Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
19.9.11 14:16

HOLKY CO POVÍTE NA TOHLE :?:
http://www.detskyraj.cz/…ky/mima-xari

MYSLÍM ŽE TAKE LUXUS ZALEŽITOST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
20.9.11 06:20

Ahoj stokkařky :-) chtěla jsem se zeptat. Mám měsíčního syna, typuji že tak nejdéle za 2 mesice se mi nevejde do korby x-landeru. Tak uvažuji, že celou sadu prodám a koupím stokke. Jen bych potřebovala vedet kolik má korba cm. Když by mi to nějaká dobrá duše napsala. A pak od kolika měsíců dáváte prcka do sportovní verze. Děkuji za odpovědi a pokud by měl někdo nabídku na prodej pro chlapečka tak sem s ni. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.9.11 21:58

Ahoj pokud by měl někdo zájem prodávám náš Xplory - oranžový komplet do prosince v záruce. Podrobnosti ráda sdělím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
20.9.11 22:04

Cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.9.11 22:09

napíšu do SZ, není to zde povoleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
20.9.11 22:13

Ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.9.11 22:38

Ještě k těm jízdním vlastnostem, měli jsme asi 7 kočárků, takže mám co srovnávat :) Stokke sice nemá kola odpružená, ale má gumová kola a nějaké asi odpružení v sedačce, protože nerovnosti ve městě zvládá v pohodě. V terénu se přiznám jsem ho nezkoušela, ale třeba na pláž se dá složit na dvě velká kola, což ovšem v našich podmínkách bohužel moc často nevyužijeme :) každopádně na to jak je lehký a skladný do auta, tak má podle mě skvělé jízdní vlastnosti. Jsou samozřejmě i měkčí a odpruženější kočáry, ale za cenu vyšší hmotnosti a horší ovladatelnosti. Když byla malá miminko, tak na můj vkus se na kostkách docela třepal, ale jak trošku vyrostla a kočár se zatížil, je to OK. Sedačka je docela velká, hlavně opěradlo je vysoké a je i dost místa pod stříškou - např. do Teutonie se už malá v roce a půl skoro nevejde, Hartan tak tak a Stokke uplně v pohodě, viděla jsem v něm teď na dovolené asi tříletou holčičku, to málokterý kočár vydrží opravdu od miminka do 3 let…
S tou zmenšovací vložkou se dá podle mě sporťák používat prakticky od narození, ale to by asi žádná babička u nás nepřežila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 11:44

Dobrý den, je krásný chci ho jako druhy ke stokku. Nemáte s nim někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.9.11 18:09

už jsem to sem dávala: vnitřní prostor korbičky je 72×30 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikolajova.zuzana
24.9.11 07:18
Ahoj stokkařky :-) chtěla jsem se zeptat. Mám měsíčního syna, typuji že tak nejdéle za 2 mesice se mi nevejde do korby x-landeru. Tak uvažuji, že celou sadu prodám a koupím stokke. Jen bych potřebovala vedet kolik má korba cm. Když by mi to nějaká dobrá duše napsala. A pak od kolika měsíců dáváte prcka do sportovní verze. Děkuji za odpovědi a pokud by měl někdo nabídku na prodej pro chlapečka tak sem s ni. Děkuji
kam2 píše:
Ahoj stokkařky :-) chtěla jsem se zeptat. Mám měsíčního syna, typuji že tak nejdéle za 2 mesice se mi nevejde do korby x-landeru. Tak uvažuji, že celou sadu prodám a koupím stokke. Jen bych potřebovala vedet kolik má korba cm. Když by mi to nějaká dobrá duše napsala. A pak od kolika měsíců dáváte prcka do sportovní verze. Děkuji za odpovědi a pokud by měl někdo nabídku na prodej pro chlapečka tak sem s ni. Děkuji

ahojky - ja korbu nemam, ale mam len sportovy, a ja som malu do sportoveho zacala davat ked mala 3,5 mesiaca. Dala som ju do lezatej polohy, otocenu ku mne a s novorodeneckou vlozkou a nemam pocit zeby bol nejaky problem a dokonca ani detska lekarka nenamietala, ze ma zlu polohu alebo nieco, a dokonca sa mi zdalo, ze je v lepsej polohe ako v korbe, lebo my musime trosku zvysenu polohu, tak sportovy je tak tosinku vyssie, nie je uplne na rovno :D takze ja si osobne myslim, ze korba ti bude zbytocna :D vyrz kym sa maly vmesti do hlbokej vanicky x-landera a potom kup len sportiak :D tot moja rada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6203
24.9.11 07:27

Tak jsem koupila a nelituji. Krásně se s nim jezdí. Včera jsem se vracela po náměstí domů a nějaká paní mě odchytla a povídá jaký to je krásný kočárek, že takový ještě neviděla. Udělalo mi to radost. Nicméně, sháním zimní verzi. Takové kožíšky, tak kdybyste někdo chtěl prodat, tak písněte. Moc děkuji.

Jo a korba je opravdu větší než se zdá na pohled. Takže do Vánoc se určitě vejdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
24.9.11 09:15

Gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.9.11 12:27

To je pravda, ten kocarek budí pozdvižení, všimne si ho kazdej. V nejaké americké diskuzi paní psala : pokud vám nevadí, ze víc lidi bude obdivovat váš kocarek nez vaše díte, tak si ho pořiďte :) Me nejvíc pobavil nakej tak 16 letej kluk, kterej říkal kamarádovi : tyjo monstrkočár!
Ta korbicka je dlouha dost, akorát je docela plitka, takze kdyz se mimco začne pretacet na brisko, je potreba dat ksirky. Ale zas v té korbicce jsou pod matraci na ksirky očka na prichyceni, to je šikovně vyřešeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 13:00

zdravím, taky jsem byla hrdou majitelkou stokke ;)

Byl super, do cca 6-7měs mimi, pak už ne , tedy pro nás ne, mě malá v kočárku často usínala a spala.

Ale jelikož jsme měli hodně kočárů, tak tento i můj muž ( který byl hodně proti kancelářské židli, jak jej nazval) do teď říká, že to byl nejlepší kočár na řízení ;)
teď dělají krásné barvičky, ta limitka pink , mhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.9.11 13:55
andatko píše:

Byl super, do cca 6-7měs mimi, pak už ne , tedy pro nás ne, mě malá v kočárku často usínala a spala.

ahoj, můžu se zeptat, proč potom už nevyhovoval? syn v kočáru víceméně jenom spí a problém s tím nemá on ani já, tak by mě to zajímalo. mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí