Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootHOLKY CO POVÍTE NA TOHLE ![]()
http://www.detskyraj.cz/…ky/mima-xari
MYSLÍM ŽE TAKE LUXUS ZALEŽITOST
Ahoj stokkařky
chtěla jsem se zeptat. Mám měsíčního syna, typuji že tak nejdéle za 2 mesice se mi nevejde do korby x-landeru. Tak uvažuji, že celou sadu prodám a koupím stokke. Jen bych potřebovala vedet kolik má korba cm. Když by mi to nějaká dobrá duše napsala. A pak od kolika měsíců dáváte prcka do sportovní verze. Děkuji za odpovědi a pokud by měl někdo nabídku na prodej pro chlapečka tak sem s ni. Děkuji
Ahoj pokud by měl někdo zájem prodávám náš Xplory - oranžový komplet do prosince v záruce. Podrobnosti ráda sdělím…
Ještě k těm jízdním vlastnostem, měli jsme asi 7 kočárků, takže mám co srovnávat
Stokke sice nemá kola odpružená, ale má gumová kola a nějaké asi odpružení v sedačce, protože nerovnosti ve městě zvládá v pohodě. V terénu se přiznám jsem ho nezkoušela, ale třeba na pláž se dá složit na dvě velká kola, což ovšem v našich podmínkách bohužel moc často nevyužijeme
každopádně na to jak je lehký a skladný do auta, tak má podle mě skvělé jízdní vlastnosti. Jsou samozřejmě i měkčí a odpruženější kočáry, ale za cenu vyšší hmotnosti a horší ovladatelnosti. Když byla malá miminko, tak na můj vkus se na kostkách docela třepal, ale jak trošku vyrostla a kočár se zatížil, je to OK. Sedačka je docela velká, hlavně opěradlo je vysoké a je i dost místa pod stříškou - např. do Teutonie se už malá v roce a půl skoro nevejde, Hartan tak tak a Stokke uplně v pohodě, viděla jsem v něm teď na dovolené asi tříletou holčičku, to málokterý kočár vydrží opravdu od miminka do 3 let…
S tou zmenšovací vložkou se dá podle mě sporťák používat prakticky od narození, ale to by asi žádná babička u nás nepřežila ![]()
Dobrý den, je krásný chci ho jako druhy ke stokku. Nemáte s nim někdo zkušenosti?
kam2 píše:
Ahoj stokkařkychtěla jsem se zeptat. Mám měsíčního syna, typuji že tak nejdéle za 2 mesice se mi nevejde do korby x-landeru. Tak uvažuji, že celou sadu prodám a koupím stokke. Jen bych potřebovala vedet kolik má korba cm. Když by mi to nějaká dobrá duše napsala. A pak od kolika měsíců dáváte prcka do sportovní verze. Děkuji za odpovědi a pokud by měl někdo nabídku na prodej pro chlapečka tak sem s ni. Děkuji
ahojky - ja korbu nemam, ale mam len sportovy, a ja som malu do sportoveho zacala davat ked mala 3,5 mesiaca. Dala som ju do lezatej polohy, otocenu ku mne a s novorodeneckou vlozkou a nemam pocit zeby bol nejaky problem a dokonca ani detska lekarka nenamietala, ze ma zlu polohu alebo nieco, a dokonca sa mi zdalo, ze je v lepsej polohe ako v korbe, lebo my musime trosku zvysenu polohu, tak sportovy je tak tosinku vyssie, nie je uplne na rovno
takze ja si osobne myslim, ze korba ti bude zbytocna
vyrz kym sa maly vmesti do hlbokej vanicky x-landera a potom kup len sportiak
tot moja rada ![]()
Tak jsem koupila a nelituji. Krásně se s nim jezdí. Včera jsem se vracela po náměstí domů a nějaká paní mě odchytla a povídá jaký to je krásný kočárek, že takový ještě neviděla. Udělalo mi to radost. Nicméně, sháním zimní verzi. Takové kožíšky, tak kdybyste někdo chtěl prodat, tak písněte. Moc děkuji.
Jo a korba je opravdu větší než se zdá na pohled. Takže do Vánoc se určitě vejdeme ![]()
To je pravda, ten kocarek budí pozdvižení, všimne si ho kazdej. V nejaké americké diskuzi paní psala : pokud vám nevadí, ze víc lidi bude obdivovat váš kocarek nez vaše díte, tak si ho pořiďte
Me nejvíc pobavil nakej tak 16 letej kluk, kterej říkal kamarádovi : tyjo monstrkočár!
Ta korbicka je dlouha dost, akorát je docela plitka, takze kdyz se mimco začne pretacet na brisko, je potreba dat ksirky. Ale zas v té korbicce jsou pod matraci na ksirky očka na prichyceni, to je šikovně vyřešeny.
zdravím, taky jsem byla hrdou majitelkou stokke ![]()
Byl super, do cca 6-7měs mimi, pak už ne , tedy pro nás ne, mě malá v kočárku často usínala a spala.
Ale jelikož jsme měli hodně kočárů, tak tento i můj muž ( který byl hodně proti kancelářské židli, jak jej nazval) do teď říká, že to byl nejlepší kočár na řízení ![]()
teď dělají krásné barvičky, ta limitka pink , mhhh
andatko píše:Byl super, do cca 6-7měs mimi, pak už ne , tedy pro nás ne, mě malá v kočárku často usínala a spala.
ahoj, můžu se zeptat, proč potom už nevyhovoval? syn v kočáru víceméně jenom spí a problém s tím nemá on ani já, tak by mě to zajímalo. mae