Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
19.1.13 17:27

Jojo to určitě, tak moc děkuji za odpověď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.13 20:34

Dobrý den, přemýšlím o kočárku Stokke Xplory a našla jsem Váš příspěvek tady v diskusi a zmiňujete se že jste z Olomouce. Chci se zeptat kde jste kočárek koupila jestli v Olomouci nebo přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julikpulik
24.1.13 21:09

Kdyby mel nekdo zajem vymenit červeny fusačik do hluboké korby za zeleny, at pisne..popripade cely cerveny komplet kočár za chlapeckou barvu…

• Citovat
  • Upravit
6203
25.1.13 16:54

Kdyby chtel nekdo cerveny komplet stokke. Kocarek s hlubokou korbou, sportovni verzi, autosedacka maxi cosi s adaptery. Plastenka na hluboky kocar i sportovni. Novorozenecka vlozka do sportovni verze a batuzek na kocarek. Cena 9000. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
14.3.13 15:00

Ahojda, kdybyste někdo prodával kočárek Stokke Xplory, novější model po 1 dítěti, tak se prosím ozvěte, nutně sháníme!!! :-) Děkuji Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romisa12
8.4.13 09:33
@AliceP píše:
no tak zatim mi sem napsaly jen ty co ho neozkousely a to mi nic moc nepovi…myslim ze kdyz ho nekdo parkarat nekde vidi ze neznamena ze o nem vsechno vi…ja nepotrebuju jezdit po lesnich cestach..jsem sice z vesnice ale jezdit budu po chodniku..po lesnich cestach bych nejel ani s normalnim kocarem…nema pruzeni jo??ja jsem zase cetla v eschopu ze ma pruzenivelice kvalitni a loziskovy kolecka nebo tak neco…zajima me hlavne velikost sportaku..asi je prevda ze neni z tech nejvetsich ale do dovu let by sme to asi zmakly ne??novej za tu cenu bych asi nebrala ale kdyz mam tu moznost za 15 tis. tak to mi prijde jako dobrej kup..muj dalsi favorit je Concord nebo ABC design gold..

tak mela jsem ten samy nazor co holky tady ale po precteni informaci odholek co ho maji, shlednuti par videi atd jsem se rozhodla ze ho vyzkousim!! mam informace od maminy ktery s nim chodi na prochazky i do lesa! takze za tejden asi budu mit vastni zkusenost tak ti klidne povim nebo muzu dat kontakt na holky co ho maj…

• Citovat
  • Upravit
1426
19.4.13 15:02

Agoj holky rada bych se vas zeptala ja mam taky stokke stary model a jsem moc spokojena ale sestra si ted koupila stokke ten novejsi model myslim rok 2011 a ma ten tmavej spodek kde jsou ty dve vetsi kplecka ta cast co se da sklapet s plastu a ja ho mam z kovu.je to optavdu tak ze uz ti delah z plastu nebo ji prodaly repliku dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
19.4.13 15:09

@petruska113 Ahoj, já mám objednaný novej model, jeste ho teda nemam doma, ale myslim si, ze to neni replika, ze u noveho modelu je to opravdu plastove :) Kde ho sestra kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
19.4.13 16:11

Kupovala ho prave pres internet ja mam i streho medelu vse kovove cely to ucko cerny i ty sedy ucka na prednich dvou koleccich sestra ted ma strach ze nekomu naletela a koupila repliku.Je tu nekdo kdo ma ten novejsi model? Ja mam prave jen ten straej tak neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
24.4.13 22:56

@petruska113 Mám novější model a měla jsem i starší - ty podvozky jsou absolutně stejné§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deyana222
30.4.13 13:26

potahy

Ahoj, zkoušela jste některá navléct potahy z nové verze na starý typ sedačky?
@petruska113 píše:
Kupovala ho prave pres internet ja mam i streho medelu vse kovove cely to ucko cerny i ty sedy ucka na prednich dvou koleccich sestra ted ma strach ze nekomu naletela a koupila repliku.Je tu nekdo kdo ma ten novejsi model? Ja mam prave jen ten straej tak neporadim

konkrétně Ty, se sestrou, nezkoušely jste? já mám V2, ale chtěla bych na něj navléknout potahy z V3.. někdo tvrdí, že to jde (jen se přišijí gumy na uchycení), a jiný zas, že ne :-(

• Citovat
  • Upravit
lenulik 1002
31.5.13 14:06

stokke

Ahojky tak ja sama stokke kocarek mam byla jsem don zblaznena tak mi ho manzel poridil a nemuzu si ho vynachvalit je uzasnej a prostornej nechapu vas jak muzete stokke komentovat kdyz ho same nemate! ja bydlim u lesa je tu teren ja u tankodromu :D a jezdim s nim normalne a take v zime po snehu muzu jenom doporuči je fakt uzasnej a nadhernej

• Citovat
  • Upravit
979
14.6.13 12:48

Ahoj maminky, prosím Vás nemáte někdo zkušenosti s obchůdkem u Šárinky???Díky!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.6.13 17:35

Holky prosím, mám Xplory první generace a jelikož čekáme, sehnala jsem si na bazaru korbičku. Problém je, že můj stokke má zapínání stříšky z prava do leva a korbička z leva do prava nevíte z ktrého roku byla tahle kolekce a jestli by se dala sehnat stříška, se zapínáním z leva do prava? Jinak budu muset zkusit sehnat zip, který mi buede pasovat na mojí sříšku a přešít si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
deyana222
17.6.13 21:01

Tak to tě zklamu. Já teda zip sháněla dlouho a nesehnala.. mám doma tu starou korbičku navíc, kdybys chtěla, ale myslím, že sis koupila nový typ. Já mám oboje potahy na sporťák, nové i staré a ty zipy jsou tam asi schválně z jiné strany, aby to lidi donutilo kupovat nové kočárky. Jinak jedna paní z ciziny šije komplet potahy, ale vyjdou dráž než ty originální nové a navíc teda jsou takové „pouťové“..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4