Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
25.5.11 14:41

tak to je super :)
Frog pokud vím má jedinou nevýhodu, že nemá výškově nastavitelnou rukojeť, jinak si ho všichni chválí

starý Xplory má trochu hůř řešenou tašku a tu opěrku na nožičky. Tašku bych asi koupila radši tu novou,, třeba béžová nebo tmavě modrá k té růžové bude ok.Nebo nějakou úplně jinou… Ten starý batůžek je sice fajn že je na záda, ale blbě se připíná a zavazí.
ta stará opěrka na nožičky se musí sundávat oběma rukama, což nemá člověk vždycky k dispozici :) a musíš to sundat když kočár skládáš do auta nebo chce přehodit sedačku, čili ne zas až tak často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.5.11 09:29

lukreciax :No a nebo koupíme jen nový Stokke a nějakej starej kočár tak do 3tisíc a budte to taky…mě se totiž hrozně líbí ta letní a zimní sada a ty jsi říkala, že na ten starší typ nejde..což je škoda. No chtěla bych u toho staršího typu, už tu novější sedačku na sporťák, mám za to, že je to od roku 2009, ty starší ještě měli trochu jinou (no nevím to jistě, jen co jsem četla) No nějak si poradím. Ale už vím, že doma o kočárkách nesmím mluvit…slíbila jsem to, tak teďka to jen dodržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.5.11 15:46

Tak teďka mě překvapila jedna maminka, která ten starší typ stokke má a na něm ty nové letní potahy a říkala, že na tom měla i ty zimní…myslela jsem, že na to nejdou..ptala jsem na to tady..no tím líp, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.5.11 00:23

no od toho jsou tyhle diskuze, aby nedocházelo k partnerským krizích kvůli debatám o kočárcích :)
já jsem teď ty kity studovala, mě odpověděli z nějakýho obchodu, když jsem chtěla winter kit, že je to jen pro nový Xplory. já mám starý typ, kupovala jsem ho na konci roku 2009. Ale podle obrázků teda nechápu, proč by to na to nemělo pasovat, ta sedačka se liší jen v opěrce na nohy a polstrování, jinak ten plast je skoro stejný a ten kit se stejně připíná, tak nevím…
můžeš zkusit poslat dotaz do Stokke, určitě ti odpoví
http://www.stokke.com/…tact-us.aspx
každopádně když tam ta paní ten letní kit má, tak to evidentně jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.5.11 00:26

nicméně bych šla do novýho, je nádhernej :) mě tenkrát pěkně naštvalo, že měsíc poté, co jsem náš kočár koupili, byl najednou nový model :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.5.11 11:14

Xplory na sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
28.5.11 13:36

Holky omlouvám se, že Vám sem „skáču“, ale mám starší model stokke r.2008 a teď budu kupovat nový pro druhé dítko.. ten potah není určitě originál stokke - co vím, tak se dají také ušít, tuším, že z MMB mně to psala kdysi nějaká maminka… jinak szelvicko - víš určitě, že ty potahy růžové byly na starý model? protože co vím, tak růžová tenkrát nebyla, je až teď limitovaná edice v novém modelu, také jsem je viděla na ebay, ale ty byly na nový model, tak raději zjistit :-) jinak plně souhlasím, že by se do diskuze neměly zapojovat maminky, které ho nemají a jen píší , že kočárek na nic , že jen na kafíčko… to jsou ty závistivé názory!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.5.11 22:16

který potah máš na mysli, že není originál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.5.11 12:04

