Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
25.10.11 21:30
Terrri píše:
Ahoj, čekáme pod stromeček mimi a mám od sestřenky půjčený tenhle krýsný kočárek, akorát mám problém s potahy. Jelikož je to ta stará verse, kočárek je 5 let používaný, tak jsou hooodně vybledlé. chtěla jsem koupit nové, ale bohužel už se tahle barva - „stará červená“ nevyrábí.. kdybych koupila novou korbu, třeba jiné barvy, ale dalo by se to zkombinovat, tak je to stejně naprd, protože se k ní neprodává stříška (kterou bych pak dala v jiné barvě na sporťák) Nevíte některá, jak se to dá vyřešit? Dá se někde dokoupit jen stříška?
Moc díky za odpověď!!!!

potřebuješ nový potah na korbičku a stříšku? textile set na korbičku je totiž bez stříšky,i když koupíš korbičku, tak bude bez stříšky, musela bys koupit textile set na sportovní sedačku, zkus třeba ebay v zahraničí, nebo se prodával myslím takový doplňkový kit, kde byla jen boudička, slunečník, obal na láhev a nějaká taštička, takhle to vypadá, ale moc levné řešení to není :(
 http://www.ebay.co.uk/…230686706562?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.10.11 21:41

Holky tak jsem si přála tento kočárek ale asi utřu budou asi 2 :mrgreen: :mrgreen: Ale mooooc se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.10.11 21:45

tak to dvojitá gratulace! Vidím to na Bugaboo Donkey :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.10.11 21:48

Jo jo je v planu ale ještě jsem ho v ČR nenašla je to twin je fakt super :palec: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.10.11 15:18

Stokke Xplory

Ahoj,čekáme mimi v lednu a chtěla bych vidět kočárek Stokke na živo hlavně v barvě Dark Navy.Jsem z Náchoda.Poraďte mi prosím kam zajet a kde je výběr i v barvách.Moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.1.12 23:25

Stokke je fakt moc hezký kočárek. Neznám maminku, která by se za ním neotočila. Taky se mi líbí.Je ovladatelný, sedačka se dá přehodit i proti směru jízdy a korbičky se dají nastavit do různé výšky. Ještě oceňuji to, že když chcete vyjet po schodech, tak nejsou žádnou překážkou. :potlesk: To jsem si vyzkoušela na vlastní kůži – super!!!

ALE!!!!! :?: :?: :?: :zed: :zed: :zed: :think: :think: :think:

Jizdní vlastnosti – katastrofa!!!!!! :zed: :nevim: :?: Řekla bych že Stokke je skvělý na jízdu po obchoďáku, kde je naprosto rovná podlaha!!!!
Vždyď nemá vůbec žádné odpružení a když jsem s ním jela po jakékoli nerovnosti ( tím nemyslím oraniště ALE BĚŽNÝ CHODNÍK!!!)- Měla jsem celou cestu pocit, že z dítěte vytřesu dušičku!!!! Chudáček. :zed: :oops: Styděla jsem se, když se za mnou jedna paní otočila a koukala do kočárku, jak miminku poskakuje celé tělíčko…
Já teda nevím, ale pro mě je důležitější, aby mimi mělo alespoň trochu pohodlí… ale spousta maminek dá přednost designu :nevim:

Doporučím – před koupením kočárku nejdříve někde vyzkoušet – opravdu venku, v obchodě je každý kočár super…tam nic nepoznáte!!!
Ještě mě není vůbec sympatické, že má dítě mezi nožičkama tyč :?: :?: :?: :zed:

Nechci, aby to vyznělo špatně, a nechci nějak shazovat názory maminek, které píšou, že je super. :? KAŽDÝ UŽIVATEL MÁ JINÝ NÁZOR A HLAVNĚ ZÁLEŽÍ NA TOM, KDE S KOČÁRKEM BUDETE JEZDIT A CO OD NĚJ OČEKÁVÁME. :?:
Ale za mě Stokke NÉÉÉÉÉÉÉÉ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.1.12 07:01

Zuzíku to je asi otázka názoru, já s malým jezdím po náměstí kde jsou dlažební kostky a nepřijde mi že by tam skákal :think: navíc u toho i spí. Určitě se najdou lidi kterým se nebude zamlouvat. My jsme 20tis město. Že by jsme měli extra upravené chodníky se nedá říct, ale jezdí se mi dobře. Musím říct, že i na sněhu se dá dobře ovládat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.1.12 10:09
Paps píše:
už tady byla na Stokke diskuze..tak se budu opakovat..já jsem ho mooooc chtěla, byla jsem do něj šíleně zamilovaná..pak jsem byla ráda, že mě zamilovanost a těhotenské hormony přešly.. Taky jsem čekala mimi v srpnu..ten kočárek je fakt super, krásnej,ale pro miminko nepoužitelnej..leda tak do kavárny aby ses ukázala, ale jinak ne:( Do terenu vubec- teda ani na lesní upravenou cestu, v zimě vůbec..prostě neprojedeš, a ani ten sporták si nemyslím, že by byl pohodlnej..
Manžel mi furt říkal, já Ti ho koupím jako druhej kočár jestli chceš, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem odolala a stačí nám jeden, nakonec rozum zvítězil a máme bugaboo

no, já jsem se taky tak trochu zamilovala :srdce: - ALE JEN NA PRVNÍ POHLED! :nevim: Po vyzkoušení jizdních vlastností mě to OKAMŽITĚ přešlo! A jsem ráda, že u mě také rozum zvítězil… :lol:

