Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, mohli byste mi doporučit nějaký kvalitní krém nebo mastičku na opruzeniny??S kterým máte dobré zkušenosti? Malá s nima má od malička problémy..vyzkoušeli jsme už ledacos (bepanthen, sema med, imazol, pytiol, dermazulen, sudocrem) a nic z toho nám moc nepomáhá. Děkuji
Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?
Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...A co obyč. Aviril mastičku? Já jsem jako malá taky na to trpěla a vždycky pomohla mají ji v lékarně… ![]()
@Minnnie píše:
A co obyč. Aviril mastičku? Já jsem jako malá taky na to trpěla a vždycky pomohla mají ji v lékarně…
Tu jsem ještě nezkoušela. Děkuji za typ ![]()
moje holky na to tedy nikdy netrpěly ale když už tak canesten
U nás pomohl nejvíc Lavarisin - mast vyrobená přímo v lékárně
Ale každé miminko jiné, takže zase zkoušet a zkoušet ![]()
A pozor na některé parfemované vlhčené ubrousky. Raději je používat jen při cestách, doma oplachovat zadeček pod tekoucí vodou a otírat suchou látkovou plenkou
I po vlhčených ubrouskách jsme utírala suchou látkovu plenkou.
Určitě doma oplachovat a utírat po ubrousku, jak píše zoubky. To já pak ani nemusím mazat, ale mám doma měsíčkovou mast od Weledy a když už se stane, tak zabere rychle.
@Mlejnice píše:
Tu jsem ještě nezkoušela. Děkuji za typ
Nemáš za co snad pomůže, sama vím jak je to nepřijemné
A neměla by být ani nějak drahá myslím…
vetrat, vetrat, vetrat…casto prebalovat, nepouzivat vlhcene ubrousky, otirat cernym cajem ![]()
U nas pomohlo nepouzivat vlhcene ubrousky vubec. Kdyz nebylo zbyti - na vyletech a tak,tak to bylo hned na zadecku poznat. Kdyz uz neco bylo horsiho tak jsem na noc dala Infadolan-fakt vrstvu a do rana to bylo ok.