Kvalitní oblečení pro maminku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
107
13.10.11 20:30

Kvalitní oblečení pro maminku

Ahojky, rozhodla jsem se obměnit šatník a pořídit si nějaké nové oblečení, které by bylo kvalitní. Neztrácelo barvu, tvar, nežmolkovalo… Nakupuji v obchodech typu HaM, Reserved, Orsay, Time-out. Věci jsou hezký, ale po několika vyprání vypadají dosti unaveně. Tentokrát bych chtěla zainvestovat a koupit si opravdovou kvalitu, která vydrží několik let a vypadá pořád dobře. Jde mi hlavně o svetry, trika a bundu / kabát. Uvažovala jsem například o Hilfigerovi, ale mám strach vypláznout dva tisíce za svetr, kterej ve výsledku bude vypadat stejně jako ten z HaM za 500. Prosím poraďte, zajímají mě vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
13.10.11 20:39

Máma nakupuje v obchodě Massimo Dutti, krásný, spíš elegantní, ale fakt pálka 8-) (balerínky za 2000 a tak..) a pak mě napadá Gant, i poletech oblečení vypadá pořád skvěle.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
13503
13.10.11 20:40

Ahoj
ja mam hodne americkych znacek a ty jsou i po xx letech stale stejne..Old Navy, Banana Republic, Ralph Lauren, Gant atd.
Jen bych chtela dodat k TH, je to sunt, mam par svetriku a tricek a po 2-3 vypranich hruza, zmolky, prany chloupek…takze skoda penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.10.11 20:51
Taminka píše:
Ahoj
ja mam hodne americkych znacek a ty jsou i po xx letech stale stejne..Old Navy, Banana Republic, Ralph Lauren, Gant atd.
Jen bych chtela dodat k TH, je to sunt, mam par svetriku a tricek a po 2-3 vypranich hruza, zmolky, prany chloupek…takze skoda penez.

Díky moc, právě tomu jsem se chtěla vyhnout - koupit TH a akorát být zklamaná, že jsem vyhodila peníze z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.10.11 20:55
Mikro píše:
Taminka píše:
Ahoj
Jen bych chtela dodat k TH, je to sunt, mam par svetriku a tricek a po 2-3 vypranich hruza, zmolky, prany chloupek…takze skoda penez.
Díky moc, právě tomu jsem se chtěla vyhnout - koupit TH a akorát být zklamaná, že jsem vyhodila peníze z okna.

No muzu ti rict, ze jsem si tam koupila fakt par veci, mam rada hezke barvy, ale velke zklamani, na triku za 2500kc hned po prvnim vyprani zmolky, jsem jim to tam chtela jit omlatit o hlavu a reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.10.11 20:57

Dobré téma :palec:

Též si ráda nechám poradit. Jak jsou na tom třeba britské značky ( např.M&S, Next, ale klidně i jiné)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.10.11 21:01
Taminka píše:
Mikro píše:
Taminka píše:
Ahoj
No muzu ti rict, ze jsem si tam koupila fakt par veci, mam rada hezke barvy, ale velke zklamani, na triku za 2500kc hned po prvnim vyprani zmolky, jsem jim to tam chtela jit omlatit o hlavu a reklamovat.

Prosím tě, teď tady googlim ty další značky - banana republic a old navy. Mají v Čechách nějaký zastoupení nebo bych musela objednávat jen z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.10.11 21:14
Mikro píše:
Taminka píše:
Mikro píše:
Taminka píše:
Ahoj
Prosím tě, teď tady googlim ty další značky - banana republic a old navy. Mají v Čechách nějaký zastoupení nebo bych musela objednávat jen z netu?

nemaji, nebo jsem aspon nikde nevidela. Ja to vse kupovala pred sesti lety v usa, peru velmi casto a nic nema zmolky atd.
Tyhle znacky ale muzes najednou objednat na strankach www.gap.com
tam jsou prave i tyhle znacky, dorucuji i do CR.

Jinak s Nextem jsem taky spokojena, ale jak s cim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
13.10.11 21:17

Já teda s TH mám jen dobré zkušenosti! Tedy s dětským a v usa kupovaným, nevím, jestli tam může být rozdíl… Věci, co máme, nosil už můj synovec, pračkou a sušičkou to profrčelo pokaždé, kdy si to vzal na sebe a svetry, trika, kalhoty i košile jsou v tisíckrát lepším stavu než jakýkoli h&m, c&a, koneckonců i next. Podepsat můžu kvalitu Old Navy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.10.11 21:21
DMartina píše:
Já teda s TH mám jen dobré zkušenosti! Tedy s dětským a v usa kupovaným, nevím, jestli tam může být rozdíl… Věci, co máme, nosil už můj synovec, pračkou a sušičkou to profrčelo pokaždé, kdy si to vzal na sebe a svetry, trika, kalhoty i košile jsou v tisíckrát lepším stavu než jakýkoli h&m, c&a, koneckonců i next. Podepsat můžu kvalitu Old Navy…

No je pravda, ze mam tricko TH z usa, mam ho sedm let a stale jako nove.
Dalsi veci TH jsem kupovala loni u nas v cr a to je prave ta hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.10.11 21:21
Evelín píše:
Dobré téma :palec:Též si ráda nechám poradit. Jak jsou na tom třeba britské značky ( např.M&S, Next, ale klidně i jiné)???

Od Markse mám pár triček a jsem s nimi spokojená. Rozhodně nemůžu říct, že by se zdrcly (suším v sušičce), materiál je moc fajn na tělo a nepřetáčí se švy. Jiný kousky doma nemám, tak netuším, ale asi to bude podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.10.11 21:41

Mam zkusenosti jen s Marksem a jsem spokojena!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
13.10.11 22:08

Já teda musím za sebe říct, že já drahým značkám neholduji. Koupila jsem kdysi nějaké značkové ať už boty nebo oblečení, a většinou dopadlo úplně stejně jako ty levnější kusy z obchodů, které píšeš. Takže já zůstávám u levnějších značek, zato můžu být krásná a nová každou chvíli. Kdysi jsem měla značkový kabát za 4 tis. vydržel to jo, ale další rok byl už netrendový a mě ho bylo líto vyhodit, tak jsem ho měla furt ve skříni, ale stejně jsem nosila trendy kabáty za ticku :lol:
No asi jsem neporadila, ale tak taky názor :mrgreen: :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.10.11 22:23

Mam zkusenost s Nextem i s M&S a s obojim spokojenost..Nezmolkuji a stale vypadaji jako nove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.10.11 22:36

Asi se mrknu aspoň do toho M&S. My jsme si už se ségrou říkaly, že si asi uděláme výlet do Londýna na nákupy. Protože tady je to často předražené a nekvalitní :-? Štve mě dvojí metr v kvalitě :cert:

Příspěvek upraven 14.10.11 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková