Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@jijo a nebyla to nejaka spatna varka? Ja vim ze kdyz jsme se o nej zajimali tenkrat loni cca v dubnu tak nam rikali ze byly nejake spatne ze je vsechny vraceli a naskladnovali nove podvozky, ale spatne byly nejak kvuli te polohovaci rukojeti, ale kdovi co jeste ze… A nam ho teda objednavali a cekali jsme na nej cca 8-10 tydnu, tedy jako na vse ostatni tak nam to slo vse z vyroby
@Mishellk O tom jsem taky cetla a napadlo me to…ale nikdo ti nic takového nerekne do oci..Nás teda zlobi ty kola a pak ta spodi konstrukce - menili tam nejakou soucastku ve tvaru U. Silene to vrzalo…Vubec se s nim nedalo jezdit…Vsichni se po nas koukali co to je za zvuk
Proste ostuda..Dneska mi volali z funbaby a opet me pani dojala. Pry si mam zaplatit opravu za 300,– ze jsme si prefoukli kolo..To me docela pobavilo..kolo jsme dostali od nich z prodejny (protože, když jsme si prijeli pro opraveny kocar, tak jedno kolo bylo stále spatne…takze to jen v rychlosti vymenila) a nic se s nim nedělalo..Okamzite jsem chtěla mluvit s nekym kompetentnim, jelikož mi na všechno rekla, ze ona o nicem nevi, ze jen dostala papir do ruky a vola mi..To bylo něco na me..Nastesti pak volala, ze mi to opravi, jelikož to nebyl levny kocar..Ale i tak..Hrozny pristup a smutne, ze takovy drahy kocar a takove starosti
U nas zas to byl pravy opak..Kupovali jsme ho dost dopredu, jelikož to byl poslední kus v modre barve a bylo to bud a nebo…
Maminky potřebuji poradit, jak vyčistit hlubokou korbičku ke kočárku stokke crusi? mám barvu black melange a uvnitř je taková světle béžová, bohužel mi starší dítě vnitřek umazalo a jde to celkem hodně vidět, jde nějak rozdělat a dát do pračky, nebo to musím nějak vyčistit ručně? jde mi hlavně o to, že pokud by rozdělat šel (je tam zip), jak tu část oddělit od stříšky (boudičky)? A sportovní sezení jde také prát a rozdělat celé? díky!!!
Já teda chci stokke, pro mě jednoznačná jednička meui kočárky, je to kvalitní kočárek, a ten kdo píše že ne atd..trošku nechápu ![]()
na recenzích všude píši že je to opravdu kvalita, taky to vypadá podlě těch penez za kočárek, i bazarové se dají sehnat, o dost levnější
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když se nám má narodit miminko v květnu, jestli musím kupovat i tu hlubokou korbu či stačí jen ta,,sportovni,,? Je tam psáno že je vhodná od narození tak si říkám aby jsme tu hlubokou nekupoval i třeba kvůli měsíci dvoum…máte někdo zkušenosti??? ![]()
Stokke xplory má již na druhý kočárek a žádné komentáře nejsou pravda - např. že se roční dítě nevejde do kočárku s fusakem? Hlubokou korbu jsem měla vždy nejdéle půl roku a to se mi tam vešlo miminko i s fusakem, tak šlo do sporťáku ![]()
Kdy byste měl zájem aktuálně druhá kočárek stokke prodávám, pro bližší info mi pište ![]()