Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
8.3.11 08:59

potom daj vediet, ze ako sa Ti pacil nazivo :-D
inak, ja mam concord neo, keby si chcela nejake info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
8.3.11 10:17
soldi píše:
potom daj vediet, ze ako sa Ti pacil nazivo :-D
inak, ja mam concord neo, keby si chcela nejake info.

ahojky..urcite mi o concordu neo neco napis..je to muj horkej favorit.pokud nebude stokke tak chci concord..kdyby byla i fotecka nazivo bylo by to super..diky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.3.11 10:42

tu mam album, kde som ho ako tak nafotila, aj ked nazivo je ovela krajsi :-P

http://www.modrykonik.sk/…zivo-a-doma/

maly sa este nenarodil, takze moc vlastnych praktickych skusenosti nemam, ale ma ho aj kamoska. ta si velmi chvalila polohovanie korbicky, ze mala sa mohla okolo seba pozerat, co mala velmi rada. korbicka sa polohuje packou z vonkajsej strany, takze to je velmi pohodlne.

da sa pouzit aj ako certifikovana autosedacka, co pouzijeme pravdepodobne pri odchode z porodnice.

vajicko dopadlo v hodnoteni autosediaciek medzi najlepsimi, velmi lahko sa priputava do auta, co je super. ta kamoskina mala v nom strasne rada spava.

co sa tyka sportaku- podla niektorych je nevyhodou, ze sa neda dat do uplne lahu. inak ma tri polohy na sklopenie a v madle je schovany tenky nanoznik.
vela ludi pise, ze sportak je hrozne maly, ale to je hlupost, kamoskina 4rocna dcera (vyskovo na 6 rokov) sa tam pohodlne zmestila- akurat na hlavu jej bol trosku kratky, kedze je vysoka, ale nohy mala vysoko nad zemou a na sirku jej tiez stacil.

vyhodou je, ze autosedacka aj sportak maju zmensovacie vlozky.

mne sa na tom kociku najviac paci, ze je s nim ohromne jednoducha manipulacia. cvak sem, cvak tam, a hned mas vymeneu autosedacku za korbicku. ziadne zadrhely, vsetko ide ako po masle. velmi jednoducho sa sklada, zabera skutocne malo miesta, je lahunky a manipulacia s nim je fantasticka. tu si urcite vyskusaj, ak budes mat priestor.

daju sa k nemu dokupit aj nafukovacie kolieska.

vela ludi pri nom hundre na to, ze predne kolieska su male, ta kamoska to sla kvoli mne vyskusat do riadneho snehu, zaaretovala ich a pisala ze v pohode, ziadne extra velke problemy neboli.

a este som zabudla- korbicka ma volu, cize pri jazde sa mierne kyve dopredu a dozadu- ako keby nahrada pruzenia, nech sa dieta tolko nehrgluje :-D

ak chces este nieco vediet, kludne sa pytaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.3.11 10:50

tak já mám Stokke. Syn je narozený v listopadu, takže zatím používáme korbu, ale sportovní verzi máme taky. Pokud by byly otázky, klidně se ptejte. My jsme velmi spokojeni. Jízda po chodníku, výmolech atd. bez problémů. Kočár při jízdě žádný hluk nedělá. Jinak velice jednoduchá manipulace. Kočár se dá řídit jednou rukou. Mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
8.3.11 21:23

soldie: dekuji moc za vycerpavajici popis..no co dodat kocarek je opravdu uzasny..ja jsem zkalamana protoze dnes jsem byla v obchode a oni ho tam nemeli:(( ale urcite si mylsim ze sporatak je super a vuuubec neni maly..u nas v cechach vyjde na 600 az 800 euro coz je dost..ale je to muj hroky favorit ikdyz po dnesku je to porad stokke a tak ukecavam manzilka ze preci jen vyjde stokke za 15000(600euro) nejlip prootze je komplet se vsim.. **
maegandal:** ja dnes byla v obchode ho omrknout a jsem nadsena..meli ho tam sice vystaveny jen se sportovni nastavbou ael ta me zajimala nejvic..a prodavac rikal ze jedina nevyhoda je ze jak jsou ty predni kolecka to ucka nebo co tak ze kdyz je hodne snehu tak neprojedes a uzadi se snih a je to na prd..tak ty musis vedet jaky to je kdyz jste jezdili ted pres zimu..to me asi zajima ted nejvic a taky mi prijde maly to sezeni ve sporatku..ty ho sice ozkouseny nemas ale neco mi o tom kdyztak prosim napis jestli vis blizsi informace..diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.3.11 10:10

AliceP: přiznám se, že v tom nejhorším sněhu jsem nikam nejezdila. Mám jen jedno, takže jsem nemusela do školky atd. U nás neodklízejí a když byl sníh, tak to pod tím bylo namrzlé. Bála jsem se, že někde uklouznu a vezmu s sebou i kočár. Neměla jsem potřebu někam tahat 4-týdenní mimino na procházky. Pokud potřebuješ mimino vyvětrat, tak podle mě stačí ho dát ven (my máme zahradu). Na nákupy jsme jezdili autem. Nevím, jestli ty nutně potřebuješ ven, i když s ročním asi jo. Já uvidím, jak to bude vypadat příští zimu. Ale přijde mi, že do sněhu by to mělo jít, pokud ho nebude 30 cm. Ale na náledí bych se nepouštěla sama natož s kočárem.
Co se týče sezení ve sportovní verzi, mně vůbec malé nepřijde. Zkusila jsem to změřit, třeba někdo jiný poměří s jiným kočárem. Hloubka sedáku (jakoby pod stehnama dítětě) je 22 cm, na výšku přes 48 cm. Pokud máš další otázky, tak sem s nima. Třeba tady ten blonďatý kluk na fotce mi přijde poměrně velký a sedí tam v pohodě http://www.stokke.com/…comfort.aspx Pak už stejně chtějí děti chodit, takže kočárek je jen na chvíli nebo když jsou unavení. Mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.4.11 00:41

My také Xplory máme. Strašně se mi vždycky líbil, takže když jsem otěhotněla, prostě jsem ho MUSELA mít. Dokonce jsem se vůbec na jiné kočáry nedívala a nerozeznala Tako od Bugaboo :) Po roce zkušeností a asi 6 kočárech už to vidím trošku jinak.
Xplory říkám Ferrari kabriolet , je to úžasný vozítko, má fantastický vlastnosti, ale člověk k tomu potřebuje ještě něco jako VW Passat nebo aspoň fábii na běžný ježdění…

Pozitiva:

• vysoké umístění korbičky a sportovní sedačky, což je úžasné jednak u miminka, když ho člověk potřebuje venku přebalit nebo jenom pohladit, je úžasně „po ruce“, u staršího dítěte ve sporťáku pak že se s ním skvěle komunikuje
  • perfektní ovladatelnost
  • výborná kolečka ložiskově uložená s gumovým povrchem
  • děťátko skvěle vidí ven
  • vysoká rukojeť
  • poměrně dobře se skládá do auta a nezabere moc místa
  • dá se použít místo židličky v kavárně, když není k dispozici
  • je lehký
  • je úzký díky konstrukci umístěné pod sedačkou ne vedle sedačky, takže všude projede

mínusy

• na rozbitých cestách a chodnících musí člověk spomalit a dávat pozor kam a jak jede
  • pro miminko je málo odpružený - na drsném terénu je to znát, u staršího dítěte už je to ok, jak se kočár víc zatíží
  • korbička je dost plitká, takže jak se miminko začne převracet je nutné použít šráky - ale zas je výhoda, že možnost šráků vůbec je…
  • u staršího modelu katastrofální přebalovací batoh. Je malý a hrozně blbě se připevňuje ke konstrukci, u nového modelu už je taška, která vypadá ok.
  • poměrně malý úložný prostor na nákupy
  • díky konstrukci pasuje pouze originální fusak, mě docela vadilo, že nemůžeme mít beránka, taky je potřeba jiný fusak do korbičky a jiný do sporťáku

