Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootMam Xplory jiz 2,5 roku a mista je tam opravdu dost(hlavne na nozicky). Opravdu se jen zda, ze neni orostorny:-) Nejlepsi jsou vsechny sady(zimni je snad i do vanice). Kocarek lze lehce ovladat a kolecka vydrzi. V restauraci sedi dite u stolecku diky vysce sedaku. Koupila jsem tenkrat snad vse co se dalo a ten jen trpim, protoze se ho nechci moc vzdat:-)))) Mala ma uz 12 kg a uz musim premyslet o golfkach. No ja opravdu zkusila i ostatni kocarky a tento byl pro me neco jako Porsche mezi kocarky
Vrele doporucuji!!!
@sisiklokanek reagují na starší dotaz bez odpovědi. Daji se sundat přední/ mala kolečka Stokke?
@hantom je tam bily čudlík který se zmáčkne ted jsme na dovolene az přijedu domu vyfotim a poslu
Ahojte holky, jsem šťastnou majitelkou kočárku Stokke Crusi a chtěla jsem vás poprosit o rady a tipy jak je to s jeho sportovní částí a dětí v ní v zimě - v čem jste je tam vozily - mám na mysli fusak, nánožník,…? Jak jste je tam zachumlali a co ten nánožník, mám pocit že ho Stokke vůbec nevyrábí, nebo se pletu? Je nutné pořizovat zimní kit (raději bych nepořizovala)? Děkuju za rady, malá bude mít rok v prosinci.
Prosím, máte tu některá zkušenost s reklamací podvozku od kočárku Stokke? Nejprve to nejdůležitější - poskytuje Stokke po dobu vyřízení reklamace náhradní podvozek? Popřípadě jak dlouho trvalo vyřízení reklamace a jestli mění za nový kus nebo vadu opravují? Jezdím s kočárkem cca 4 měsíce a začalo mi rachtat zadní levé kolečko (asi ložiska), navíc jsem si všimla, že se u tohoto kolečka občas seká brzda. Podvozek bych chtěla co nejdříve vyreklamovat, ale dost se bojím, že si ho tam měsíc nechají a já nebudu mít s čím jezdit
. Děkuju!
Holky, od kdy jste používaly pro mimco sporťák Stokke? Da se dát úplne do lehu, tak je nutne čekat do tech 6 měsíců?
@katarinka85 viděla jsem holky co používaly třeba od 4 měsíců. S tou vložkou je to v zásadě vhodně od narozeni. Je to na tobe ![]()
@hantom Děkuji za reakci. Syn má právě něco málo přes 4 měsíce a v týdnu mi má Stokke dorazit, tak bych moc ráda co nejdříve vyzkoušela ![]()
Maminky, mohly by jste prosím poradit…máme koupený kočárek Stokke Crusi a chtěla jsem na něj koupit vajíčko Maxi Cosi, ale akorát jsem koukala na adaptéry a jsou u nich uvedeny všechny podvozky právě kromě Crusiho.
Díky moc za rady ![]()
Zizizi, já mám také Crusiho a osobně bych jinou autosedačku než od Stokkeho na kočárek nedávala (bála bych se, aby tam opravdu dobře držela a miminko ti třeba se sedačkou někde nevypadlo). My máme autosedačku Stokke Izi go a nemůžu si ji vynachválit. Má vychytávky (sklápěcí stříška - ta je úplně super, magnetky na popruhách,…, a hlavně je bezpečná (myslím, že získala nějaké ocenění za bezpečnost). Snadno se přidělává jak do auta, tak na kočárek. Hodně cestujeme, i delší vzdálenosti, takže za sebe doporučuji. Mají ještě sedačku Izi sleep, ale ta mi přišla už dost drahá. Ať dobře vybereš
.
@zizizi Já půjdu určitě do Izi Sleep, jelikož je jako jediná polohovatelná, tudíž není ani potřeba korbička. Miminko může v té autosedačce i spinkat ![]()
Holky, mám dotaz, nemůžu se rozhodnout, jaký podvozek od Stokke vybrat
Hrozně se mi líbí Xplory, ale zase si říkám, zda Crusi nebo Trailz nejsou praktičtější? Bydlíme ve městě, ale sem tam jedeme i za známými na návštěvu na vesnici. Díky za rady ![]()