Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
26.9.11 14:25

Protože kolem 7měs chtěla vidět, takže jezdila po směru a jak usla, já neměla chuť jí neustále otáčet abych ji mohla dát do lehu, a ve směru jízdy neležela díky té tyči, dalo se to položit jen trošku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.9.11 21:20
andatko píše:
Protože kolem 7měs chtěla vidět, takže jezdila po směru a jak usla, já neměla chuť jí neustále otáčet abych ji mohla dát do lehu, a ve směru jízdy neležela díky té tyči, dalo se to položit jen trošku… :wink:

aha, tak to jo, synovi teda stačí jezdit proti směru, kouká okolo a sedačku má úplně do lehu, mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 21:50

pro tohle vaše období - to byl náš NEJ NEJ kočár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.9.11 01:04

to je fakt, že to mě taky štve, že když je dítě po směru, nedá se sedačka sklopit do lehu…proto jezdíme jen proti směru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.10.11 16:01

pokud by měl někdo zájem, dala jsem našeho miláčka do aukce zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
2.10.11 16:46

Chtěla bych se zeptat zkušených. Chtěla bych vyčistit boudičku. Jen nevím jak sundat potah. Není tam na to nejaký grif? Nechci to tahat, ale jestli to vůbec jde :nevim:

Ta oranžová je taky hezká. Škoda, že jsi neřekla dřív. Cca 3 týdny zpět jsem červený koupila .. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.10.11 17:18

tady je video jak se sundává boudička, je to novější typ ale ta „finta“ je pořád stejná
http://www.youtube.com/watch?…
potah se prý dý vyslíct tak, že zatlačíš šroubovákem do čtvercové dírky u hlavního žebra a vysuneš ho z toho uchycení, pak vše můžeš vyprat na 40 stupňů v pračce
Já jsem boudu jen osprchovala a nechala uschnout, pokud ji nemáš moc špinavou, tak to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mária82
11.10.11 16:19

stokke

Zdravím maminky, já si včera byla objednat stokke v béžové(neutral jelikož nevím a ani nechci znát pohlaví)..bude mě stát i s vajíčkem kolem 30 000 kč..a prodavač ho chválil. Manžel je vyšší takže jsme oba spokojeni..máte někdo zkušenosti přímo s kočárkem. Děkuji Mária

• Citovat
  • Upravit
Mária82
11.10.11 16:32

stokke

Dobrý den, můžu se tedy zeptat, jestli by jste mi stokke doporučila?Já už včera dala zálohu, ale můžu ještě uvažovat, mám objednaný béžový-jelikož nechceme znát pohlaví.Hodně lidí ho kritizuje, ale většinou ti lidé, kteří tento kočárek vůbec nevlastní. Jde sehnat i nánožník?Anebo jak jste to řešila v zimě ve sporťáku.Já jsem sice teprve ve 3 měsíci, ale už jsme to nemohli vydržet a kočárek ohlížím dva měsíce na internetu a neznám hezčí..a v obchodě mi přišel lehce manipulativní a lehoučký, ještě zvažuju vajíčko, jesti raději maxi cosi protože stokke je 2× těžší. Děkuji moc :wink:

• Citovat
  • Upravit
6203
11.10.11 16:33

Taky mám vysokého manžela. Ta posouvaci tyč je super. Na nejnižší poloze může zase vozit 5 letá dcera. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
11.10.11 16:39

No já mám 2 měsíčního chlapečka a do února plánuji jen korbu. Pak podle počasí a jestli se tam nasouká. Nánožnik myslím prodávají, chce se to podivat. Ale fusak jde i do sportovní verze a přes to dečku,? :nevim:

Jinak kočár mi přijde super. Lehký a dobře se s nim manipuluje. Taky jde dobře složit. Záleží i kde s nim budeš trajdat. My jsme na okresním meste. Na vesnici a do velkého terénu není, ale s tím jsem počítala. A samozřejmě je to kočár který budi všude pozornost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mária82
11.10.11 17:20

Díky moc :-) Já bydlím sice na baráčku na vesnici, ale chodníky máme slušnější než ve městě..Jééje už teď je stokke moje lásenka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Mária82
11.10.11 17:23

Supeer, mám 4 letou neteř, takže parádička, to se nám všem bude jezdit!

• Citovat
  • Upravit
Terrri
25.10.11 19:57

Potahy

Ahoj, čekáme pod stromeček mimi a mám od sestřenky půjčený tenhle krýsný kočárek, akorát mám problém s potahy. Jelikož je to ta stará verse, kočárek je 5 let používaný, tak jsou hooodně vybledlé. chtěla jsem koupit nové, ale bohužel už se tahle barva - „stará červená“ nevyrábí.. kdybych koupila novou korbu, třeba jiné barvy, ale dalo by se to zkombinovat, tak je to stejně naprd, protože se k ní neprodává stříška (kterou bych pak dala v jiné barvě na sporťák) Nevíte některá, jak se to dá vyřešit? Dá se někde dokoupit jen stříška?
Moc díky za odpověď!!!!

• Citovat
  • Upravit
656
25.10.11 21:03

Kočárek je skvělý, lehký, variabilní, dobře se s ním jezdí, lehce ovladatelný pro dospělé i malé sourozence. Je spací pytel do korby i do sportovní verze. Je toho k tomu hodně. Lepší kočár neznám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí