s kterými plenkami jsme spokojené, jako o to, s kterými bude spokojené tvoje mimi. :D :lol: Každé miminko totiž snáší plenky jinak. Některé se z těch levnějších oprudí, jiné ne. Nejlepší radu, kterou ti můžu jako bývala porodní asistentka dát je, vyzkoušej nejdříve ty levnější a pokud je opravdu snese, tak u nich zůstaň. Chce to opravdu vyzkoušet. Mám tři děti a každé snášelo stejnou značku jinak.
špatně jsem to napsala s plenkami jsem byla spokojená já i syn :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
15.6.15 21:09

Jasně, je to přesně, jak píše anonymní. Ale dost často tady čtu a je to zkušenost i s mojí starší dcerou, že se s Pampers oprudila a s těmi levnými ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.6.15 21:10

@Aries6 Z DM jsem jela na malou do těď, od XS po Midi. Teď má konečně ty 4 kila, tak můžeme přesedlat na Alberta (teda pokud není zrovna v látce).

U nás tedy děti sice pampers snesly v pohodě, ale maminka ne. Děsně mi páchnou chemií. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
15.6.15 21:11

Bella Baby Happy, když se koupí v akci, taky vychází cenově dobře. Považuju je za lepší plenky. Pampers moc nevyhovovaly ani jednomu mému dítěti. Dřív jsem měla ráda i Tesco pleny, ale teď v poslední době mi přijde, že jejich kvalita šla rapidně dolů. Po rozdělání celý balík smrděl umělinou, protékaly.
Dále ještě plenky z DM, ty klasické i ty „ekologické“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
15.6.15 21:16

Albert AQ se šmoulíkama. V akci vycházejí cenově dobře a jsou srovnatelné s pampers active baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.6.15 21:23

Albert Smouli a i ty druhé Albert jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
15.6.15 21:27

@Svistice Mě smrděly jak plenky, tak ubrousky. Není nad DM. Bez vůně a zápachu, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.6.15 21:31
@Aries6 píše:
@Svistice Mě smrděly jak plenky, tak ubrousky. Není nad DM. Bez vůně a zápachu, že?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
15.6.15 21:34

Kupovala jsem zelené Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...