Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootProtože kolem 7měs chtěla vidět, takže jezdila po směru a jak usla, já neměla chuť jí neustále otáčet abych ji mohla dát do lehu, a ve směru jízdy neležela díky té tyči, dalo se to položit jen trošku… ![]()
andatko píše:
Protože kolem 7měs chtěla vidět, takže jezdila po směru a jak usla, já neměla chuť jí neustále otáčet abych ji mohla dát do lehu, a ve směru jízdy neležela díky té tyči, dalo se to položit jen trošku…
aha, tak to jo, synovi teda stačí jezdit proti směru, kouká okolo a sedačku má úplně do lehu, mae
to je fakt, že to mě taky štve, že když je dítě po směru, nedá se sedačka sklopit do lehu…proto jezdíme jen proti směru ![]()
pokud by měl někdo zájem, dala jsem našeho miláčka do aukce zde
Chtěla bych se zeptat zkušených. Chtěla bych vyčistit boudičku. Jen nevím jak sundat potah. Není tam na to nejaký grif? Nechci to tahat, ale jestli to vůbec jde ![]()
Ta oranžová je taky hezká. Škoda, že jsi neřekla dřív. Cca 3 týdny zpět jsem červený koupila .. ![]()
tady je video jak se sundává boudička, je to novější typ ale ta „finta“ je pořád stejná
http://www.youtube.com/watch?…
potah se prý dý vyslíct tak, že zatlačíš šroubovákem do čtvercové dírky u hlavního žebra a vysuneš ho z toho uchycení, pak vše můžeš vyprat na 40 stupňů v pračce
Já jsem boudu jen osprchovala a nechala uschnout, pokud ji nemáš moc špinavou, tak to stačí…
Zdravím maminky, já si včera byla objednat stokke v béžové(neutral jelikož nevím a ani nechci znát pohlaví)..bude mě stát i s vajíčkem kolem 30 000 kč..a prodavač ho chválil. Manžel je vyšší takže jsme oba spokojeni..máte někdo zkušenosti přímo s kočárkem. Děkuji Mária
Dobrý den, můžu se tedy zeptat, jestli by jste mi stokke doporučila?Já už včera dala zálohu, ale můžu ještě uvažovat, mám objednaný béžový-jelikož nechceme znát pohlaví.Hodně lidí ho kritizuje, ale většinou ti lidé, kteří tento kočárek vůbec nevlastní. Jde sehnat i nánožník?Anebo jak jste to řešila v zimě ve sporťáku.Já jsem sice teprve ve 3 měsíci, ale už jsme to nemohli vydržet a kočárek ohlížím dva měsíce na internetu a neznám hezčí..a v obchodě mi přišel lehce manipulativní a lehoučký, ještě zvažuju vajíčko, jesti raději maxi cosi protože stokke je 2× těžší. Děkuji moc ![]()
Taky mám vysokého manžela. Ta posouvaci tyč je super. Na nejnižší poloze může zase vozit 5 letá dcera. ![]()
No já mám 2 měsíčního chlapečka a do února plánuji jen korbu. Pak podle počasí a jestli se tam nasouká. Nánožnik myslím prodávají, chce se to podivat. Ale fusak jde i do sportovní verze a přes to dečku,? ![]()
Jinak kočár mi přijde super. Lehký a dobře se s nim manipuluje. Taky jde dobře složit. Záleží i kde s nim budeš trajdat. My jsme na okresním meste. Na vesnici a do velkého terénu není, ale s tím jsem počítala. A samozřejmě je to kočár který budi všude pozornost ![]()
Díky moc
Já bydlím sice na baráčku na vesnici, ale chodníky máme slušnější než ve městě..Jééje už teď je stokke moje lásenka ![]()
Supeer, mám 4 letou neteř, takže parádička, to se nám všem bude jezdit!
Ahoj, čekáme pod stromeček mimi a mám od sestřenky půjčený tenhle krýsný kočárek, akorát mám problém s potahy. Jelikož je to ta stará verse, kočárek je 5 let používaný, tak jsou hooodně vybledlé. chtěla jsem koupit nové, ale bohužel už se tahle barva - „stará červená“ nevyrábí.. kdybych koupila novou korbu, třeba jiné barvy, ale dalo by se to zkombinovat, tak je to stejně naprd, protože se k ní neprodává stříška (kterou bych pak dala v jiné barvě na sporťák) Nevíte některá, jak se to dá vyřešit? Dá se někde dokoupit jen stříška?
Moc díky za odpověď!!!!
Kočárek je skvělý, lehký, variabilní, dobře se s ním jezdí, lehce ovladatelný pro dospělé i malé sourozence. Je spací pytel do korby i do sportovní verze. Je toho k tomu hodně. Lepší kočár neznám
![]()