Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
17.6.13 21:50

Deyana222: a máš na té korbičce zapínání z prava do leva? Jestli ano tak bych zájem měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.6.13 21:54

A jak si se ptala na ty potahy z nové verze na starou, potahy přesně nevím, ale jedna paní mi posílala fotky zimní soupravy natažené na starém typu sedačky (také tam prý přidělala jenom dvě gumičky dole) kdybys chtěla pošlu ti fotky na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deyana222
17.6.13 22:26
@blondilek píše:
Deyana222: a máš na té korbičce zapínání z prava do leva? Jestli ano tak bych zájem měla :lol:

kouknu zítra, malej mi tam spí.. :-) tam dám potom vědět. Je to korbička z té starší verze.

Jinak zimní kit (i nové potahy) na starou verzi jdou, po menší úpravě a přichycení. Já osobně mám WK šitý na míru a je super. Ale pokud potřebuješ stříšku na hl. korbu staršího typu, tak máš docela smůlu :-(

• Citovat
  • Upravit
27
18.6.13 20:14

Tak problém vyřešen, koupila jsem nový zip, musela jsem ho drobet uštípnout, aby šel otočit (zipy na Stokke jsou obráceně) a našila jsem ho tam. On tam totiž už vyměňovaný byl a paní mi to neřekla :roll: už jsem se bála, že budu muset shánět jinou korbičku. A nová stříška stojí 1710,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deyana222
19.6.13 07:32
@blondilek píše:
Tak problém vyřešen, koupila jsem nový zip, musela jsem ho drobet uštípnout, aby šel otočit (zipy na Stokke jsou obráceně) a našila jsem ho tam. On tam totiž už vyměňovaný byl a paní mi to neřekla :roll: už jsem se bála, že budu muset shánět jinou korbičku. A nová stříška stojí 1710,–

tyyy jo.. mohla bys mi napsat, co to je za zip? nebo to nafotit, prosím??? ;-) a to jsi měnila obě půlky zipu? i na stříšce i na korbě?

• Citovat
  • Upravit
27
19.6.13 09:47

Právě že ne, měnila jsem jenom ten v korbičce. Vzala jsem stříšku do galanterky a paní na to koukala jak z jara, že takový zipy se nedělají, na stokke jsou obráceně (jezdec je vlevo), tak jsem vzala stejnou dýlku a u toho nájezdu jsem kousíček vyštípla, aby šel otočit. No a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deyana222
19.6.13 11:11
@blondilek píše:
Právě že ne, měnila jsem jenom ten v korbičce. Vzala jsem stříšku do galanterky a paní na to koukala jak z jara, že takový zipy se nedělají, na stokke jsou obráceně (jezdec je vlevo), tak jsem vzala stejnou dýlku a u toho nájezdu jsem kousíček vyštípla, aby šel otočit. No a je to :)

já totiž když jsem šla kupovat zip, tak nám to nesedělo, ty zuby. A nešel nám žádnej zapnout, i doma jich mám několik, a musela bych měnit oba kusy a to se mi nechce, že to tím znehodnotím :-( tak nevím teda.

• Citovat
  • Upravit
27
19.6.13 16:15

Mě taky neseděli zuby, ale když jsem na začátku vyštípla ten kousíček, tak už mi to jde krásně do sebe. Taky se mi nechtělo měnit oba kusy, jelikož mám i letní soupravu, tak bych ty zipy musela vyměnit všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenulik 1002
30.6.13 11:59

Dobry den prosim prosim kde ste si nechala sit ten WK? mate nejakej kontakt aj ja bych ho moc chtela vydela som ho na netu ale uz bol bohužel prodanej dekuji moc Lenka

• Citovat
  • Upravit
deyana222
30.6.13 12:33
@lenulik 1002 píše:
Dobry den prosim prosim kde ste si nechala sit ten WK? mate nejakej kontakt aj ja bych ho moc chtela vydela som ho na netu ale uz bol bohužel prodanej dekuji moc Lenka

Mohla bych se zeptat švadlenky, jestli mi to ušije podle toho, akorát nevím na kolik by to vyšlo, jen stříšku mi šila za 1000.- a WK má ještě ten nánožník a kožešinku a rukávník s kožešinou, tak bych se mohla optat, jestli by mi řekla nějak cenu předem, aspoň cca kolik by to vyšlo..

• Citovat
  • Upravit
690
30.6.13 20:51

To nejsem já ( zakladatelka ) to je jiný lenulik - já jsem bez čísla za nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.13 15:53

Prodávám našeho miláčka :) černý sporťák Stokke Xplory, kdyby měl někdo zájem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.7.13 15:58
@deyana222 píše:
Mohla bych se zeptat švadlenky, jestli mi to ušije podle toho, akorát nevím na kolik by to vyšlo, jen stříšku mi šila za 1000.- a WK má ještě ten nánožník a kožešinku a rukávník s kožešinou, tak bych se mohla optat, jestli by mi řekla nějak cenu předem, aspoň cca kolik by to vyšlo..

Taky by mě zajímalo ušití toho WK, kdyžtak prosím písni do zprávu a prosila bych foto…marně sháním švadlenu cca půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 13:10

Ja prosim foto a info na meil k. a.t. u.s.002@seznam.cz Dekujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
16.7.13 21:16

Ahoj holky neprodáváte náhodou některá kočárek stokke - raději crusi :-) děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí