Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
iveteta
24.11.13 19:33

Já jsem na první dcerku camel. měla a byl super ale u stokke se mi líbol dizain, ale děkuji za příspěvek

• Citovat
  • Upravit
27
4.12.13 18:15

Holky chcete oživit váš luxusní kočárek? Ušiju vám kožešinku kolem boudičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.12.13 08:43

@blondilek prosím vas mám koupenou kozesinku nemohly bychom se domluvit ze bych vám ji poslala a ze byste mi na ni nasila ZIP? Samozřejmě bych zaplatila zip, práci a veškeré postovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.12.13 09:14

Kacenka88 určitě, nevidím v tom problém :D napište mi zprávu a domluvíme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.13 16:47

Chci se zeptat, poridila jsem si cerny kocarek s limetkovou barvickou a ta kozesinka je uzasna, urcite bych chtela svetlejsi vzhledem k tmavemu kocarku, dalsi dotaz by byl i k cene???dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.1.14 21:04

Ahoj holky, resim dilema, prave vybirame kocarek, mimco cekame na zacatku cervence. Zatim u nas vede prave Stokke crusi, i korbicka je pekne velka, ale bojim se toho sportaku… je pohodlny pro dite i na spanek? A do jakeho veku ditete se da pouzit? Je jiny, nez ostatni klasicke sportaky, tak se toho celkem obavam. Predem moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.14 19:42

DOBRY DEN…myslim ze Kocarek Stoke..vypada zvlastne ale mam uz druhé dite a v zadnem pripade by jsem si Stoke neporidila…nemá zadnej kosik-to když pojedete na naku tak budete tahnout tasku v rukách?-to by ještě slo ale co pak když skutecne budete mit tu tasku, bude snich-zima…a budete muset tlacit po snehu s jednou rukou tu rukojet a v druhé taska s nakupem…do toho ten snich,kt.vam bude padat do oci…no des…Ja nerikam když ma někdo spoustu penez ze si muzu koupit tech kocarku i tri a tenhle používat na paradu..tak to chápu…ale vyhoit za to 35tis..i s prislusenstvim..to pak za tu cenu exsistujou omnoho lepsi kocarky a hlavne prakticke apohodlne pro deti…pocitejte s tim ze korbicka bude fungovat tak az 6_7mes. a pak bude mimi ve sport. casti. a pojedete nekam do meste na prochazku..tak male mimi spi pomerne ještě dost často a jak mu bude když se bude muset vyspat v tak uzke a kratke sportov. casti…tak OK JESTE V LETE ALE v zime když tam ještě musí bat fusak…no chudak dite..A stejne když si proctete lidi kt.je maj tak stejn maj ještě jeden kocarek k nemu..proc asi… ;) Ju a cenu drahou mají i jiné znacky..Icoo, Brio…atd…takze pokud muzu poradit ze zkusenosti po2diteti tak stoke ne ale pokud ano tak jenom když nevim co s penizkama…mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 10:44

Je vidět, že jste STOKKE Xplory neměla. A takový mám nejradši. :D Ta taška na nákup (co je na podvozku, což asi ani nevíte), je nejlepší úložný prostor, co znám. Nejlépe přístupný. A ikdyž je v ní pláštěnka, tak se tam vejde slušný nákup. Nesnášim lidi, co někomu cpou názor bez jakékoliv zkušenosti. Ještě tam, kde jí jiní mají. :D A sedačka s fusakem je stejně prostorná, jako bez. Navíc variabilnější sezení zatim jinde nenajdete. Nastavení výškové, polohové, směrové a velikostní pro mimča, co nehačají aby se nekrčila.
Většinou ho takhle haní ty, co ho vlastně závidí.
Dík a čau, samo. :D :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.2.14 10:09

Sisiklokanek přesně tak, takhle se o Stokkem vyjadřují poze maminky, které ho nikdy nevyzkoušely a jelikož na něj nemají, musí ho přece pomluvit. Necháme jim jejich názor, ať si vozí děti v polských kočárkách za šest tisíc, když jim to vyhovuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.14 10:29

Tak přítel mě předběhl a jako překvapení jsem dostala Stokke crusi:)
Kočárek je úžasný. Chtěla jsem Stokke Crusi (ne explory). Nákupní košík je přímo obrovský! Ovladatelnost kočárku dokonalá! Už se nemůžu dočkat, až v něm začnu vozit :) Nešlo mi o to, že bych jej chtěla, protože je drahý a chtěla bych se předvádět… Šlo mi o velikost korbičky a ta je pravdu dost velká… v této velikosti jsem našla jen polské kočárky a to já nechtěla ( i když neodsuzuji - sestřenka má polský kočárek DorJan a je s ním moc spokojená). Samozřejmě přidaná hodnota je design kočárku a výborné výsledky na Dtestu… Teď ještě uvidíme, jaká bude ta sportovní část, to by mě spíše zajímalo, jak dlouho v ní můžu prcka vozit? Ale prosím o reakce maminek, které kočárek Stokke mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.2.14 10:39

Moniiiiii gratuluji, také se mi crusi líbí kvůli té prostorné korbě :) sportovní sezení je stejné jako u xploryho, takže i když na první pohled vypadá menší, krásně se tam i ve fusaku vejde naše tříletá 15kg 98cm (jinak se v něm vozí menší 18ti měsíční) a moc se jí tam líbí. Kdyby jste měla nějaký konkrétní dotaz, klidně se ptejte ;) Já bych vás chtěla poprosit, změřila by jste mi vnitřní rozměr korbičky i crusiho? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.14 10:42

Jéé, super, děkuji moc! Čekáme taky holčičku :) Zatím mě žádné další otázky nenapadají, ale možná to příjde časem :) Kočárek jsme odvezli k rodičům, ale pamatuji si, že na délku měla korbička vnitřní rozměr 81 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
19.2.14 15:54

Ahoj holky, začala nám zlobit brzda na xplory. Sama se zabrzdí, odbrzdim popojedu pár metrů a zas je zabrzdene.. Poradite mi prosim co s tim nebo nejaky sikovny servis? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
3.3.14 12:05

Holky, koupila jsem crusiho, jeste ho doma nemam. Nemate vyzkouseno, jak se jezdi v lehkem terenu, popripade na kostkach (kocicich hlavach)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.3.14 21:38

Ahoj, holky, mam starsi tip stokke, chci koupit letni sadu, bude mi sedet? Nemate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí