Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, potřebovala bych poradit jakou značku povlečení pořídit do dětské postýlky? Nechci nic za nekřesťanský peníze, ale zase aby to nebylo tvrdé a nekvalitní. Nejlépe aby k tomu byl i mantinel ev. kapsář. Děkuju moc
Myslím že úplně nejdůležitější je aby to byla čistá bavlna. Na značce až tak nezáleží ![]()
tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostaneme ![]()
Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.html
Bibi30 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit jakou značku povlečení pořídit do dětské postýlky? Nechci nic za nekřesťanský peníze, ale zase aby to nebylo tvrdé a nekvalitní. Nejlépe aby k tomu byl i mantinel ev. kapsář. Děkuju moc
koupila jsme si dospělácké povlečení z Ikei, bylo z velmi měkkého, příjeného materiálu a vše si ušila. To dětské je bud šíleně drahé, nebo z takový hnusný balvny, chladný a klouzavý…
pata308 píše:
tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostaneme
To je moc krásné, ale ty ceny
přijde mi to za povlečení až až
gabi.design píše:
Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.html
Na to už jsem koukala a musím říct, že
jen jsem nevěděla jak je to s kvalitou. Je to měkké a příjemné na dotek?
Bibi30 píše:pata308 píše:To je moc krásné, ale ty ceny
tak mne na prvu dceru kupila mamka celu sadu od feretti, kupila som potom aj nejake ine bavlnene povleceni a nie je to ideal , takze pre druhe som kupila zas celu sadu od feretti a myslim ze u nich ostanemepřijde mi to za povlečení až až
su drahsi , to je ich nevyhoda ale teraz som nakupila v akci ked vypredavli staru kolekciu obchody ![]()
a hlavne mi vydrzalo uz cez dva roky a nie je to na nom poznat ![]()
Bibi30 píše:gabi.design píše:Na to už jsem koukala a musím říct, že
Já mám Mamo Tato a jsem moc spokojená. Povlečení pevné, drží, po stálém praní je pořád jako nové, nebledne, nikde se nic netrhá, nitě nelezou a povlečení je na zip, takže z toho peřina neleze. Mají toho fakt moc, takže výběr obrovský a prodávají jak jen povlečení na polštář a peřinu, tak i celé sady s kapsářem, mantinelem, nebesama … a vším možným. Prodávají to všechny možné eshopy, já ho kupovala na Baby Marketu: http://www.babymarket.cz/…ceni,39.htmljen jsem nevěděla jak je to s kvalitou. Je to měkké a příjemné na dotek?
Tvrdé to určitě není, já jsem s tím moc spokojená.
Ikea. mám od nich všechno, za velmi přijatelné ceny a s kvalitou jsem nad míru spokojená.
pro miminko jsem měla jen protičůrací podložku a prostěradlo, kapsář jsem nikdy neměla, mantinel až od 5m nebo tak nějak, a jen do roka, a ten je taky z ikea.
klasickou deku a polštářek mají moje děti od 12m, resp.18m, do té doby jsem měla zavinovačku, pak spací pytel a pak prošívanou dečku menší, vše Ikea. velkých dek jsem se bála, obě děti putují po postýlce a dost by se pod ní schovávaly..
(já mám Ikeu 20min autem ![]()
miluju povlečení emitex s letní a zimní stranou, a mokrofleecový prostěradlo stejné značky, na omak suprový, cena přijatelná, teploučký i savý povrch, super.. ![]()