Kočár má svoje výhody, neříkám, že neee…
Ale měla jsem tu čest jet s kočárkem po chodníku a po dalžebních kostkách :zed: Já jsem v jenu chvíli nevědela, jestli se mám smát, nebo brečet. :( Kdyby to byl můj kočár a moje miminko, tak bych ho vzala do náruče a kočár bych tam s radostí nechala!!!
Vyšší obrubník??? - nepředstavitelná překážka! Měla jsem pocit, že ho převrátím…

Jestě jedna věc - od kamarádky jsem měla možnost koupit použitý (ve skvělém stavu!) a fakt za skvělou cenu. Normální cena je asi 40.000 8o a já jsem ho mohla mít vysloveně „za pár tisícovek“ :think: -ALE PO TÉHLE ZKUŠENOSTI BYCH NECHTĚLA ANI ZADARMO!!! :zed: :?
Musela bych mít stejně jestě jeden „normální“ ;) kočárek a Stokke by byl jen na ukazování - no,taková designovka :roll: Ale zase kdybych chtěla pořádnou designovku, tak si koupím třeba nový quinny nebo bogaboo :srdce: :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
31.1.12 08:59

Věc názoru , já jezdím DENNĚ - ne že bych ho jen vyzkoušela - se stokke už 4. rok - měla jsem staršá model , teď mám nový a max. spokojenost !!! a to jsem měla i jiné kočáry quinny, casualplay… které jsem po chvilce prodala… :pankac: :pankac: :lol: :lol:
ale nedám na stokke dopustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 16:40

Ahojky,jestli se někdo rozhodujete jestli Stokke ano,či ne…něco napíši a třeba Vám s rozhodováním pomůžu:-)Ano souhlasím, že STOKKE je desingovka,ale i přesto je plně použitelnej jako ostatní kočárky.Řešila jsem jestli tříkolku Cassuplay (praktický terénní kočárek) nebo jestli mám dát na vzhled a zvolit Stokke.Dala jsem na vzhled a nelituji.PRO-super ovladatelnost,je lehký,skladný,jednoduchý na ovládání,neskutečně variabilní od mimi po 3.roky,desing,…a jedinné co bych vytkla není vůbec to hrkání…jede super a to v ním jezdím i v terénu a navíc jsem ho měla přes zimu,takže i ve sněhu jsem s ním brázdila:-)jezdím s ním i na bruslích…takže ty MOJE negativa,které vůbec nejsou na překážku:že nemá brzdičku(ale to nemá většina kočárků a ani by se to k němu nehodilo)a to že nejdouzaeretovat přední kolečka.Jezdím s ním přes půl roku a prostě žádná negativa nemá!!!Je super a jsem s ním hrozně spokojena…i třeba tím,že se s ním všude vejdu i třeba do malého výtahu:-)Takže DOPORUČUJI!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieXXX
24.5.12 20:09

no to jsem se nasmala..myslim, ze tady mluvi dost zavist..ja sama stokke mam a jsem s nim nadmiru spokojena..jak dlazebni kostky tak lesni pesiny zvladame s nadhledem..mohu doporucit..

• Citovat
  • Upravit
67
27.5.12 16:50

jj, věřím, že se s ním dá jet skoro každý terén, ale jde o pohodlí miminka. Já mám teda zkušenost, že pokud to jsou dlažebky a jsou dál od sebe, (nebo nejaké kamínky) tak mimi skáče a strašně to hrká!!! :roll: Je to strašně tvrdá jízda… Prostě nedám dopustit na větší nafukovací kola. To je jiná jízda… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.6.12 21:45

Luciexxx :palec: :potlesk: :potlesk: souhlasím plně s tebou!! „miluji“, když ho kritizují, ty co ho nevlastní ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.6.12 20:52

Ahoj holky, moc se mi líbí sportovní verze Stokke v béžové barvě, jsem do něj zamilovaná. :srdce: Bohužel můj přítel o tom nechce slyšet, protože ani ne před 4 měsíci jsem si koupila kombinaci od Jané Slalom Revers. :zed: Takže připadá v úvahu pouze použitý-levnější. Všude nacházím pouze starší typy. :? Nevíte náhodou o někom kdo prodává sporťák, tu novější verzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
konopa
8.7.12 11:57

Ahoj,

konečně příspěvek někoho kdo tento kočárek aktivně používá.

Díky. Pomohlo v rozhodování. Zajímaly by mě nějaké negativa?
díky
 david

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4