Kočárek Stokke

3622
5.3.11 19:41

STOKKE kočárek

ahojky..mam moznost koupit tento kocarek od jedne zname za 15 tisic..porizovaci cena byla 40 tisic..ma autosedacku, sportak, hlubokou korbu, zimni fusak, destnik, plastenky, batuzek no proste vse a je rok stary..mate s timto kocarkem nektera zkusennosti?,hlavne by me zajimala sportovni nastavba..jak je prostorna atd..ja cekam mimco v srpnu tka jestli treba dalsi rok na zimu se tma jeste vejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
5.3.11 19:51

odporucam vyskusat niekde nazivo. je pekny, dizajnovy- ma ho kamaratka. ale podla mna absolutne neprakticky. dieta ma cely cas medzi nozickami tycku :roll:
kolieska su uplne nanic do terenu, ci len na trosku nerovny povrch, dieta vnutri je uplne vyhrkane, nema ani najmensie pruzenie.

ja by som ho nechcela hlavne z tych dovodov, ze pre dieta je skutocne nepohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
5.3.11 19:58

Souhlasim, ale osobni zkusenost nemam, jen jsem ha parkrat venku videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.3.11 19:59

už tady byla na Stokke diskuze..tak se budu opakovat..já jsem ho mooooc chtěla, byla jsem do něj šíleně zamilovaná..pak jsem byla ráda, že mě zamilovanost a těhotenské hormony přešly.. Taky jsem čekala mimi v srpnu..ten kočárek je fakt super, krásnej,ale pro miminko nepoužitelnej..leda tak do kavárny aby ses ukázala, ale jinak ne:( Do terenu vubec- teda ani na lesní upravenou cestu, v zimě vůbec..prostě neprojedeš, a ani ten sporták si nemyslím, že by byl pohodlnej..
Manžel mi furt říkal, já Ti ho koupím jako druhej kočár jestli chceš, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem odolala a stačí nám jeden, nakonec rozum zvítězil a máme bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.3.11 20:02

vídám ho a maminka jezdí s kočárkem jenom po asfaltkách, už dlažební kostky (ne vystouplé kočičí hlavy, pěkný dlážděný chodník) stačí aby to hrkalo, dělalo to randál…jako druhý kočár do města - respektive na nákupy bych ho asi brala, ale jako hlavní kočár ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.3.11 20:08

pro dítě katastrofa.. pokud budeš mít ještě jeden do terénu a na normální ježdění prosím ale jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.3.11 20:45

Tak z tohoto kočárku jsem taky paf. Čekáme taky v srpnu a dost o něm uvažuji. Četla jsem dost diskusí a recenzí a maminky co mají většinou chválí. Není pravda, že je „mezi nožičkama“ tyč. Kočárek se dá otočit i ve směru jízdy.

Taky jedna maminka povídala, že s ním jela ve 30cm sněhu a projela dobře. A to samé na lesní pěšině. Žádná katastrofa. Říkám si do srpna času dost, ještě to pořeším a budu sledovat inzeráty, ale u mě to je favorit. Hlavně se mi líbí jak jsou mimča dost vysoko a nemusí se k nim ohýbat. Za mě :palec: a cena je taky krásná. Mám možnost ho koupit v červené za 14tis. ale uvidíme. Teď od 10.-13. je v Brně veletrh pro dítě, tak třeba si tam vyberu něco jiného. Uvidíme.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.3.11 20:46

tady je jedno moc pěkné video ke kočárku.

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
5.3.11 20:47

Tak Stokke kočárek je nááádhernej :srdce: :srdce: , je to pro mě srdcovka, taky jsem ho hrozně chtěla…byla jsem se na něj koukat na Zličíně v Babyparku…je to totální designovka, nevím, odkud jsi…kdybych byla pražská maminka a neřešila finance, tak bych si ho pořídila jako druhej kočár a machrovala s nim v Café Savoy s kamarádkama :mrgreen: . Je krásnej a nepřehlédnutelnej, nakonec nám vadilo to, že mimčo nemůže dát ty nožičky k sobě, je tam to přepažení kvůli konstrukci a to teda nechápu, jak to mimčo dělá, musí to pro něj být nepohodlný…ale nejlepší by bylo, kdyby sem napsala nějaká maminka, co ho má, jak je s ním spokojená v praxi. Sporťák nevím, jak je pohodlnej, ale ten je teda fakt nááádhernej :srdce: :pankac: .
No, cena to je za Stokke moc dobrá, tak se na něj určitě dojdi podívat na živo…je to podle mě nejhezčí kočárek, já hezčí nikdy neviděla, ale kvůli pohodlí pro mimčo jsem ho nekoupila…nakonec jsme vzali Quinny Buzz :palec: . No, jestli má kamarádka červenej, nebo krémovej, tak bych si ho jako druhej vzala hneeeed :mrgreen: …bydlím skoro na poli, takže bych ho asi tak neužila, ale měla bych z něj hrooooznou radoooost :hug: . Tak pak písni, jestli jsi ho vzala, popř. sem dej fotku, jakej má…my ti ho budeme tiše závidět :dance: :hug: . Hodně štěstí s miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.3.11 20:49

no tak zatim mi sem napsaly jen ty co ho neozkousely a to mi nic moc nepovi…myslim ze kdyz ho nekdo parkarat nekde vidi ze neznamena ze o nem vsechno vi…ja nepotrebuju jezdit po lesnich cestach..jsem sice z vesnice ale jezdit budu po chodniku..po lesnich cestach bych nejel ani s normalnim kocarem…nema pruzeni jo??ja jsem zase cetla v eschopu ze ma pruzenivelice kvalitni a loziskovy kolecka nebo tak neco…zajima me hlavne velikost sportaku..asi je prevda ze neni z tech nejvetsich ale do dovu let by sme to asi zmakly ne??novej za tu cenu bych asi nebrala ale kdyz mam tu moznost za 15 tis. tak to mi prijde jako dobrej kup..muj dalsi favorit je Concord nebo ABC design gold..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.3.11 20:52

no já ho viděla na živo a teda dítě chudák.. uvažovaly jste kdyby ze sportáku dítko spadlo? Což se stává dost často? Třeba by mne též zajímalo, jak si tam samo vleze dvouleté dítě.. kde má nějaké pohodlí na spaní atd.. já bych do něj tedy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.3.11 20:52
Teladradora píše:
Tak Stokke kočárek je nááádhernej :srdce: :srdce: , je to pro mě srdcovka, taky jsem ho hrozně chtěla…byla jsem se na něj koukat na Zličíně v Babyparku…je to totální designovka, nevím, odkud jsi…kdybych byla pražská maminka a neřešila finance, tak bych si ho pořídila jako druhej kočár a machrovala s nim v Café Savoy s kamarádkama :mrgreen: . Je krásnej a nepřehlédnutelnej, nakonec nám vadilo to, že mimčo nemůže dát ty nožičky k sobě, je tam to přepažení kvůli konstrukci a to teda nechápu, jak to mimčo dělá, musí to pro něj být nepohodlný…ale nejlepší by bylo, kdyby sem napsala nějaká maminka, co ho má, jak je s ním spokojená v praxi. Sporťák nevím, jak je pohodlnej, ale ten je teda fakt nááádhernej :srdce: :pankac: .
No, cena to je za Stokke moc dobrá, tak se na něj určitě dojdi podívat na živo…je to podle mě nejhezčí kočárek, já hezčí nikdy neviděla, ale kvůli pohodlí pro mimčo jsem ho nekoupila…nakonec jsme vzali Quinny Buzz :palec: . No, jestli má kamarádka červenej, nebo krémovej, tak bych si ho jako druhej vzala hneeeed :mrgreen: …bydlím skoro na poli, takže bych ho asi tak neužila, ale měla bych z něj hrooooznou radoooost :hug: . Tak pak písni, jestli jsi ho vzala, popř. sem dej fotku, jakej má…my ti ho budeme tiše závidět :dance: :hug: . Hodně štěstí s miminkem :hug:

tak to jsi asi prvni na emiminu komu se libi:)) no ona ma prave cervenej a na vymenu barevnou strisku dam odkaz na bazar kde jsem nasla uplne stejnej…ja nejsem z prahy ael kocarek je kupovanej v babyparku pred rokem..ja bydlim u karlovych varu na vesnici ale to neznamena ze tu hodlam jezdit s kocarem po lesnich cestach a vymolama..pekne po chodniku jako jsou i v praze:DD ja jsem se do nej uplne zamilovala..to chapes:))a kdyz mam tu moznost za takovou cenu ho koupit tak jsem poblaznena:))a myslim ze i za tu samou cenu by se dal prodat jednou nebo aspon za 10 urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.3.11 20:53

http://deti.bazos.cz/…e-Xplory.php

tak takhle nejak vypada ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
5.3.11 20:54

jo, ta výška je tam určitě u sporťáku skvělá…já měla největší obavu z toho, že v korbičce vážně nejdou dát nohy k sobě, koukala jsem na něj osobně, mají i zimní fusak se dvěma nožičkama, originál od Stokke, protože tam prostě kvůli konstrukci je ta středová tyč. Koukala jsem se na inzeráty, že bych si pro radost jako druhej kočár koupila použitej Stokke jako sporťák, ale našla jsem jenom moc starý…líbil by se mi taky tak rok starej…tak holky, jestli máte někdo nějakej dobrej kontakt a nevyužijete ho, tak mi ho prosím písněte, děkuju…bych trošku zahučela do manži… :huban: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.3.11 20:55

Proč by mělo dítě vypadnout? jsou tam bezpečnostní pásy jako všude jinde a madlo :nevim:

Pokud mamina vrazí dítě do sportáku jen tak tak vypadne z kterého koliv tipu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí