Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootNo tak já už se konečně rozhodla…nebudu to komplikovat a věřím, že Stokke má kočárky super vymakané a bude určitě dobrej…takže to bude stokke a druhej na zimu a chalupu to bude bugaboo frog…myslím si, že to je skvělá volba a už asi nic jiného nevymyslím a hlavně mě to už nebaví…ještě jsem měla v záloze Quinny buzz s teréním kolem dopředu, ale nevím, jak by si poradil v zimě se sněhem..proto mi přijde frog lepší…už jsem hotová..ještě takové horko..kolem 30 stupnů..asi chcípnu
. Jsem hrozná a nerozhodná..tak doufám, že můj výber bude lepší než s prvním mimi.
…no to sú boty budúcnosti, fakt divoké, na tie by som odvahu nemala.
Včera mi volali, že už mi prišiel Stokke aj s celým príslušenstvom, len si ho vyzdvihnem až v júli po dovolenke a dám ho zatiaľ k rodičom, nechcem ho mať v byte u seba.
Treba si pozrieť aj videá na you tube, je to dosť zaujimavé, dokonca som tam videla aj video, ako na lyžovačke do kopca tlačila stokke normálne na svahu. V snehu je to pracnejšie asi s každým kočíkom a nech si každý vyberie, čo mu vyhovuje. ![]()
já souhlasim,že kočárek je super,já čekam mimčo koncem srpna,ale kamarádka v něm odvozila dceru a protože mi ho dá,ptala jsem se jí úplně na všechno.Žádnou tyč mezi nožičkama mít mimčo nemusí,záleží jen,jak si to nastavíte a pak mimčo nemůže vypadnout,je jak pěknej,tak praktickej.Ona s nim projezdila dvě zimy a naprosto v pohodě,já ho několikrát taky vezla a snadno se mi řídil i jednou rukou,malý jsou přes dva roky a vejde se do něj,nemam proti němu nic,absolutně nic,možná se jen maminky bojí něčeho jiného a nezvyklého,já do něj jdu,já mu
Ať se rozhodnete jakoliv,všem hodně štěstí ![]()
lukreciax: Tak jsem objevila tuto diskuzi a nevím co dělaaat
Přemýšlím o koupi Stokke - sporťáku. Ale nevím zda do něj jít? Mooooc se mi líbí, ale nemám možnost ho tu nikde vyzkoušet, takže bych ho objednala bez vyzkoušení
Máme ještě Teutonku - Spirita. S jízdními vlastnostmi jsem spokojená, ale teď jsme v 7 měsících přesedlali na sporťák a není to nějak ono
Takže moje dilema je, zda je pro dítko dostatečně pohodlný? Někde ze začátku diskuze tu někdo upozorňoval na tu tyčku mezi nožkama, což mě do té doby nějak nenapadlo a teď právě nad tím uvažuju, zda mu to nebude vadit? Vím, že jde přetočit sezení, ale to pak zase pozbývá tu výhodu, že s dítětem lze dobře komunikovat, když je tak vysoko.
ahoj, tady je video, kde porovnávají 2009 a 2010 http://www.youtube.com/watch?…
co se týče tý tyče, tak zatím nemám zkušenost, protože malýho jsem ještě do sporťáku nepřehodila, ale myslím, že to dětem nevadí. Stejně nesedí s nohama u sebe. mae
Ahojky, přispívám do diskuse - mám kočárek Stokke a jsem s ním nadmíru spokojená!
Naší malé bude 9 měsíců a ještě teď, když má spinkat, ji dávám do hluboké korbičky - usne tam i rychleji než v postýlce
Sporťák používáme od 6-ti měsíců a taky si ho nemůžeme vynachválit!
Sice mi zpočátku přišel až moc otevřený (ale to jsou asi všechny sporťáky), ale tím, že jsme ho začali používat na jaře, to bylo O.K. Tyč mezi nohama myslím, že problém není - stejně je v každém kočárku dítě připásané, takže se nemůže moc obracet.
Opravdu super je sporťák tím, že je dítě ve stejné úrovni s rodiči, když se jde někam posedět. Tento kočárek je spíš do města, ale i v náročnějším terénu (např. v hlubokém sněhu) mě nezklamal.
Skvělý je tento kočárek i co se týká skládání a přendavání korbiček - vše zvládám jednou rukou i s malou v náručí
Navíc je i dost lehký a plasty, z kterých je vyroben, jsou skvěle trvanlivé. Ráda zodpovím i další dotazy… ![]()
Co vím, nejnovější model je limitovaná edice pink, ale konstrukce je úplně stejná jako u modelů 2010. Jinak se chystá nová zimní sada ve stříbrné barvě. Ale nový typ kočárku zřejmě zatím ne.
Radka5611 píše:Skvělý je tento kočárek i co se týká skládání a přendavání korbiček - vše zvládám jednou rukou i s malou v náručíNavíc je i dost lehký a plasty, z kterých je vyroben, jsou skvěle trvanlivé. Ráda zodpovím i další dotazy…
kočár super, nemůžu si stěžovat, ale tohle by mě zajímalo jak zvládáš, když se musí jak u hluboké, tak sportovní verze zmačknout obě dvě strany. mae
Když potřebuju korbičku vyndat, malá je buď v ní nebo ji mám pod paží a nandání už je jednoduché
Tím, jak je kočárek lehký, nandavání i skládání se fakt zvládá jednou rukou ![]()
A mně dnes holky dorazil nový krásný stokke - růžový - limit. edice! je opravdu už vylepšený než ten starší model - ten jsem měla také … tak kdo váhá, opravdu doporučuji !!! jiný kočárek bych ani nechtěla! ![]()
Ahojky všem Stokkařkám
Nebudete někdo náhodou kočárek prodávat? Moc se mi líbí a chtěla bych si ho koupit ojetý (jsem svob.maminka) za nějakou dobrou cenu.Popř.kdybyste i o někom věděli, že ho má a chce ho prodat byla bych ráda. Barvu spíše neutrální,mám mít kluka. Na netu jsem našla inzeráty,ale všechny už většinou staré:-(Díky moc.Pavla