Klárka20: posílám obrázek..podle mě se jedná o ten starší model..jukni na toto a i kdyby to bylo neoriginál, tak to vypadá super…je tam potah stříška, sedačka a menší vložka, nákupní taška a i ta zadní kapsička na sportovní sedačku vzadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.5.11 12:09

lukreciax: jj, proto jsem ráda, že si s někým o tom můžu promluvit. No teďka mi utekl nový Stokke na aukru, jen sice sporťák v červené barvě, ale skončil na 6100,–Kč směšné co :lol:…jsme byli zrovna pryč…bych si nafackovala :zed:
Jinak ty jsi psala, že máš i bugaboo bee…taky to je varianta, že bych koupila nové bugaboo bee..malá se narodí přelom červen/červenec, takže bych koupila jen vložnou tašku a nemusela bych mít hlubokou korbu..založila jsem téma..bugaboo bee versus bugaboo bee plus(zatím nikdo neodepsal)už se musím rozhodnout..které je lepší od narození…podle mě ten klasickej bee, ale už se neprodává, tak to mě docela mrzí..podle mě i ta stříška byla větší a lepší..no tak jedině starší..co myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
29.5.11 19:47

holky chci se jen zeptat vyspí se mimčo v tom sportačku a nebo ne bude to pro něj nepohodlné.nevím korbička v poho ale přemyšlela jsem nad tím sportakem a nevim nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.5.11 00:43
szelvicka píše:
lukreciax: jj, proto jsem ráda, že si s někým o tom můžu promluvit. No teďka mi utekl nový Stokke na aukru, jen sice sporťák v červené barvě, ale skončil na 6100,–Kč směšné co :lol:…jsme byli zrovna pryč…bych si nafackovala :zed:
Jinak ty jsi psala, že máš i bugaboo bee…taky to je varianta, že bych koupila nové bugaboo bee..malá se narodí přelom červen/červenec, takže bych koupila jen vložnou tašku a nemusela bych mít hlubokou korbu..založila jsem téma..bugaboo bee versus bugaboo bee plus(zatím nikdo neodepsal)už se musím rozhodnout..které je lepší od narození…podle mě ten klasickej bee, ale už se neprodává, tak to mě docela mrzí..podle mě i ta stříška byla větší a lepší..no tak jedině starší..co myslíš

no tak se mrkni na diskuzi Bugaboo Bee, dost se tam ten rozdíl rozebíral, asi převažuje názor, že pro miminko lepší staré bee, protože jde víc do lehu a má takové bočnice. Už se koupit nedá, já jsem kupovala snad poslední starý nový kus v ČR. Dá se možná ještě koupit někde venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.5.11 00:50
MINKA22 píše:
holky chci se jen zeptat vyspí se mimčo v tom sportačku a nebo ne bude to pro něj nepohodlné.nevím korbička v poho ale přemyšlela jsem nad tím sportakem a nevim nevim :think:

těžká otázka :) taky jsem to řešila, ale malá se nijak nespokojeně netváří, spí tam v pohodě, to je těžký, v autosedačce se taky pohodlně vyspí…nadruhou stranu klasickej sporťák s rozvou plochou 40×90 cm vypadá pohodlněji 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.5.11 00:54

http://www.emmaljunga.com/…mbi-669.html

toto je podle mě nejpohodlnější kočár pro dítě co existuje - ale vjeď s ním do obchodu nebo skládej ho do auta … to by pak musel mít člověk do auta jen golfáč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
30.5.11 11:29
o tom teda žádna sama bych se v něm vyspala :mrgreen: ja nevím přemyšlím nad pohodlím je pravda že dítě bude semnou dost chodit do prace a jedna se mi o pohodlí,doma je doma nebo koupím nějaky oby kočar jen na spaní a necham ho v prácí.postel si tady nemůžu dovolit a stoke je super ale na to spaní mi nepříjde prakticky no nevím hlavně se na něj musím osobně kouknout omakat a pak soudit jinak jsem do něj zamilovana hned na první pohled :mrgreen:
lukreciax píše:
http://www.emmaljunga.com/…mbi-669.htmltoto je podle mě nejpohodlnější kočár pro dítě co existuje - ale vjeď s ním do obchodu nebo skládej ho do auta … to by pak musel mít člověk do auta jen golfáč…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí