Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
23.7.11 11:03
ahoj jestli mas zajem o stokke tak vím že když si daš na seznamu ve vhledavači stokke a přejdeš do zboží a daš bazarove zboži je jich tam celkem dost. :palec:
copre.tinka píše:
Ahojky všem Stokkařkám :-) Nebudete někdo náhodou kočárek prodávat? Moc se mi líbí a chtěla bych si ho koupit ojetý (jsem svob.maminka) za nějakou dobrou cenu.Popř.kdybyste i o někom věděli, že ho má a chce ho prodat byla bych ráda. Barvu spíše neutrální,mám mít kluka. Na netu jsem našla inzeráty,ale všechny už většinou staré:-(Díky moc.Pavla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.7.11 13:30

Pavli škoda, já prodala před týdnem tyrkysový v kompletní výbavě /hluboká korba, fusaky, batoh, slunečník…/za 10tis. :-( ale určitě seženeš, koukni i na mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.11 15:09

Mimko22 děkuji tip, budu to sledovat,ale zas taková spousta jich tam neni :-( buď jsou dražší nebo červené.
Klárko jéé, to je škoda…barva i cena by byla super. Na mimibazaru nikdo zrovna tento kočárek neprodává. Ale taky děkuji za radu.
Mám na to ještě 3 měsíce do porodu,tak doufám, že se ještě nějaký někde objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.7.11 15:43
JESTLI NEVADÍ ZELENY http://deti.bazos.cz/…KE-GREEN.php
copre.tinka píše:
Mimko22 děkuji tip, budu to sledovat,ale zas taková spousta jich tam neni :-( buď jsou dražší nebo červené.
Klárko jéé, to je škoda…barva i cena by byla super. Na mimibazaru nikdo zrovna tento kočárek neprodává. Ale taky děkuji za radu.
Mám na to ještě 3 měsíce do porodu,tak doufám, že se ještě nějaký někde objeví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.8.11 20:06

mam dotaz - zkousela sem kocarek v babiez na dlazkach a prijde mi, ze neni vubec odpruzeny a ze na nerovnem terene se dost trese - prosim o zkusenosti. diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.11 16:42

odpruzeny neni, nebo pry je nejak v tech uchytech na korbu/sedacku, ale ne na kolech. ja jezdim hlavne na zamkove dlazbe, ale obcas i na horsim. Ano, kocarek se trese, kdyz pojedu na kole, tak se to taky potrese. Malej s tim problem nema. naopak jsem casto nerovnosti vyhledavala, kdyz malej nemohl usnout. mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.8.11 17:08

diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amorek
15.8.11 15:56

stokke

Také o něm velice uvažuji, mám termín příští rok koncem února a tak už se nějak rozhlížím a přesně jak píšeš:-)kamarádky co ho nemají a mají jiný mi ho kritizují, že se také rozhodovaly,ale nepřišel jim pohodlný pro dítě a prý nepraktický do parků!!Tak jsem ráda, že tu čtu názor někoho kdo ho má:-)))

• Citovat
  • Upravit
179
15.8.11 16:22

ja sem zvolila mutsy urban rider a nemuzu si ho vynychvalit na cestach, dlazkach i na poli je super. ale do obchodu je moc veliky a siroky, takze uvazuji o stokke jako o druhem kocarku na kavicky. ale bazarovym. uvidime, jestli se pak z nej stane jednicka ;) kazdopadne v babiez v letnanech je moznost ho projet na ruznych typech povrchu. doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.8.11 18:38

Ahoj holky, hodně píšete, že máte jako druhý kočárek Quinny Buzz, jak se s ním jezdí v terénu? A ve sněhu? Bydlíme na horách a mě se strašně líbí, samo s tím předním terenním kolečkem. A jak jsou děti spokojené v tom sporťáku, když se naklápí celý? na jedné diskuzi jsem napsala, že se mi líbí a dostala jsem vynadáno, že sama bych v takovým kočáře neseděla, ale dítě bych tam dala, tak nevím. Stokke je naprosto úžasnej, ale k nám na hory asi nevhodnej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.11 06:54
vera007 píše:
Ahoj holky, hodně píšete, že máte jako druhý kočárek Quinny Buzz, jak se s ním jezdí v terénu? A ve sněhu? Bydlíme na horách a mě se strašně líbí, samo s tím předním terenním kolečkem. A jak jsou děti spokojené v tom sporťáku, když se naklápí celý? na jedné diskuzi jsem napsala, že se mi líbí a dostala jsem vynadáno, že sama bych v takovým kočáře neseděla, ale dítě bych tam dala, tak nevím. Stokke je naprosto úžasnej, ale k nám na hory asi nevhodnej :-(

ahojte, ja budem mat o chvilku doma svoj stokke, takze celkom presne este nepoviem teraz vyhody, ale co som pocula a co mam pomerane, tak quinny buzz ma dokonca mensiu sedacku ako stokke. Ta starsia verzia mala este mensiu a tato novsia sa uz mozno rovna stokke, ale ked zvazujete len kvoli sedacke, podla mna je stokke ovela lepsi celkovo myslim… ale napisem o par dni ako som spokojna :D aj v praxi :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.8.11 20:09

Děkuji mockrát, zvažuji jak sedačku tak hlavně jak se s ním bude jezdit mimo chodníky a silnice. Tak budu ráda za informace až vyzkoušíte. Tak ať se krásně jezdí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikolajova.zuzana
23.8.11 21:09
vera007 píše:
Děkuji mockrát, zvažuji jak sedačku tak hlavně jak se s ním bude jezdit mimo chodníky a silnice. Tak budu ráda za informace až vyzkoušíte. Tak ať se krásně jezdí :-)

no mam ho zatial dva dni, a vonku som s nim bola len raz, ale viem porovnat s high trekom - je vyssi samozrejme, sportova cast rozmermi je porovnatelna s hightrekom, malinka ma sice viac otvorene nozicky na stokke ako pri high treku, ale jej to nevadi a na chladnejsie dni budem riesit tak ci tak fusak. Sedacka ma makke polstrovanie, je pohodlna, strieska pekne zatieni tvaricku az na pripad ked svieti priamo slnko, ale to poriesi slnecnik, krasne som s nim isla dole aj hore schodmi s malou v sedacke asi 40 schodov, kociarik je lahky na manipulaciu, jednoducho sa sklada, bez problemov som vysla aj zisla z obrubnika a to dost vysokeho, byvam priamo v centre mesta kde mame dlazbu, asfalt, macacie hlavy, ale aj strk okolo bytovky, a po rovnom asfalte sa ide super, po asfalte s nejakymi chybami sa mi slo tiez v pohodke, po dlazbe bez problemov, po macacich hlavach to natriasalo trosku s malou, ale nie velmi a mojej to nejako nevadilo, a mam na vyber aku cestu si vyberiem, ale po strku to hrkotalo najviac, musela som ist pomaly ale ani to ju nezobudilo, ale po strku sa mi slo najhorsie, tam len v nutnom pripade. No ale aj pri high treku mi natriasalo kociar po nerovnostiach, mozno to nebolo tak pocut ako pri stokke,co zase nebolo nejake hrkotanie ako pisu ze nakupneho vozika to nie, ale je to pocut, ale to aj pri inych kociarikoch, no high trek je odpruzeny na konstrukcii a stokke ma pruzenie na sedacke, a malu to pekne pohojdavalo nie nejako priamo natriasalo. Inac sa mi slo lahucko, aj jednou rukou, kociarik je stabilny, mala som zavesenu aj dost tazku prebalovaciu tasku na rukovati a kociarik dokonca prazdny nema snahu sa vykotit, do tasky dole vpredu mi vosiel celkom slusny nakup aj s plastenkou co tam je, kolieska sa lahucko umyvaju, nie su tam ziadne zarezy ako na kolesach high treku. Ja som chcela skusit korytkovy typ kociarika a nelutujem vobec tuto kupu a to nie kvoli vysokej cene, ale je naozaj taky dobry ako tu pisu a dokonca aj na modrykonik.sk/cz najdes krasnu diskusiu o tom. Nakukni tam. Ja ho len odporucim, aj ked high trek tiez odporucim, ale chcela som nieco ine a nove a nelutujem…

No quinny buzz som videla len v obchode a videjka, tiez sa pekne sklada a v podstate samo rozlozi, ale aj napriek tomu ze stokke nema polohu lezmo v smere jazdy, je podla mna ovela lepsi a hlavne kvalitnejsi, cim nechcem dehonestovat znacku quinny, lebo aj od nich mam Zappa, ale stokke je stokke…

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28.8.11 17:46

a davam aj fotocku :D ja som s nim naozaj spokojna ako sa len da, viac ako maximalne… ja len odporucam aj tym co sa boja, je naozaj nielen kvalitny, ale aj pohodlny a velmi prakticky, lahko ovladatelny, a ja lutujem len jednu vec: ze ho nemam uz davno :D ale zase tato najnovsia verzia sa mne zda najlepsia :D :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KamilaHK
7.9.11 14:45

Stokke kočárek

Ahoj tady Kamila, četla jsem tvou diskuzi na kočárek Stokke, pokud by jsi měla ještě zájem a je to aktuální, ozvi se mailem nebo na telefon 603479125. Stokke mám na prodej v celém setu (tj. podvozek, korba, sporťák, síť, pláštěnka, vak, batoh, dečka, fusak, adaptér-vše Stokke + vajíčko Maxi-Cosi a klokanka. Vše za 11tisíc) Původní cena kompletu je 38tis. Byla jsem s ním maximálně spokojená po všech stránkách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4