Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@kam2 píše:
Proč by mělo dítě vypadnout? jsou tam bezpečnostní pásy jako všude jinde a madloPokud mamina vrazí dítě do sportáku jen tak tak vypadne z kterého koliv tipu.
Přesně tak
Nicméně já kočárek mám a jsem snim velmi spokojená
neviměnila bych ho za žádnej jinej, je pravda že přítel má snim trochu problém ale to je jen o šikovnosti.
Bydlím v Praze přímo na Náměstí Republiky a SUPER JÍZDA
můžu jen doporučit
Holky. A co sníh??? Jak v něm?
Kočár jsem našla, ale váhám.
Taky, sjíždíte z obrubníků po zadních? Nebo jak? Dík.
Tak muj šel do sportaku asi ve 3mesicich a byl velice spokojen..mam i fotky..sportak jde temer do lehu a sice tam neni rovne rekla bych ze jak mel malinko nadzvedle nozicky tak mu to delalo lip na brisko, jelikoz v normalnim kocaru rval jak tigr a trvalo kym usnul v stokkacku mi spal okamzite
takže uvidite sama zkusíte a miminko vam i samo rekne zdali tam je spokojene nebo ne..
Holky nevite, jak se meni predni kolecka??
Mam je objednany. Diky.
Holky když byste měly zájem dělám kožešinové podložky do Stokku..kdyžtak písněte do zpráv…dělám je na stejný způsob jako originál!!
A kdo by měl zájem můžu objednat nové barvy WK nugát a antracit
Kacenka88 prosím ozvěte se mi na email ohledně kožešinek i wk
Zajímalo by mne za kolik kožešinky děláte a za kolik můžete sehnat nový antracit wk:-)
Díky Dáda
@Dadulkaaa píše:
Kacenka88 prosím ozvěte se mi na email ohledně kožešinek i wkZajímalo by mne za kolik kožešinky děláte a za kolik můžete sehnat nový antracit wk:-)
Díky Dáda
nevím kde najdu váš mail a tady mi Vám nejde napsat do zprávy
Holky chci si ho taky pořídit, ale bydlím v kraji kde je v zimě opravdu hromady sněhu a dlouhou domu a nevím zda projedu, přece kolečka jsou celkem malé… ![]()
Kamarádka byla se Stokke na horách na výšlapu kde byly kopce sněhu a v pohodě ![]()
Teď jsem 3 roky měla stokke xplory a jen a jen doporučuji!!! nenašla jsem jedinnou nevýhodu a hlavně i když jsem z vesnice a měla jsem nehladký terén a zimě sníh atd…slnil veškeré moje očekávání! takže palec nahoru pro tento kočárek ![]()
…