Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
27.11.12 08:21

Ahoj holky a co nový Stokke Crusi?
Nemáte ho některá? Co na něj říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.11.12 08:54

Ahoj, nemáme :) ale dívala jsem se na něj Velká korbička mi přijde super, akorát tam není moc místa mezi korbou a rukojetí, tzn. že se tam zřejmě nedá zavěsit taška …ta sourozenecká varianta mi připadá trošku mimo, že tam to druhé dítě nemá žádné místo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.11.12 09:11

Taky jsem na něj jen koukala, je to ale můj favorit :-)
Srovnávala jsem ho s Joolz a to zpracování je fakt rozdíl…Ale koupíme asi jen hlubokou korbičku a pak se uvidí. Nemusí se to kupovat jako set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.11.12 09:12

A teď koukám na tu tašku…to mě teda nenapadlo…ach jo…tak teď zase nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.11.12 10:44

Zpracování Stokke je skvělé, a to nejen kočárky, ale i nábytek. Máme postýlku a židličku a jsou krásné, přesné tvary, výborný odolný lak atd.
Ale mě teda u Stokke docela vadí to odpružení (že není :) ) a ani u těch nových modelů to nevylepšili. Ono je něco jiného, když se člověk pohybuje v Londýně nebo v ČR :( To ten Joolz mi přijde po této stránce lepší. Ale to je právě věc, kterou řešíš spíš u miminka, větší děti už drží líp a malé nebo žádné odpružení tolik nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
29.11.12 09:34

@lukreciax ale právě že ten nový STOKKE odružení má a myslím, že dobře udělané.
Postýlku a přebalovák budem taky kupovat od nich.
Kde jsi koupila?
My asi budeme kupovat v Rakousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julikpulik
9.1.13 22:04

adaptery

Maminky nebudete nejaka prodavat adaptery na autosedacku?? popripade muzete mi poradit jake mam zakoupit? mam autosedacku besafe izi go isofix..nekde vyrobce uvadi ze na sedacku maxi cosi taky sedi, nekde ze musi byt primo na stokke..takze jsem zmatena abych nekoupila blbe…dekuju moc za rady!!!
 J.

• Citovat
  • Upravit
156
11.1.13 10:33

Na Besafe nejsou adaptery potreba
ty jsou potreba na maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julikpulik
11.1.13 11:45

No nevím,
mam tuhle sedacku:
http://www.detskezbozi.com/…go-2012.html
a pisou:
Pro autosedačky BeSafe iZi Go s Maxi Cosi adaptéry byly dle EN 1888 schváleny níže uvedené kočárky: X-lander XA, Dorjan Danny Sport, Bugaboo Cameleon, Easy Walker Qtro, Joolz Day, Maxi-Cosi Mura4, Mutsi 4rider, Phil&teds Smart, Quinny Buzz 3, Quinny Buzz 4, Stokke Xplory, TFK Joggster X City, TFK Joggster Twist, TFK Joggster III 12".

takze tyhle adaptery:
http://www.malvik.cz/…-autosedacky
asi potrebuju.---

je ted novejsi typ autosedacky, primo besafe Stokke a ta uz adaptery ma..ale starsi je nemaji…

chapu to dobre??
dekuju J.

• Citovat
  • Upravit
156
11.1.13 20:30

No, podle ofiko stránek to chápu tak, že nejsou potřeba http://www.stokke.com/…/izi-go.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julikpulik
11.1.13 23:00

Tak jsem ted z toho jelen :) ja bych byla stastna kdybych nemusela kupovat..zitra vyfotim sedacku a pokud mi poradite dle otvoru tak budu moc vdecna..ja prave myslela ze ta starsi je mit musi a ta stokke nemusi,,protoze ta stokke je i cenove drahsi..nebo bych pak v pondeli zkusila zavolat do malvika tam mi snad reknou, maji ji skladem obe, i kocarek tak nevim jak jsou tam ochotni,,,

• Citovat
  • Upravit
12.1.13 17:05

Tak pridavam fotecky autosedacky, mam otvor takhle..a podovozek..tak ted co myslite??dekuju vsem moc za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.13 10:41

stokke

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, koukám že máte zkušenosti se stokke, tak jsem se chtěla zeptat v kolika měsíců miminka jste začala používat sportovní verzi, když je tam ta novorezenecká vložka? Já už mám kočárek doma, včera jsem měla sice termín, ale malému se nějak ještě nechce ven, tak mám čas se s kočárkem seznámit:) a mám na něj právě i zimní sadu a ta se mi nějak víc líbí na sporťáku než na korbičce, tak chci vědět jestli bych jí stihla ještě na jaře třeba využít i na tom sporťáčku:) Děkuji za radu. Přeju hezký den, Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.13 12:04

Prvorozený šel do sportáku asi v 7-8 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.13 12:05

Jestli se má narodit ted, tak mi brezen prijde moc brzy, ale vyuzijes ji preci pristi rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí