Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootHolky chcete oživit váš luxusní kočárek? Ušiju vám kožešinku kolem boudičky.
@blondilek prosím vas mám koupenou kozesinku nemohly bychom se domluvit ze bych vám ji poslala a ze byste mi na ni nasila ZIP? Samozřejmě bych zaplatila zip, práci a veškeré postovne
Kacenka88 určitě, nevidím v tom problém
napište mi zprávu a domluvíme se
Chci se zeptat, poridila jsem si cerny kocarek s limetkovou barvickou a ta kozesinka je uzasna, urcite bych chtela svetlejsi vzhledem k tmavemu kocarku, dalsi dotaz by byl i k cene???dik
Ahoj holky, resim dilema, prave vybirame kocarek, mimco cekame na zacatku cervence. Zatim u nas vede prave Stokke crusi, i korbicka je pekne velka, ale bojim se toho sportaku… je pohodlny pro dite i na spanek? A do jakeho veku ditete se da pouzit? Je jiny, nez ostatni klasicke sportaky, tak se toho celkem obavam. Predem moc dekuji!
DOBRY DEN…myslim ze Kocarek Stoke..vypada zvlastne ale mam uz druhé dite a v zadnem pripade by jsem si Stoke neporidila…nemá zadnej kosik-to když pojedete na naku tak budete tahnout tasku v rukách?-to by ještě slo ale co pak když skutecne budete mit tu tasku, bude snich-zima…a budete muset tlacit po snehu s jednou rukou tu rukojet a v druhé taska s nakupem…do toho ten snich,kt.vam bude padat do oci…no des…Ja nerikam když ma někdo spoustu penez ze si muzu koupit tech kocarku i tri a tenhle používat na paradu..tak to chápu…ale vyhoit za to 35tis..i s prislusenstvim..to pak za tu cenu exsistujou omnoho lepsi kocarky a hlavne prakticke apohodlne pro deti…pocitejte s tim ze korbicka bude fungovat tak az 6_7mes. a pak bude mimi ve sport. casti. a pojedete nekam do meste na prochazku..tak male mimi spi pomerne ještě dost často a jak mu bude když se bude muset vyspat v tak uzke a kratke sportov. casti…tak OK JESTE V LETE ALE v zime když tam ještě musí bat fusak…no chudak dite..A stejne když si proctete lidi kt.je maj tak stejn maj ještě jeden kocarek k nemu..proc asi…
Ju a cenu drahou mají i jiné znacky..Icoo, Brio…atd…takze pokud muzu poradit ze zkusenosti po2diteti tak stoke ne ale pokud ano tak jenom když nevim co s penizkama…mejte se
Je vidět, že jste STOKKE Xplory neměla. A takový mám nejradši.
Ta taška na nákup (co je na podvozku, což asi ani nevíte), je nejlepší úložný prostor, co znám. Nejlépe přístupný. A ikdyž je v ní pláštěnka, tak se tam vejde slušný nákup. Nesnášim lidi, co někomu cpou názor bez jakékoliv zkušenosti. Ještě tam, kde jí jiní mají.
A sedačka s fusakem je stejně prostorná, jako bez. Navíc variabilnější sezení zatim jinde nenajdete. Nastavení výškové, polohové, směrové a velikostní pro mimča, co nehačají aby se nekrčila.
Většinou ho takhle haní ty, co ho vlastně závidí.
Dík a čau, samo.
![]()
Sisiklokanek přesně tak, takhle se o Stokkem vyjadřují poze maminky, které ho nikdy nevyzkoušely a jelikož na něj nemají, musí ho přece pomluvit. Necháme jim jejich názor, ať si vozí děti v polských kočárkách za šest tisíc, když jim to vyhovuje. ![]()
Tak přítel mě předběhl a jako překvapení jsem dostala Stokke crusi:)
Kočárek je úžasný. Chtěla jsem Stokke Crusi (ne explory). Nákupní košík je přímo obrovský! Ovladatelnost kočárku dokonalá! Už se nemůžu dočkat, až v něm začnu vozit
Nešlo mi o to, že bych jej chtěla, protože je drahý a chtěla bych se předvádět… Šlo mi o velikost korbičky a ta je pravdu dost velká… v této velikosti jsem našla jen polské kočárky a to já nechtěla ( i když neodsuzuji - sestřenka má polský kočárek DorJan a je s ním moc spokojená). Samozřejmě přidaná hodnota je design kočárku a výborné výsledky na Dtestu… Teď ještě uvidíme, jaká bude ta sportovní část, to by mě spíše zajímalo, jak dlouho v ní můžu prcka vozit? Ale prosím o reakce maminek, které kočárek Stokke mají ![]()
Moniiiiii gratuluji, také se mi crusi líbí kvůli té prostorné korbě
sportovní sezení je stejné jako u xploryho, takže i když na první pohled vypadá menší, krásně se tam i ve fusaku vejde naše tříletá 15kg 98cm (jinak se v něm vozí menší 18ti měsíční) a moc se jí tam líbí. Kdyby jste měla nějaký konkrétní dotaz, klidně se ptejte
Já bych vás chtěla poprosit, změřila by jste mi vnitřní rozměr korbičky i crusiho? Děkuji ![]()
Jéé, super, děkuji moc! Čekáme taky holčičku
Zatím mě žádné další otázky nenapadají, ale možná to příjde časem
Kočárek jsme odvezli k rodičům, ale pamatuji si, že na délku měla korbička vnitřní rozměr 81 cm.
Ahoj holky, začala nám zlobit brzda na xplory. Sama se zabrzdí, odbrzdim popojedu pár metrů a zas je zabrzdene.. Poradite mi prosim co s tim nebo nejaky sikovny servis? Diky
Holky, koupila jsem crusiho, jeste ho doma nemam. Nemate vyzkouseno, jak se jezdi v lehkem terenu, popripade na kostkach (kocicich hlavach)?
Ahoj, holky, mam starsi tip stokke, chci koupit letni sadu, bude mi sedet? Nemate nekdo zkusenost?
Já jsem na první dcerku camel. měla a byl super ale u stokke se mi líbol dizain, ale děkuji za příspěvek