Kvalitní oblečení pro miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalitní oblečení pro miminko
Prosím o radu, jakou značku oblečení kupovat pro miminko.
Nejsem žádný maniak do značkového oblečení (možná trošku
), jde mi spíše o kvalitu. Zatím jsem spokojená s NEXTem, kvalitní pevný materiál a ušití, žádný nitě…
Absolutně nespokojená jsem s C&A, mám jeden overálek a čtyři bodýčka a hrůza. Bodýčka velikosti 56 možná oblíkneme za 2 měsíce, každý rukáv jinak dlouhý a široký, bodýčko víc široký než dlouhý, spousta trčících nití! I u toho overálku každý rukáv jinak dlouhý, navíc když to po rubu žehlím, ty nitě, kterými je to ušité, se mi zachytávají na žehličku, asi jsou umělé a roztavují se.. no nechápu. Takže C&A už né.
Něco mám z F&F, žádná sláva, ale dá se.
Pokukuju po Lindexu, ale není nejlevnější. Vyplatí se?
Next taky není levný, ale když koupím nějaké balení po více kusech, tak to není žádná hrůza. Balení 5ti bodýček - i když třeba jen bílých - se vyplatí.
Hlavně že sedí, není víc do šířky než do délky, nepadá z ramen.
Prostě nejsem tak bohatá, abych mohla kupovat levné věci.
Předáte zkušenosti, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
TAk já jsem třeba s body z CaA velmi spokojená. Přijdou mi právě hodně úzké, na tu naši nudli mimino, takže jí krásně seděly.
Potom HaM.
Hodně věcí máme Gmini, mothercare. Z Lindexu máme mikinky a kalhoty.Body nevím, ty žádné nemáme.
- Citovat
- Upravit
Bodýčka z C a A po 5kusech podle mě bohatě stačí. Jinak doporučuju značku G mini, pěkné, kvalitní, celkem cenově dostupné. Jinak značkové oblečení (třeba Next) v sekáči. Kupovat mikinku či dupačky za třeba 300 nové podle mě nemá význam, mimi z toho za dva měsíce odroste..
- Citovat
- Upravit
Jsem spokojena se značkou Molo http://www.littlesunflowers.com/…ds-m-99.html, ale levné to není…ovšem kvalita je to výborná! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ráda oblečky Noppies. Na MMB kupuju nextové věcičky a občas koupím i Fixoni nebo Coccodrillo. Pár kousků máme i Mayoral, ale ten mi přijde už opravdu zbytečně předražený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, Gemini mě teda nenadchlo - dupačky měly špatně upevněné druky mezi nohama, takže ty okamžitě vypadaly a polodupačky mají po několika praních tak vytahanou gumu, že se z toho i ležící mimino vykope.
- Citovat
- Upravit
@P28 píše:
No, Gemini mě teda nenadchlo - dupačky měly špatně upevněné druky mezi nohama, takže ty okamžitě vypadaly a polodupačky mají po několika praních tak vytahanou gumu, že se z toho i ležící mimino vykope.
Tak já jsem byla s dupačkama Gmini spokojená, se všemi..polodupačky nevím
- Citovat
- Upravit
@Žirafátko tak tuhle značku vůbec neznám. Rychle jsem projela jejich nabídku. Mají krásné kousky, ale ta cena už je opravdu moc :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás teda Lindex frčí víc než Next
cenově mi nepřijde dražší.
My teda nepohrdneme ani CaA, naše malá se hrozně dlouho plazila a to se to oblečení hrozně ničilo, no a teď má takový to období, kdy si dává jídlo sama do pusy a na to jí to bohatě stačí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P28 píše:
souhlasím…s G Mini jsem také nebyla spokojená. Po prvním vypráním vypadaly oblečky jak půl roku nošené :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda kupuju hodne F&F a jsem spokojena. Ted jsem teda schvalne ze skrine premerila rukavy bodycek a overalku z C&A a jsou stejne dlouhe, i jinak je mam rada. A ja jsem teda take spokojena s oblecenim z Lidlu, ale tam maji neco jen narazove, neni to staly sortiment.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk Pár kousků z F&F máme taky na domácí nošení, ale střih nám vůbec nesedí. Dcera je dlouhá a hubená a jejich bodýčka jsou většinou krátká a široká :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit