Kvalitní sporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
7.3.11 11:22

Kvalitní sporťák

Ahoj holky,
nevíte o nějakém opravdu kvalitním sporťáku, který jde dát po i proti směru jízdy a sedačka je spíš vysoko než nízko ? Nemusí být vůbec do terénu, takový už mám. Čistě do města na chodníky..a hlavně, aby byl pohodlný pro dítě. Díky za každý typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
7.3.11 12:05

nový quinny zapp xtra.
http://quinny.libfin.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.3.11 12:40

já bych potřebovala poradit-já i manžel jsme vysocí a tak bysme chtěli sportovní kočárek,aby byl skladný,měl velká nafukovací kolečka,přiměřeny úložný prostor,aby byl dobře skladný.Neporadí mi někdo? Měla jsem chicco multiway a ten nám vůbec nevyhovoval( malá kolečka,strašně nízký,takže sem byla u něj pořád ohnutá)..děkuji za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.3.11 12:44

Co třeba Jane nomad je dost prostorný,rukojet výškově nastavitelná.Mám ho a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.3.11 13:23

Jane Nomad - lehky a pritom velky a prostorny pro dite. Idelani jak do mesta tak do terenu, jen nema otocnou korbu - tedy ten puvodni Nomad, jeho nastupce uz jo.

Quinny Zapp Xtra mam a je super - rozhodne to neni sportak - jsou to klasicke golfky.

• Citovat
  • Upravit
124
15.5.11 17:18

Ahoj, scháním sporťáček, který by šel po i proti směru jítzdy a šel položit úplně do lehu. V současné době máme Teutoníi Mistral S, ale myslím, že na zimu už se tam prcek s fusakem moc nevejde (bude nám cca 1 a 1/2 roku). POradíte někdo nějaký větší?
Myslela jsem na Quinny Freestyle (s otočnou sedačkou) nebo Hoco Tornado S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.6.11 12:57

Tak mam pocit, ze by Ti mohl vyhovovat Bebe Confort High Treck. Ja takovy kocarek mam a nedam na nej dopustit. Je SUPER!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí