Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootDeyana222: a máš na té korbičce zapínání z prava do leva? Jestli ano tak bych zájem měla ![]()
A jak si se ptala na ty potahy z nové verze na starou, potahy přesně nevím, ale jedna paní mi posílala fotky zimní soupravy natažené na starém typu sedačky (také tam prý přidělala jenom dvě gumičky dole) kdybys chtěla pošlu ti fotky na mail.
@blondilek píše:
Deyana222: a máš na té korbičce zapínání z prava do leva? Jestli ano tak bych zájem měla
kouknu zítra, malej mi tam spí..
tam dám potom vědět. Je to korbička z té starší verze.
Jinak zimní kit (i nové potahy) na starou verzi jdou, po menší úpravě a přichycení. Já osobně mám WK šitý na míru a je super. Ale pokud potřebuješ stříšku na hl. korbu staršího typu, tak máš docela smůlu ![]()
Tak problém vyřešen, koupila jsem nový zip, musela jsem ho drobet uštípnout, aby šel otočit (zipy na Stokke jsou obráceně) a našila jsem ho tam. On tam totiž už vyměňovaný byl a paní mi to neřekla
už jsem se bála, že budu muset shánět jinou korbičku. A nová stříška stojí 1710,–
@blondilek píše:
Tak problém vyřešen, koupila jsem nový zip, musela jsem ho drobet uštípnout, aby šel otočit (zipy na Stokke jsou obráceně) a našila jsem ho tam. On tam totiž už vyměňovaný byl a paní mi to neřeklauž jsem se bála, že budu muset shánět jinou korbičku. A nová stříška stojí 1710,–
tyyy jo.. mohla bys mi napsat, co to je za zip? nebo to nafotit, prosím???
a to jsi měnila obě půlky zipu? i na stříšce i na korbě?
Právě že ne, měnila jsem jenom ten v korbičce. Vzala jsem stříšku do galanterky a paní na to koukala jak z jara, že takový zipy se nedělají, na stokke jsou obráceně (jezdec je vlevo), tak jsem vzala stejnou dýlku a u toho nájezdu jsem kousíček vyštípla, aby šel otočit. No a je to ![]()
@blondilek píše:
Právě že ne, měnila jsem jenom ten v korbičce. Vzala jsem stříšku do galanterky a paní na to koukala jak z jara, že takový zipy se nedělají, na stokke jsou obráceně (jezdec je vlevo), tak jsem vzala stejnou dýlku a u toho nájezdu jsem kousíček vyštípla, aby šel otočit. No a je to
já totiž když jsem šla kupovat zip, tak nám to nesedělo, ty zuby. A nešel nám žádnej zapnout, i doma jich mám několik, a musela bych měnit oba kusy a to se mi nechce, že to tím znehodnotím
tak nevím teda.
Mě taky neseděli zuby, ale když jsem na začátku vyštípla ten kousíček, tak už mi to jde krásně do sebe. Taky se mi nechtělo měnit oba kusy, jelikož mám i letní soupravu, tak bych ty zipy musela vyměnit všude.
Dobry den prosim prosim kde ste si nechala sit ten WK? mate nejakej kontakt aj ja bych ho moc chtela vydela som ho na netu ale uz bol bohužel prodanej dekuji moc Lenka
@lenulik 1002 píše:
Dobry den prosim prosim kde ste si nechala sit ten WK? mate nejakej kontakt aj ja bych ho moc chtela vydela som ho na netu ale uz bol bohužel prodanej dekuji moc Lenka
Mohla bych se zeptat švadlenky, jestli mi to ušije podle toho, akorát nevím na kolik by to vyšlo, jen stříšku mi šila za 1000.- a WK má ještě ten nánožník a kožešinku a rukávník s kožešinou, tak bych se mohla optat, jestli by mi řekla nějak cenu předem, aspoň cca kolik by to vyšlo..
To nejsem já ( zakladatelka ) to je jiný lenulik - já jsem bez čísla za nickem.
Prodávám našeho miláčka
černý sporťák Stokke Xplory, kdyby měl někdo zájem ![]()
@deyana222 píše:
Mohla bych se zeptat švadlenky, jestli mi to ušije podle toho, akorát nevím na kolik by to vyšlo, jen stříšku mi šila za 1000.- a WK má ještě ten nánožník a kožešinku a rukávník s kožešinou, tak bych se mohla optat, jestli by mi řekla nějak cenu předem, aspoň cca kolik by to vyšlo..
Taky by mě zajímalo ušití toho WK, kdyžtak prosím písni do zprávu a prosila bych foto…marně sháním švadlenu cca půl roku
Ja prosim foto a info na meil k. a.t. u.s.002@seznam.cz Dekujiii
Ahoj holky neprodáváte náhodou některá kočárek stokke - raději crusi
děkuji za info