Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootTak už mám svého vysněného miláčka v barvě Purple
je to krasavec a je takovej elegantnější oproti tomu staršímu, ten jsem měla v černé ![]()
@blondilek píše:
Tak už mám svého vysněného miláčka v barvě Purpleje to krasavec a je takovej elegantnější oproti tomu staršímu, ten jsem měla v černé
veliká gratulace ![]()
Jinak dnes jsem viděla inzerát na MMb paní prodává nové Winter kity za 3900
Jo jo, ty jsem taky viděla a asi do něj půjdu, to je skvělá cena. Už se teším na tu vaši fotečku, ještě jsem neviděla „neoriginální“ zimní kit ![]()
Holky líbí se mi stokke sportak lze v tom díte vozit od narozeni? Prodává se nějaká lozka do toho? A co jste vse za doplňky kupovali je potreba koupit i ten zimní potah?
Holky tak ten neoriginal WK nejspíš pada…paní nějak není schopna mi 14 dnu poslat návrh látky…tak jsem si dnes objednala bílý Wk originál…
@Safiye i když je ve sportaku novorozenecka vložka tak se určité nedoporučuje vozit v něm dítě od narození… bylo by tam skrčené a určité by to neprospivalo páteří.
Jinak zimní potah není nutné ale já mám např. kremovy kočárek a mám fakt strach tady ve městě ze jak bude nějaká brecka místo sněhu ze mi na ty potahy striktně bláto a už nevycistim
@Kacenka88 ja jsem si to myslela jen jsem dnes viděla v ikei paní která kočárek měla sportak a měla tam tu vlozku a cca 3 měsíční miminko tak jsem koukali docela
ale nevypadalo to špatně
Na tom sportaku je zespod psane doporuceni pro ruzne zeme, v nekterych zemich mozno vozit od narozeni, v jinych od 6 mesicu
nevypada to na chybu v prekladu
Já bych to raději neriskovala…přece jen jde o pater miminka…
@Kacenka88 To je pravda, nejsem blázen pro dítě jen to nejlepší
Jj, já si toho všimla teď, kočár máme skoro 3 roky ![]()
jen mě to překvapilo
na druhou stranu, ten kočárek je v té nejnižší poloze hodně na ležato