Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
25.3.15 07:36

Skvely kocarek

Mam Xplory jiz 2,5 roku a mista je tam opravdu dost(hlavne na nozicky). Opravdu se jen zda, ze neni orostorny:-) Nejlepsi jsou vsechny sady(zimni je snad i do vanice). Kocarek lze lehce ovladat a kolecka vydrzi. V restauraci sedi dite u stolecku diky vysce sedaku. Koupila jsem tenkrat snad vse co se dalo a ten jen trpim, protoze se ho nechci moc vzdat:-)))) Mala ma uz 12 kg a uz musim premyslet o golfkach. No ja opravdu zkusila i ostatni kocarky a tento byl pro me neco jako Porsche mezi kocarky :lol: Vrele doporucuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.4.15 19:25

Sundali předních koleček stokke

@sisiklokanek reagují na starší dotaz bez odpovědi. Daji se sundat přední/ mala kolečka Stokke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.4.15 19:53

@hantom mam stokke crusi a kolečka se sundat daji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.4.15 19:58

@Pixii a jak?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
21.4.15 19:10

@hantom je tam bily čudlík který se zmáčkne ted jsme na dovolene az přijedu domu vyfotim a poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
22.4.15 07:18

@Pixii to bych byla rada, dekuji! Pěknou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.15 15:45

stokke a zima

Ahojte holky, jsem šťastnou majitelkou kočárku Stokke Crusi a chtěla jsem vás poprosit o rady a tipy jak je to s jeho sportovní částí a dětí v ní v zimě - v čem jste je tam vozily - mám na mysli fusak, nánožník,…? Jak jste je tam zachumlali a co ten nánožník, mám pocit že ho Stokke vůbec nevyrábí, nebo se pletu? Je nutné pořizovat zimní kit (raději bych nepořizovala)? Děkuju za rady, malá bude mít rok v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
109
11.5.15 10:58

reklamace podvozku - zkušenosti

Prosím, máte tu některá zkušenost s reklamací podvozku od kočárku Stokke? Nejprve to nejdůležitější - poskytuje Stokke po dobu vyřízení reklamace náhradní podvozek? Popřípadě jak dlouho trvalo vyřízení reklamace a jestli mění za nový kus nebo vadu opravují? Jezdím s kočárkem cca 4 měsíce a začalo mi rachtat zadní levé kolečko (asi ložiska), navíc jsem si všimla, že se u tohoto kolečka občas seká brzda. Podvozek bych chtěla co nejdříve vyreklamovat, ale dost se bojím, že si ho tam měsíc nechají a já nebudu mít s čím jezdit 8o. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.5.15 20:10

Holky, od kdy jste používaly pro mimco sporťák Stokke? Da se dát úplne do lehu, tak je nutne čekat do tech 6 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.5.15 22:35

@katarinka85 viděla jsem holky co používaly třeba od 4 měsíců. S tou vložkou je to v zásadě vhodně od narozeni. Je to na tobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.5.15 10:30

@hantom Děkuji za reakci. Syn má právě něco málo přes 4 měsíce a v týdnu mi má Stokke dorazit, tak bych moc ráda co nejdříve vyzkoušela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.15 21:39

Autosedačka na Crussi

Maminky, mohly by jste prosím poradit…máme koupený kočárek Stokke Crusi a chtěla jsem na něj koupit vajíčko Maxi Cosi, ale akorát jsem koukala na adaptéry a jsou u nich uvedeny všechny podvozky právě kromě Crusiho.
Díky moc za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.8.15 10:18

Zizizi, já mám také Crusiho a osobně bych jinou autosedačku než od Stokkeho na kočárek nedávala (bála bych se, aby tam opravdu dobře držela a miminko ti třeba se sedačkou někde nevypadlo). My máme autosedačku Stokke Izi go a nemůžu si ji vynachválit. Má vychytávky (sklápěcí stříška - ta je úplně super, magnetky na popruhách,…, a hlavně je bezpečná (myslím, že získala nějaké ocenění za bezpečnost). Snadno se přidělává jak do auta, tak na kočárek. Hodně cestujeme, i delší vzdálenosti, takže za sebe doporučuji. Mají ještě sedačku Izi sleep, ale ta mi přišla už dost drahá. Ať dobře vybereš :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.8.15 10:02

@zizizi Já půjdu určitě do Izi Sleep, jelikož je jako jediná polohovatelná, tudíž není ani potřeba korbička. Miminko může v té autosedačce i spinkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.8.15 10:05

Holky, mám dotaz, nemůžu se rozhodnout, jaký podvozek od Stokke vybrat :nevim: Hrozně se mi líbí Xplory, ale zase si říkám, zda Crusi nebo Trailz nejsou praktičtější? Bydlíme ve městě, ale sem tam jedeme i za známými na návštěvu na vesnici. Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí