Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootAhoj maminky, potřebovala bych poradit, jestli jde Stokke Winter Kit nasadit na starý model Stokke a nebo jen na nový? Děkuji ![]()
Holky, je možné, že se dělají i padělky Stokkáče? Našla jsem tento inzerát, kdy komplet stojí 13 tis., což je cena, za kterou se nedá kočárek se sport. a hlubokou korbou sehnat ani v cizině. http://www.sbazar.cz/…m-20-kocarku Co si o tom myslíte?
Ano, je to padělek. Řešilo se to na fb.
@PetulaT myslím že by měl jít nasadit i na starý
A ano buď je to padělek nebo je paní zlodělka
Z Číny jsem viděla komplet za 10000+pošta cca 2tisíce…ale rozhodně bych to nezkoušela, žádná záruka nic…a kdo ví jaké jsou materiály
@Rakosnicek1983 už to že má fotky použité z Aliexpress svědčí o svém ![]()
@sisiklokanek1 píše: [nitace] @Rakosnicek1983 píše:Ano, je to padělek. Řešilo se to na fb.
Holky, je možné, že se dělají i padělky Stokkáče? Našla jsem tento inzerát, kdy komplet stojí 13 tis., což je cena, za kterou se nedá kočárek se sport. a hlubokou korbou sehnat ani v cizině. http://www.sbazar.cz/…m-20-kocarku Co si o tom myslíte?
Tak to je drsné, a to jsem zvažovala, že bych si koupila nějaký mírně jetý z druhé ruky, ale teď už se člověk nemůže spolehnout ani na to, takže to vypadá na nový
Jupííí, aspoň mám důvod, proč mít funglovku ![]()
Vaší odpovědi @Rakosnicek1983 moc nerozumím.. V tom inzerátu je nový kočárek. Ale není to originál. Jinak já prodávám. Originál, v barvě red.
@sisiklokanek1 píše:
Vaší odpovědi @Rakosnicek1983 moc nerozumím.. V tom inzerátu je nový kočárek. Ale není to originál. Jinak já prodávám. Originál, v barvě red.
Jéé, to se omlouvám, to je jen špatně ocitované - byla to reakce na Váš příspěvěk, že se prodávají i padělky. Ne, že Vy sama padělek prodáváte…
My jsme se asi obě špatně pochodpily.
Já jsem to ani nemyslela tak, že mě zpochybňujete. ![]()
@sisiklokanek1 píše:
My jsme se asi obě špatně pochodpily.Já jsem to ani nemyslela tak, že mě zpochybňujete.
Jj, asi jo
Asi to už chápu, vím, že v odkaze, který jsem dala, byl nový kočárek - a já pak psala i o tom, že sháním i mírně opotřebovaný…Jinak, škoda, že máte červený, já bych chtěla neutrální barvu - hnědou nebo modrošedou, což neříkám, že červená není, ale je to jedna z barev, která se mi bohužel nelíbí..
Na starý Stokke WK sedět nebude, dáte ho tam, ale rozhodně to nebude 100%
Ahoj holky také nad ním přemýšlím, ale nevím ještě váhám mezi bugaaboo bee nebo bugaboo cameleon nebo stokke je to dylema, ale potřebuji co nejlehčí kočárek
Citace] @iveteta píše:
Ahoj holky také nad ním přemýšlím, ale nevím ještě váhám mezi bugaaboo bee nebo bugaboo cameleon nebo stokke je to dylema, ale potřebuji co nejlehčí kočárek [/itace]
Radim radši Camelona, než Bee.
Měla jsem oba a na každém je něco. Cam má výhodu, že můžete nasadit terénní kola a projede vše. Je to taková jistota. Xplory je zas opravdu hodně úzký (konstrukce) a má dost variabilní sedačku. Váží stejně.