Co se týče pohodlí, nemám pocit, že by malá nějak trpěla, myslím, že se jí to moc líbí, protože vidí výborně ven a protože je mámě nablízku.
Já bych řekla,že strašně záleží na tom, kde a jak budeš kočár používat. Já jsem do porodu pořád jezdila autem, tak jsem si nevím proč myslela, že potřebuju, aby se kočár dobře skládal do auta, teď nejezdím autem skoro vůbec, chodím hodně s kočárem po Olomouci, která je šíleně rozmlácená, navíc koleje, dlažební kostky…Taky jsem asi do osmi měsíců malou téměř výhradně nosila v šátku nebo nosítku. bylo to mnohem pohodlnější a příjemnější než se někde kodrcat s kočárem o cestování autem ani nemluvím…Kupodivu když napadl sníh, jezdilo se mi s ním líp než bez sněhu, protože se schovaly všechny díry v chodnících :)do obchoďáku, do kavárny, do muzea perfektní kočár. Do Sydney nebo do New Yorku určitě taky, do Olomouce horší :). Pro mladou maminku, která má ráda design ve smyslu že upřednostní skvělý nápad nad podružné problémy je to dobrá volba. Já už se cítím trochu starší, konzervativnější a pohodlnější, takže teď jezdím s klasickou čtyřkolkou Emmaljungou a jsem spokojená, ale našeho Stokkáče mám pořád ráda :)
Jestli máš nějaký konkrétní dotaz, ráda odpovím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.4.11 00:52

moc fotek s kočárem teda nemáme :) spíš mám všude jen malou a kočár není vidět, ale našla jsem jedno foto z procházky s tetou v Brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.4.11 14:15

Ahoj, tak podle foteček to vypadá opravdu úžasně. Já mám problém s tím, že mám hnutou plotýnku u páteře, takže po porodu jsem hodně trpěla a ohýbat se ke kočárku byl děs. Teďka se budeme snažit o druhé a asi to moc lepší s těmi zádami nebude, takže proto se mi Stokke moc líbí, jen se bojím té jízdy po městě (je to děs na těch rozmlácenejch chodníkách). Jinak maminky mohla by jste mi některá změřit rozměry hluboké korby…šířku a délku..děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.4.11 21:41

Korbičku mám uskladněnou u rodičů, takže ji poměřit až příští týden, ale je z těch menších, je docela dlouhá, dost úzká a dost plitká, ve sportovní sedačce je potom vložka pro menší mimi, aby leželo skoro v rovině.
My jsme jezdili s korbičkou tak do 5 měsíců, pak se malá začala převracet a to jsem měla strach.
Jinak ty jízdní vlastnosti nejsou tak špatné, jak by se na první pohled mohlo zdát :) vyzkoušela jsem docela dost kočárů, Stokke odružení má, ale ne na kolech , ale nějak v té středové tyči. Není ani tak problém chodník, zámková dlažba,kočičí hlavy, drsnější cesta, ale spíš díry v chodnících, železniční přejezdy a vysoké obrubníky. Prostě dost záleží, kde člověk bydlí. Byla jsem s kočárkem párkrát v Brně a bylo to naprosto bez problémů. Olomouc je na tom s kvalitou chodníků o dost hůř. S Emmaljungou prostě jedu, neřeším kudy a nedívám se pod nohy. Se Stokke musí člověk dávat pozor. Prostě je to asi jako vyrazit si v pohorkách a v podpatkách :)
Z toho taky logicky plyne, že to není kočárek na výlet do přírody, ale to se dá řešit třeba nosítkem…já mám na chatě v horách ultratereňák BOB, protože s Xplory to prostě na polňačku nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.4.11 22:28

TEN KOČAREK STEJNĚ KOUPÍM JE FANTASTICKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
23.4.11 23:01

kocarek je fajn ze je vysoky , ale je to jako jidelni zidlicka,, zadny prostor ,,, uprimne ani me neoslovil vizazove :-( ta vyska to je fajn . tak hodne uspechu ve vyberu a rozhodovani:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
26.4.11 22:45

JJ KAŽDÝ MA RAD NĚCO JINEHO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
27.4.11 14:00

ano ano to je jasne,, tam potom je nejdulezitejsi aby vyhovoval mamince a jejimu mimisku a vubec jejimu stylu :-))))) pak se nam vyfotte s kocarkem :-)) preji krasne uzivani mimiska vozeni a vubec celeho materstvi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.4.11 11:32

Tak to je pravda, že každému se líbí něco jiného a má jiné nároky. Já se stále rozhoduju mezi Stokke a Bugaboo…více se přikláním se stokkemu, jelikož bugaboo už má každej. Hlavně ta výška je úžasná, jak jsem již psala, mám nemocné záda, takže to ohýbání není zrovna to nejlepší, ale stokke je v tomhle jednička. Maminky nezměříte mi některá tu délku a šířku korbičky…díky

Jo a jde na tu starší kolekci dát ten zimní set a ty ten letní kit a nebo to jde jen tu kolekci evo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí