Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
nevíte o nějakém opravdu kvalitním sporťáku, který jde dát po i proti směru jízdy a sedačka je spíš vysoko než nízko ? Nemusí být vůbec do terénu, takový už mám. Čistě do města na chodníky..a hlavně, aby byl pohodlný pro dítě. Díky za každý typ.
já bych potřebovala poradit-já i manžel jsme vysocí a tak bysme chtěli sportovní kočárek,aby byl skladný,měl velká nafukovací kolečka,přiměřeny úložný prostor,aby byl dobře skladný.Neporadí mi někdo? Měla jsem chicco multiway a ten nám vůbec nevyhovoval( malá kolečka,strašně nízký,takže sem byla u něj pořád ohnutá)..děkuji za rady ![]()
Co třeba Jane nomad je dost prostorný,rukojet výškově nastavitelná.Mám ho a jsem spokojená
Jane Nomad - lehky a pritom velky a prostorny pro dite. Idelani jak do mesta tak do terenu, jen nema otocnou korbu - tedy ten puvodni Nomad, jeho nastupce uz jo.
Quinny Zapp Xtra mam a je super - rozhodne to neni sportak - jsou to klasicke golfky.
Ahoj, scháním sporťáček, který by šel po i proti směru jítzdy a šel položit úplně do lehu. V současné době máme Teutoníi Mistral S, ale myslím, že na zimu už se tam prcek s fusakem moc nevejde (bude nám cca 1 a 1/2 roku). POradíte někdo nějaký větší?
Myslela jsem na Quinny Freestyle (s otočnou sedačkou) nebo Hoco Tornado S
Tak mam pocit, ze by Ti mohl vyhovovat Bebe Confort High Treck. Ja takovy kocarek mam a nedam na nej dopustit. Je SUPER!!!