Kvalitní povlečení do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10468
5.2.12 18:32

kvalitní povlečení do postýlky

Ahoj holky, potřebovala bych poradit jakou značku povlečení pořídit do dětské postýlky? Nechci nic za nekřesťanský peníze, ale zase aby to nebylo tvrdé a nekvalitní. Nejlépe aby k tomu byl i mantinel ev. kapsář. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
5.2.12 18:54

Myslím že úplně nejdůležitější je aby to byla čistá bavlna. Na značce až tak nezáleží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.2.12 18:58

tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostaneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.2.12 19:34

Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
5.2.12 19:49
Bibi30 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit jakou značku povlečení pořídit do dětské postýlky? Nechci nic za nekřesťanský peníze, ale zase aby to nebylo tvrdé a nekvalitní. Nejlépe aby k tomu byl i mantinel ev. kapsář. Děkuju moc

koupila jsme si dospělácké povlečení z Ikei, bylo z velmi měkkého, příjeného materiálu a vše si ušila. To dětské je bud šíleně drahé, nebo z takový hnusný balvny, chladný a klouzavý…

• Citovat
  • Upravit
10468
5.2.12 20:04
pata308 píše:
tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostaneme :-D

To je moc krásné, ale ty ceny :nevim: přijde mi to za povlečení až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
5.2.12 20:05
gabi.design píše:
Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.html

Na to už jsem koukala a musím říct, že :palec: jen jsem nevěděla jak je to s kvalitou. Je to měkké a příjemné na dotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.2.12 21:20
Bibi30 píše:
pata308 píše:
tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostaneme :-D
To je moc krásné, ale ty ceny :nevim: přijde mi to za povlečení až až

su drahsi , to je ich nevyhoda ale teraz som nakupila v akci ked vypredavli staru kolekciu obchody :-))
a hlavne mi vydrzalo uz cez dva roky a nie je to na nom poznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.2.12 21:47
Bibi30 píše:
gabi.design píše:
Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.html
Na to už jsem koukala a musím říct, že :palec: jen jsem nevěděla jak je to s kvalitou. Je to měkké a příjemné na dotek?

Tvrdé to určitě není, já jsem s tím moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.2.12 00:56

Ikea. mám od nich všechno, za velmi přijatelné ceny a s kvalitou jsem nad míru spokojená.

pro miminko jsem měla jen protičůrací podložku a prostěradlo, kapsář jsem nikdy neměla, mantinel až od 5m nebo tak nějak, a jen do roka, a ten je taky z ikea.

klasickou deku a polštářek mají moje děti od 12m, resp.18m, do té doby jsem měla zavinovačku, pak spací pytel a pak prošívanou dečku menší, vše Ikea. velkých dek jsem se bála, obě děti putují po postýlce a dost by se pod ní schovávaly..

(já mám Ikeu 20min autem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.2.12 14:12

miluju povlečení emitex s letní a zimní stranou, a mokrofleecový prostěradlo stejné značky, na omak suprový, cena přijatelná, teploučký i savý povrch, super.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí