Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touhle kosmetikou pro dětičky? Vypadá dobře, asi ji vyzkouším…
Je fajn. Ale měla jsem krém pro atopiky a ten trochu barvil, i po p vyprani mělo např. bodycko osudlany rukaek, az pp pár vypranich to není znát, ale co se týče ošetření nemohu si stěžovat.:-)
@macinka85 Super
A co olejíček po koupeli je dobrý? A krém na zadeček?
Doporučuju! Používám konopný olej do koupele, pro sebe i malou.
U meho miminka nezabrala…
Pomohla az konopna masticka CutisHelp ekzem nocni pro dospelaky… Pouzivame do ted…
Ahoj, já Robátko používám na dcerku už od narození a jsme moc spokojení
Takže doporučuju ![]()
Po vyzkoušení vice krémů nám tenhle vyhovoval nejvíc. Mala se občas osype a robatko vzdy pomůže. Není ale velký atopik. I dermatolozka nám Ho chvalila. Takze já doporucuju. Používali jsme robatko uklidňující krem. Mýdla, oleje apod. Neznám.
Ahojky - dostala jsem jejich testovací balíček po porodu - stojí 99Kč a jsou tam vzorky asi na 3-4 použití od všech výrobků pro děti. Bylo to fajn, vybrala jsem si co nám vyhovovalo a v tom nyní „jedem“. Používáme olej po koupání a mastičku na zadeček - mažu jí i pod pažemi a krčkem - vzhledem k zapařeninám.
Jsem moc spokojená.
Mohu porovnat robárko a CutisHelp a řekla bych, že u obou je stejné to, že se na to časem pokožka zvykne a nepomáhá, ale ze začátku ano. na první dceru robátko a nyní na mladší používám CutisHelp, ale jen mastičky na ekzém, více není potřeba.
Já mažu dítě proti opruzeninám taky konopnou mastí, ale není to speciálně určený pro děti, ale pomáhá to a dítěti neškodí