Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jirka id
16.8.13 12:18

• Citovat
  • Upravit
jirka id
16.8.13 12:18

• Citovat
  • Upravit
NicolasMax
22.8.13 12:22
@kam2 píše:
Proč by mělo dítě vypadnout? jsou tam bezpečnostní pásy jako všude jinde a madlo :nevim:Pokud mamina vrazí dítě do sportáku jen tak tak vypadne z kterého koliv tipu.

Přesně tak :roll: Nicméně já kočárek mám a jsem snim velmi spokojená :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: neviměnila bych ho za žádnej jinej, je pravda že přítel má snim trochu problém ale to je jen o šikovnosti. :lol: Bydlím v Praze přímo na Náměstí Republiky a SUPER JÍZDA :dance: :dance: :dance: můžu jen doporučit

• Citovat
  • Upravit
22.8.13 22:14

Holky. A co sníh??? Jak v něm? :nevim: Kočár jsem našla, ale váhám. :nevim: Taky, sjíždíte z obrubníků po zadních? Nebo jak? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 22:32

Tak muj šel do sportaku asi ve 3mesicich a byl velice spokojen..mam i fotky..sportak jde temer do lehu a sice tam neni rovne rekla bych ze jak mel malinko nadzvedle nozicky tak mu to delalo lip na brisko, jelikoz v normalnim kocaru rval jak tigr a trvalo kym usnul v stokkacku mi spal okamzite :)takže uvidite sama zkusíte a miminko vam i samo rekne zdali tam je spokojene nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 10:06

Holky nevite, jak se meni predni kolecka?? :nevim: Mam je objednany. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.9.13 22:20

Holky když byste měly zájem dělám kožešinové podložky do Stokku..kdyžtak písněte do zpráv…dělám je na stejný způsob jako originál!!

A kdo by měl zájem můžu objednat nové barvy WK nugát a antracit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.9.13 11:13

Ty jsou luxusní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadulkaaa
25.9.13 22:29

Kacenka88 prosím ozvěte se mi na email ohledně kožešinek i wk :-) Zajímalo by mne za kolik kožešinky děláte a za kolik můžete sehnat nový antracit wk:-)
Díky Dáda

• Citovat
  • Upravit
2081
25.9.13 22:36
@Dadulkaaa píše:
Kacenka88 prosím ozvěte se mi na email ohledně kožešinek i wk :-) Zajímalo by mne za kolik kožešinky děláte a za kolik můžete sehnat nový antracit wk:-)
Díky Dáda

nevím kde najdu váš mail a tady mi Vám nejde napsat do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadulkaaa
25.9.13 22:44

Pardon turaci@seznam.cz :)

• Citovat
  • Upravit
2081
25.9.13 23:18
@Dadulkaaa píše:
Pardon turaci@seznam.cz :)

posláno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laluu
2.11.13 20:39

stokke

Holky chci si ho taky pořídit, ale bydlím v kraji kde je v zimě opravdu hromady sněhu a dlouhou domu a nevím zda projedu, přece kolečka jsou celkem malé… :think:

• Citovat
  • Upravit
2081
3.11.13 21:04

Kamarádka byla se Stokke na horách na výšlapu kde byly kopce sněhu a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.13 14:54

Teď jsem 3 roky měla stokke xplory a jen a jen doporučuji!!! nenašla jsem jedinnou nevýhodu a hlavně i když jsem z vesnice a měla jsem nehladký terén a zimě sníh atd…slnil veškeré moje očekávání! takže palec nahoru pro tento kočárek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí